potvrzuji, takovou smlouvu lze ukoncit dost tezko, pokud se provider odmita domluvit na vypovedi dohodou. to by byl sam proti sobe, kdyby ti penize za 3 mesice(vypovedni lhuty) nechal. jednou to maji ve smlouve, tak nepocitam, ze by rozdavali vsemi smery, zvlaste pak, kdyz pri takoveto popisovane "kvalite" sluzeb, se asi koupat v penezich dvakrat nebudou.
můžeš jim třeba sdělit, že očekáváš v rámci vstřícného přístupu a vzhledem k popisovaným, ale především dlouhodobě neřešeným problémům ze strany providera, že ti tenntokrát vyjdou vstříc a domluvíte se na výpovědi dohodou. že pokud by tě chtěli naštvat, tak ty tři měsíce strávíš psaním referencí o této "takyfirmě" na diskusní fóra, kde "popíšeš kvalitu služeb". samozřejmě maximálně v tomto tónu, aby to nevzali jako nějaké vydírání. no ale co jsem tu četl, tak to budou asi takoví šmejdi, že ani na toto nepřistoupí a bude jim to jedno.
můžeš jim dát třeba odkaz na toto fóruma a sdělit, že zde případně uvedeš jejich jméno.(nikde jsem to tu nenašel, o jakou firmu se jedná, ale jistě by to zajímalo, nejen mne)
Naposledy upravil Jey; 09.02.2009 v 21:58.
HANSPAULKA - Hanspaulská liga malé kopané | KRIMIONLINE - internetový magazín z kriminálního prostředí | REGIONONLINE - internetový magazín z regionálního prostředí | ROBOCRAFT - web o hře Robocraft | SPACEENGINEERS - web o hře Space Engineers | TUNNGLE - ultimátní nástroj pro hráče | WOTANKS - web o hře World of Tanks
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)