jde mi o ten výměník, dal by se koupit samostatně, nebo nějakej podobnej[/img]
jde mi o ten výměník, dal by se koupit samostatně, nebo nějakej podobnej[/img]
Pašák erda.
ak chces kvalitny waterblock pozri si uz spominany swiftnets.com alebo dangerden.com DangerDen mozem odporucit,mam MAze2 a som velmi spokojny.poslu ti to aj do ciech.
p.s.ten waterblock exos je oproti obom horeuvedenym firmam iba uboha atrapaten bakelitovy dekel na vrchu
vyzera jak made in poland
![]()
XP2100MHz,MAZE2 Water-Cooled,Abit KD7,768MB,30GB IBM ....
no to je trochu horsiesamotny waterblock ma stal iba 40$ co si myslim je fajn cena...postovne bolo okolo 20-30$ co je dost zlee....posielaju to fedexom alebo ups....mne to ale poslal kamarat obycajnou postou za dakych 7-10$
ale treba pozret ich stranky byva tam presna suma za postovne, s dangerden by sa mozno dalo dohodnut aby to poslali obycajnou postou a potom sa to oplati.neviem o ziadnych porovnatelnych WB u nas....bohuzial
len treba mat Visu alebo AMEX....
he 40 doláču za blokPůvodně odeslal PeTe
?- fajnová cena. To je pro zasmání vid
![]()
![]()
ja to bral jako komplet , protoze kdyz uz tak vsechno a ne jenom necoPůvodně odeslal Warlord
)
![]()
marty prej dováží něco z německaPůvodně odeslal Staňour
Pašák erda.
ta cena mi přijde přiměřená, si tam pro to zaleť uvidíš kolik to stojíPůvodně odeslal Staňour
Pašák erda.
2 PeTe. to s těma 8°C v popisu si snad děláš srandu, ne?
P4 Northwood 1.6@2.1GHz (1.525V) BOX cooler 53°C idle 63°C load + Spire Silver Fanner 700, MSI 845 Ultra-AR, 512 MB DDR333 Seitec, Sapphire ATI Radeon 9100 128 MB DDR, Seagate Barracuda IV 40GB 7200rpm, CD-ROM NEC 52x, CD-RW NEC 24x10x40, nejaka FDD, Realtek Ethernet Adapter, net bezdrát 64kbps
-----------------------------------------------------
Case Bigtower ATX, 350W, 1*80x80 vpředu, 1*50x50 vzadu
to geist...preco by som si robil srandu....ked ma chl.kvap -16 az -18 tak to snad je normane ne?
aj ked pravda je ze uz mi to na tych -18 nevytiahne..neviem preco,zo zaciatku to slapalo v pohode...ale tych -16 mi to drzi aj teraz...ked sa ti to zda nerealne pozri si nieco o waterchilleroch na overclockers.com fore...ten moj pristrojcek je veelmi low-endovy model...v porovnani s tym co bezne fici amikom....takze asi tolko k tvojej poznamocke....
jenze on myslel ze je to moc!!! přece když to máš v minus 18 tak je 8 docela hodně!!!Původně odeslal PeTe
![]()
Pašák erda.
no mne sa to tiez nepozdavalo ale vyriesit som to nevedel...tak som sa na to vykaslal a staci mi to jak to idepri nizkych teplotach je normalny velky rozdiel medzi chladivom a cpu...co uz....ale zas ked je vonku 28 tak to neni zle
len by to chcelo dakeho bartona a nie tu atrapu co tam mam
![]()
![]()
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)