nooo tak pokud tomu tak je tak jsem asi v haji...
grafarnu asi nijak neprinutim aby jela na AGP4x..........
nooo tak pokud tomu tak je tak jsem asi v haji...
grafarnu asi nijak neprinutim aby jela na AGP4x..........
Tak už vím řešení - asi
(tedy pro tvou smulu řešení jen pro mé zamotání hlavy)
http://www3.intel.com/support/mother.../cs-009010.htm
tady je rozdíl mezi AGP 2x a 4x
všimni si rozvržení výřezů v konektoru
a pak se podívej na rozvežení výřezů na své 7600GT
taky je tam jeden delší a druhej kratší jako na AGP2x JENŽE jsou obráceně
tím bych se vsadil že tahle karta je JEN a POUZE AGP 8x
Paul Atreides
NPE-squad.com - Clan Leader
COMP: Win7 x64 prof. | C2D E8400 3Ghz | ASUS P5B DeLuxe | Corsair 6000 MB DDR2 800MHz | ASUS GTX 560 Ti 1GB-DDR5 | SB Audigy SE 7.1 | Seagate 1000GB & 500GB (šuple WD 320GB) | Corsair 520W | 26" LG fullHD 1920x1080px 8ms
NAS-server: Win Home Server 2011 | 1,6 Atom D525 (2 core | 4 threads) | ASrock mini-ITX | 4 GB DDR3 800MHz | Western 1TB GreenPower | Fortron 200W 80-BronzePlus | ftp, web, mumble, vpn, Servio DLNA share system, komplet PLEXI case
NetBook: ASUS Eee1001PQ (violet) | 1,6 ATOM | 1 GB RAM | 250GB HDD | 1024x600 px LCD | baterie 7h :)
FOTO: Olympus E-520 | 14-42 ZuikoDigital | 40-150 ZuikoDigital
Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr
Tak diky vsem za pomoc....i kdyz podle vseho jedine reseni je jina deska- a to jsem si myslel ze AGP8x je kompatibilni s AGP4x....asi to neni 100%
co se da delat.
Jistě že AGP 8x je zpětně kompatibilní s AGP 4x, navíc pokud by si někdo přečetl odkaz co jsem postoval, tak tam uživatel úspěšně rozběhal 7600GT v P4PESpíš bych to viděl na nekompatibilitu tohoto modelu od od výrobce X do boardu Y. Zkusil bych ještě nastavit v BIOSu rychlost AGP manuálně, třeba si to automaticky neumí zdetekovat. Prostě pes bude zakopanej jinde...Navrhuju to nerad, ale možná by bylo jednodušší pořídit jinou desku za pár stovek.
hmmm vsak uz hledam nakou jinou desku ale na socket 478 neni moc moznosti / ani bazarovejch/ a kdyz uz neco tak vzdy je tam nakej hacek
snad neco najdu
jinak jak jsem psal....clanek bych si precetl ale anglictina neni muj kun![]()
Já osobně už bych ani s478 nehledalProdej tu funkční konfiguraci a přejdi na s775 nebo alternativu od AMD. Při dnešních cenách je to za "hubičku"
A když se ti podaří prodat to staré železo, tak tě přechod na novější fošnu... výjde na pár stovek
![]()
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)