ne, to je proste mandrakePůvodně odeslal KtK
proste rpm distribuce nejsou urceny na to abys tam neco kompiloval...
to je moznyPůvodně odeslal KtK
kadopadne mels udelat tohle (pro priste) - pri vyberu balicku jde ten vyber ulozit na disketu a priste to z te diskety obnovit, takze to mas pokazde stejny
![]()
jo, to sem si taky rikal, ale fakt me nenapadlo, ze se to takhle roze.sere. Predtim to bylo tezce v pohode..Původně odeslal wong
Pri pristi instalaci to udelam, pro pripad, ze by se povedla lip..
Parasite lost, AKA the Girlfriend Mission:The Socka Project sleeps, lets use (her :) Durex! 1GHz in some soltek stuff, Ati rage 128, etc.. (it\'s noisy)
IMB Thinkpad R31: celer 1.2GHz, 384M RAM, 60GB 5400rpm hitachi, i810 8MB onboard (na praci to staci ;)
[pro archivni ucely] janina overclockerska poradna (.tar.gz, 1.1MB, otevrete si index.html v browseru podporujicim javascript a frames)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
JSEM ASI IDI.OT.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ted jsem jen tak pro srandu dosel na stranku simu, ze se tem jsete nrknu, a ejhle, najednou jsem nasel i starsi verze ke stazeni. Takze jsem stahl 0.8.1, nainstaloval bez jedinyho problemu ci zavislosti, a uz to frci. Pripadam si jako kre.ten. Zabil jsem tim celej den, fakt sorry, ze jsem tak plytval casem vsech, co se mi snazili pomoct.. Tux brothers (fat'n'green) predevsim..
Parasite lost, AKA the Girlfriend Mission:The Socka Project sleeps, lets use (her :) Durex! 1GHz in some soltek stuff, Ati rage 128, etc.. (it\'s noisy)
IMB Thinkpad R31: celer 1.2GHz, 384M RAM, 60GB 5400rpm hitachi, i810 8MB onboard (na praci to staci ;)
[pro archivni ucely] janina overclockerska poradna (.tar.gz, 1.1MB, otevrete si index.html v browseru podporujicim javascript a frames)
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)