vysokootáčkový ventilátorPůvodně odeslal jan555
![]()
vysokootáčkový ventilátorPůvodně odeslal jan555
![]()
Intel DualCore E5300 2,6 GHz @ 4,42 GHz (340x13), 1.43V | Noctua NH-U12P | Asus P965 Deluxe | 8 GB DDR2 RAM 800 MHz Dualchannel - A-DATA Vitesta Extreme edition | Saphire ATI HD 5770 Vapor-X @ 930/1330 MHz | SDD OCZ Vertex 3 120GB | Asus DVD-RW | Fortron 550W | Fujitsu SL23T-1 LED 23" | Logitech S220 | Windows 7 Ultimate x64 CZ
On se neptal na prekladPůvodně odeslal Slayer(CZ)
Ale spis na hlucnost
Zkusim se podivat na info od prvniho stastneho majitele.
Btw. BFG tomu rikam firma, udelaji novy vetrak, nejspis lepsi, jinak nechapu proc by ho delali a ani se tim nechlubi, to tady u nas chybi![]()
But of course, the unlimited evilness of the ultimate tool of mischief, the universal explanation for sucky performance from anything other than nVidia, TWIMTBP, strikes again. The shenanigans know no bounds....luckily, in this sea of pain and anguish,the shining beacon of light and righteousness, ATi, stand, with their Get in the Game program that they managed so badly(because they`re not evil like nV, see, so they couldn`t actually have a program where they worked really close with devs, pushing their tech into their stuff) that no game is part of it. - Morgoth the Dark Enemy
v reáluPůvodně odeslal Slayer(CZ)
![]()
Jak říká jedna moje příbuzná:"to by němej neřek´ kdybys mu hubu rozbil"![]()
[PC] i7-3770K @4.5 GHz w/Noctua NH-D14 SE2011 | 32 GB Patriot G2 | Asus P8Z77-V Deluxe | Crucial M4 256 GB | 2x WD20EZRX RAID1 | BD-RE LG GBW-H20L | Sapphire HD7750 Ultimate | Enermax Revolution87+ 550W | Antec Solo II | Asus Xonar Phoebus + AKG K271 MkII | NEC PA231W + SVII + Spyder3EE
[Photo] Nikon D700 + MB-D10 | AF-S 16-35/4G VR | AF-S 24-120/4G VR | AF-S 50/1.4G | AF-S 60/2.8G | AF-S 85/1.8G | AF-S 70-200/2.8G VRII | TC-17E II | SB-900 | Transcend cards | Heliopan + Formatt filters | Gitzo support | Kata + Tamrac bags
You're guaranteed to miss 100% of the shots you don't take. (Wayne Gretzky)
Oproti puvodnimu chladici se teplota mirne zvysila, ale uroven hlasitosti je nizsi nez u 5900NU, takze je to slusnePůvodně odeslal jan555
![]()
But of course, the unlimited evilness of the ultimate tool of mischief, the universal explanation for sucky performance from anything other than nVidia, TWIMTBP, strikes again. The shenanigans know no bounds....luckily, in this sea of pain and anguish,the shining beacon of light and righteousness, ATi, stand, with their Get in the Game program that they managed so badly(because they`re not evil like nV, see, so they couldn`t actually have a program where they worked really close with devs, pushing their tech into their stuff) that no game is part of it. - Morgoth the Dark Enemy
vypadá vcelku dobře, ale tu hlučnost bych chtěl slyšet. Přece jen jsou ty větráky dva. Ale jinak je BFG dobrá značka. Viděl jí někdo u nás?
Co ja vim, tak nejbliz ji oficialne prodavaji v Anglii. A na vsechny svoje karty dava dozivotni zaruku i bez zarucaku, takze neco jako KossPůvodně odeslal Thanatos
![]()
tak vzhledem k tomu, že GK vydrží tak 2 roky tak je to celkem jedno. Ale hezký gesto
Takze vsichni pozor na Asus V9999GE, je to totiz pretaktovana 6800NU (12 pipelines) s DDR3 !
Vsak to je hadam jasne nie ? V specifikacii mas jasne napisane 6800 nie 6800 GTPůvodně odeslal Masster
Intel Core 2 Duo 6600 , 2x1024 DDR2 800 , Asus P5B-E ,MSI GeForce 8800 GTX , Leadtek WinFast DV 2000, LCD 24" BenQ FP241W , Creative® X-Fi Pro + Creative® GigaWorks™ S750 + Creative® Decoder DDTS-100 , SATA 3x200 GB Maxtor + 36 GB WD RAPTOR
Jenze ostatni veci nasvedcuji spis tomu, ze to je GT, jako napr. 256MB pameti DDR3 a rychlost GPU 350 MHz. Jeste ke vsemu na strankach Asusu nikde nevidim zminku o poctu pipelines, ale dost lidi uz si to koupilo jako GT.Původně odeslal Richardus
i podle ceny by to odpovídalo GT, ale pokud si něco kupuju, tak si o tom zjistim informace. A z těch je patrné, že to GT není. Ostatně ASUS není jedinej kdo tohle děláhttp://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=28217 POZOR..... Sakra teď koukám na toho Asuse na CC a maj tam napsáno GT 16 pip, ale to bude spíš jejich chyba, protože tušim, že na webu ASUS je obyč 6800
![]()
Toto by mozno niekoho mohlo zaujimat... zda sa, ze existuje jednoduchy sposob, ako SW regulovat otacky vetrakov na referencnych 6800kach: http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=34591.
Intel Core 2 Duo E6600 @ 3.2GHz (8 * 400MHz) @ 1.3V with Zalman CNPS9500 AT @ 1800RPM, ASUS P5B Deluxe/WiFi, 2x1GB Corsair Twin2X PC2-6400 DDRAM @ 400MHz (4-4-4-12) @ 2.1V, Leadtek 8800GT 512MB, WD Caviar SE16 250GB, Asus DRW-1608P3S, Creative SB Audigy Value, Logitech X-230 speakers, Enermax Liberty 400W, 2x120mm Thermaltake case fan @ 1800RPM, Thermaltake Aguila black case, HP LP2065 LCD, Logitech MX400
Zajímavý je že ta uvedená karta není GT a je při tom ještě dražsí. Má nižší takty tak proč je dražší než GTPůvodně odeslal Thanatos
![]()
Jinak tu ultru od MSI mě nikdo nevyhmátl takže su dalším šťastným vlastníkem 6800 ultry. A řeknu vám je to hukot. Přechod s mé staré Geforce4 4200 64MB je znát. Hlavně ve far cry a doom3.
Když si představím, že jedna operace dnes procesoru trvá cca 0.000000001 sec, že během mrknutí oka dokáže 80.000.000krát přesunout čísla mezi registry, sečíst a odečíst je, během toho současně pětatřicetkrát překreslit všech 995.328 bodu na obrazovce a ješte si 130.000x ověřit, jestli jsem náhodu mezitím nestiskl klávesu nebo nepohnul s myší - tak se prostě musím zeptat:
co ten Word už minutu KU*VA dělá ?!!!
Gratuluju k tý Ultře. Doufám, že i já budu mít štěstí a přijde mi už to GT. S tim ASUSEM to asi nechápe nikdo. Naprosto mi uniká, kde je výhoda oproti GT. Stejná pamět, stejnej takt jádra a jen 12 pipelines..... nechápu.
Tak mám takovej malej problém. Zapnu hru a najednou sek obrazu i zvuku. Trostě takovej ten totál co pomůže jen reset. Někdy se to restne i samo. Nevíte co to může dělat? Zatím se mě to stalo u Dooma3. Tam to dělá hned po najetí do hry. Někdy se to po pár sekundách samo odhryzne někdy ne. Dále mě to dělá v CS když hodím smoke a vlítnu do něj a ještě se mě to stalo jednou v Q3 ale tam se to odhryzlo. Taky sem zjistil že po vypnutí AA a AF a ovladačích se doom sekat přestal. Taky je zajímavý když se doom nesekne hned na začátku tak pak valí klidně 10 hodin v kuse. Nevíte co by to mohlo způsobovat? FarCry a UT2004 jedou naprosto v pohodě. Jestli něco v ovladačích s openGL?? Forceware mám od MSI 61,77. MOžná pomůže další verze ale přesto se radši zeptám jestli s tím nemá někdo jiný zkušenosti. Zdroj mám chief 360W. Může to bejt tím? Za odpovědi díky.
Jinak na stránkách mám fotečky karty tak se můžete podívat.
Když si představím, že jedna operace dnes procesoru trvá cca 0.000000001 sec, že během mrknutí oka dokáže 80.000.000krát přesunout čísla mezi registry, sečíst a odečíst je, během toho současně pětatřicetkrát překreslit všech 995.328 bodu na obrazovce a ješte si 130.000x ověřit, jestli jsem náhodu mezitím nestiskl klávesu nebo nepohnul s myší - tak se prostě musím zeptat:
Moze to byt aj tym zdrojom ,ale skus este v ovldacoch si zapnut coolbits a oveclockni GPU 2d mod na rovnaku frekvenciu s 3d modom.
Intel Core 2 Duo 6600 , 2x1024 DDR2 800 , Asus P5B-E ,MSI GeForce 8800 GTX , Leadtek WinFast DV 2000, LCD 24" BenQ FP241W , Creative® X-Fi Pro + Creative® GigaWorks™ S750 + Creative® Decoder DDTS-100 , SATA 3x200 GB Maxtor + 36 GB WD RAPTOR
moze to byt zdrojom.vyskusaj co ti radi richardus vyrovnaj frekvencie 2D modu a 3D modu mne to dost pomohlo..Este mozes skusit vypnut fast writes na intel chipsetoch z tym az take problemy nie su ale niekomu to pomohlo aj tam.Inac ovladace 61.77 nie su moc dobre aj ja som mal nejake problemy.Skus 61.76 alebo novsie 65.62 s tymi su dobre skusenosti alebo mozes vyskusat 66.00 teraz vysli:
http://www.3dchipset.com/drivers/bet.../nt5/index.php
Ak vies po anglicky pozri si tieto fora hlavne evga je kvalitne:
http://www.evga.com/community/messag...6+Family+Forum
http://www.nvnews.net/vbulletin/
INTEL E6600@3,2GHz def V ;Thermalright Ultra 120 ; ASUS P5W DH ;Corsair 6400CL4 2x1Gb ;EVGA 8800GTX;WD Raptor 150Gb,Thermaltake Tai-Chi,SEASONIC S12 650W,EIZO S2110W
este si pozri ci mas urcite posledne drivre k doske od intelu:
http://support.intel.com/support/chipsets/
z tym maju niektory problemy a pozri si na tej stranke evga zapojenie zdroja ci to mas urcite tak.Na primare nedavaj ziadne zariadenie ani vetrak na sekundar tiez toho moc nedavaj.ved si to pozri je to tam dobre znazornene:
http://www.evga.com/community/messag...6+Family+Forum
INTEL E6600@3,2GHz def V ;Thermalright Ultra 120 ; ASUS P5W DH ;Corsair 6400CL4 2x1Gb ;EVGA 8800GTX;WD Raptor 150Gb,Thermaltake Tai-Chi,SEASONIC S12 650W,EIZO S2110W
podle mně zdroj...chtělo by to silnější, tohle už je mimo jeho specifikace max.zátěže na 12V větvi !
Mám dotaz nabídli mi, místo tý 6800GT od Leadteku MSI. Toho Leadteka údajně nemůžou sehnat. Takže ta otázka: je lepší Leadtek nebo MSI??
Uz se to tady min. jednou resilo, MSI urcite ne, GT ma chladic z NU, kdezto Leadtek 6800GT ma chladic z Ultry.Původně odeslal Thanatos
Díky.Původně odeslal Masster
4BananaYoe: zkus zapojit každej konektor na jednu větev
To mu nepomůže, jednak ten zdroj co má nemá na sobě nezávyslé větvě (to maj až nejnovější modely zdrojů od Enermaxu,Antecu apod.) a ta amperová zátěž na 12V značně převyšuje specifikaci zdroje. Spíš zkusit jinej zdroj....Původně odeslal Thanatos
Tak to pomohlo. Vypojil sem DVD romku a palírnu a napojil tu větev do karty a jede v pohodě. Ani jeden sek. Tak doufám že to bylo tím. Každopádně se začnu poohlížet po novým zdroji. Díky všem za rady jste nej.To mu nepomůže, jednak ten zdroj co má nemá na sobě nezávyslé větvě (to maj až nejnovější modely zdrojů od Enermaxu,Antecu apod.) a ta amperová zátěž na 12V značně převyšuje specifikaci zdroje. Spíš zkusit jinej zdroj....
Myslíte že bude stačit tenhle zdroj na mou sestavu?
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)