Stránka 2 z 2 PrvníPrvní 12
Výsledky 26 až 36 z 36

Téma: Jak poznam kdo je vyrobce ATIny?

Standardní

Citace Původně odeslal Pyroteam
    A sakra! Splnili sa moje najhoršie obavy...........Sú tam zdruhej strany 3.6ns Infeony! Takže to vysvetluje prečo tie pamete išli len na 303 MHZ
    No nie celkom presne.. aj keby si tam mal vsade 3.3 Infineon tak sa za 303MHz nedostanes Vivat ManLi. Z tej ich garaze by som si nekupil ani podlozku pod mys.
    • Gentoo is the best -> !MDK <- sux
      Intel & Enermax & Tsunami rulez, ATI 9500 NP 128MB [thanx ATI Corp.
      ;-) ], 400 GB fast storage
      19316 3DMarks`01 <> 6047 3DMarks`03

Standardní

jaktoze ne ja sem ju dostal 350 na 310 a kamarad ju dostal 380 na 330
    Msi K8N Neo 4 2048 ram a64 3000+ 7600 gt

Standardní

Citace Původně odeslal TimeLord
    No nie celkom presne.. aj keby si tam mal vsade 3.3 Infineon tak sa za 303MHz nedostanes Vivat ManLi. Z tej ich garaze by som si nekupil ani podlozku pod mys.
    ...ja si mylsim, ze by islo dostat aj viac, ale zalezi to na okolnostiach napr. mam divny pocit ze v biosoch na ManLi kartach je dost nizke Vmem, osobne som sa s povodnym manli biosom na mojej ManLi ATi8500 nemohol s pametami dostat nad 225MHz a po preflashovani biosu s biosom 7008 uz pamete bezali bez artefaktov na 250MHz - takze z mojej strany tolko

...inak uplny suhlas s PiTom
    VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...

Standardní

Citace Původně odeslal Fireball
    jaktoze ne ja sem ju dostal 350 na 310 a kamarad ju dostal 380 na 330
    A nemal tam nahodou Hynix pamate ?

Senior Member Avatar uživatele pYr0
    Věk
    36
    Vliv
    283

Standardní

Citace Původně odeslal PiT
    Nechápem ta Ja som sa ta na nič nepýtal takže neviem o čom rozprávaš
    Reagoval som na to, co si povedal

Ale inak, Manli vyrába alebo presnejšie kopíruje Built Bay Ati.
    Blbost.
    Vsetko vyraba Sapphire. Akurat prve verzie kariet sa rozdaju vsetkym a neskor si kazdy povie, co chce zmenit a dovezie vlastne suciastky. ManLi vacsinou meni design PCB plus dovaza vlastne shit suciastky, aby to bolo co najlacnejsie.
    Preto byvaju prve verzie kariet PBA vacsinou rovnake (a vacsinou dobre), kdezto s dalsimi byvaju problemy.

Takže všetko čo vyzerá ako origoš by malo byt Manli
    Znova blbost.
    Prva verzia (az na suciastky) bude vyzorom rovnaka ako ATi, ci sa jedna o ManLi, Sapphire, Club3D, Jetway, ...

Takze vsetko, co vyzera ako origos je vlastne prva verzia Sapphire Retail alebo ATi Retail, ktora nedodrzuje nejaky ich standard (takt jadra alebo pamati), ale je inak v poriadku, tak bola presunuta do OEM, kde sa neskor prerozdelila medzi ostatnych vyrobcov.
    Tak to ale nechápem prečo som od Manli kúpil origoš Ati Ved ja som si svoju Manli R9700 kúpil po pol roku potom ako sa začala masovo vyrábat, a ty rozprávaš že origoš ati by mali byt len tie prvé Takže prosím vysvetli mi to
    X2 6000+@3420Mhz(228x15)1.45V,BOX+Windtunnel,MSI K9A2 Platinium V2, 2x2GB A-DATA Vitesta 4-4-4-12, Gainward 4870 790/1063, Corsair 750W TXEU
    Acer Travelmate 4102WLMi: Centrino 1.73Ghz, 1.25GB RAM, ATI X700, 120GB Samsung, Debian lenny

Standardní

Tak to ale nechápem prečo som od Manli kúpil origoš Ati Ved ja som si svoju Manli R9700 kúpil po pol roku potom ako sa začala masovo vyrábat, a ty rozprávaš že origoš ati by mali byt len tie prvé Takže prosím vysvetli mi to
    Daj dole chladic a skus sa pozriet ci nemas prepajkovane piny a nebola to nahodou predtym R9500 non pro
    Alebo sa mohla vratit na RMA a znova ju predali.

Terorista karabínový mince Avatar uživatele PiT
    Vliv
    300

Standardní

A kto ti povedal, ze si kupil posledny model
    Ked si to kupil v nejakej predajni, tak to tam mohlo stat X mesiacov...
    Ak si to kupil vo velkosklade, tiez to moze byt karta, ktora bola zabudnuta niekde naspodu regala, alebo bola strcena pol roka v nejakom ich testovacom stroji :P

Tak isto som povedal, ze ManLi _VACSINOU_ meni PCB a suciastky. (suciastky zatial menilo vzdy, ale PCB R300 je na nich _MOZNO_ velmi zlozite )
    And down we go again, under the relentless wawes, into the arms of calm breakers, into bayou of forgotten dreams
    Like sand slipping through my fingers, nothing ever lasts, ever will

Věk
    36
    Vliv
    283

Standardní

Kupoval som to s velkosladu (agem) Ale inak porovnával som rúzne značky (saphire powercolor manli) ale všetky značky mali rovnaký PCB desing (rozprávam o rade R300) a súčiastky tiež, rozdiel bol akorát v chladičoch . Takže kde si prišiel na to že Manli mení desing kariet

EDIT: a Sakra! neprečítal som si tvoj príspevok celý až do poslednej vety Takže vieš prečo som ti položil poslednú otázku
    X2 6000+@3420Mhz(228x15)1.45V,BOX+Windtunnel,MSI K9A2 Platinium V2, 2x2GB A-DATA Vitesta 4-4-4-12, Gainward 4870 790/1063, Corsair 750W TXEU
    Acer Travelmate 4102WLMi: Centrino 1.73Ghz, 1.25GB RAM, ATI X700, 120GB Samsung, Debian lenny

Věk
    36
    Vliv
    283

Standardní

Citace Původně odeslal PiT
    A kto ti povedal, ze si kupil posledny model
    Ked si to kupil v nejakej predajni, tak to tam mohlo stat X mesiacov...
    Ak si to kupil vo velkosklade, tiez to moze byt karta, ktora bola zabudnuta niekde naspodu regala, alebo bola strcena pol roka v nejakom ich testovacom stroji :P

Tak isto som povedal, ze ManLi _VACSINOU_ meni PCB a suciastky. (suciastky zatial menilo vzdy, ale PCB R300 je na nich _MOZNO_ velmi zlozite )
    Inak ešte ma napadlo že vlastne som kúpil poslednú sériu týchto kariet Pretože zdruhej strany karty je napísane rok výroby A je tam 12 Mesiac 2002 Takže to tvrdenie že prvé karty vyzerajú ako origoš je asi nepravdivé a sú to len špekulácie

Terorista karabínový mince Avatar uživatele PiT
    Vliv
    300

Standardní

Inak ešte ma napadlo že vlastne som kúpil poslednú sériu týchto kariet Pretože zdruhej strany karty je napísane rok výroby A je tam 12 Mesiac 2002 Takže to tvrdenie že prvé karty vyzerajú ako origoš je asi nepravdivé a sú to len špekulácie
    A ako mozes ty vediet, ako sa rozhodne vyrobca, kolko kariet prvej serie urobi a ako dlho ich bude robit

IMHO, u tak zlozitej karty ako su Radeony s cipmi R300 by som sa ani velmi nedivil, keby si "sunt" vyrobcovia nechavali ATi&Sapphire odpad iba vozit
    And down we go again, under the relentless wawes, into the arms of calm breakers, into bayou of forgotten dreams
    Like sand slipping through my fingers, nothing ever lasts, ever will

Standardní

Kupil si PRVU seriu tychto kariet, vtedy sa az zacali dodavat R9500 a R9700, dovtedy boli len Pro verzie

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. základní použití filtrů pro DF
    Založil Jakubisko v sekci fóra Digitální foto a video
    Odpovědí: 215
    Poslední příspěvek: 28.02.2012, 19:12
  2. Kolik typu je RAID? (1,3,5,0,...)
    Založil Lada Zuzjak v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 07.11.2002, 09:04

Pravidla přispívání