Výsledky 26 až 50 z 53

Téma: Agen - průtahy, účtují stornopoplatek

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Member Avatar uživatele JoeBoB
    Věk
    39
    Vliv
    253

Standardní Agen - průtahy, účtují stornopoplatek

Reklamoval jsem grafickou kartu (chyba v napájecím obvodu). Jedná se o 88GT a protože jsem jí koupil za velký peníz a chyba se objevla do půl roka od koupě, rozhodl jsem se, že si vezmu zpět peníze (=odstoupím od kupní smlouvy).

V pátek jsem se do agenu dostal těsně před zavírací dobou. Obsluha reklamací mi dává kartu (reklamace výměnou). Když jsem řekl, že budu chtít peníze, odpověděl, že to takhle večer už nevyřídí. Inu moje blbost říkam si.

Dnes jsem se dostavil v rozumnou hodinu. Nejdřív jsem cca 15-20 minut čekal, ač jsem byl první (slečna za mnou to vzdala a šla pryč). Pak už jsem šel k obchodníkovi, který se zeptal na důvod vrácení a řekl, že dobropis musí schválit a to potrvá pár dnu. chjo

Měl jsem tak objednaný router k osobnímu odběru, ale jelikož neberou karty a neměl jsem hotovost musel jsem ho tam nechat (taky nemám čas lítat po všech čertech a shánět bankomat). Nechápu, že se na celé prodejně nenajde dostatečně zodpovědná osoba, která se podíva na datum na faktuře, porovná s datumem RMA, zjistí, že servis reklamaci uznal a vydá mi peníze.

Nedá se přímo stěžovat na neochotu, ale kvůli takové blbosti tam budu muset zajet znovu. V podobné situaci jsem se ocitnul jen jednou, ale peníze jsem měl v ruce během pěti minut.

Jsem zvědav, jak se to dál vyvine.
    Naposledy upravil JoeBoB; 12.05.2008 v 19:49.
    Home: Core i5-2500k @ 4,2, Gelis Solution Tranquillo r.2, Patriot 2x8GB 1600MHz DDR3, Gigabyte Z77 D3H, Gigabyte R9 290 4GB GDDR5 + Windforce 3X, ASUS ASUS Xonar DX/XD, OCZ Vertex3 128GB, Samasung Spinpoint 1TB HD103UJ, Samasung Spinpoint 2TB HD204UI, Pioneer DVR-212, Corsair VX550, Thermaltake Wing RS100, Logitech UltraX Premium, A4Tech Bloody V7, Dell Ultrasharp U2412M
    Mobile: E6420, Core i-7 2720QM, RAM 4GB 1333MHz, SSD 128GB, NVIDIA NVS 420M, 1600x900
    ...default, zatim

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání