No tak tohle jsem nevedelPůvodně odeslal Chuanito23
Trochu jsem jim pritopil.. respektive dal jsem jim maximum, co deska dovolila.. (2.7 V) Zkusim to snizit tedy...
No tak tohle jsem nevedelPůvodně odeslal Chuanito23
Trochu jsem jim pritopil.. respektive dal jsem jim maximum, co deska dovolila.. (2.7 V) Zkusim to snizit tedy...
KVFREE.net - Freediving Karlovy Vary
Olympus E-410 + Zuiko ED 14-42mm + Zuiko ED 40-150mm
2Hynchenzo: S tou pameti a mensimi tenchnologiemi - mensi technologii vetsinou (ne-li 100%) staci mensi napeti.(logicky pokud das tedy napeti vyssi, budou se i vic zahrivat). Pokud ale na tech pametovych modulech v pohode udrzis ruku, tak ta jejich voltaz urcite neni tvuj problem.
S tou pastou - nevim co ma ten chladic original za pastu (necekam zadny zazrak). Ja osobne pouzivam pastu Star-700. Neni to zadna predrazena silenost jako artic silver za 500,- a vice. Ty 3ml stoji asi nejakych 120,-, je v tom 10% stribra. Pry. ( reklame a popisu zbozi uz neverim) Nijak ten obsah analyzovat ale nehodlam :o)) Jde o to, ze ucinek to ma. Muzu jen doporucit. Pred tim jsem pouzival standartni elektro teplovodivou pastu za 40,-. Ta se ale pri vyssi teplote nejak moc roztekala.
Red Dragon
AMD AthlonXP 1700/2500+ (Thoroughbred rev.A0, 1.98V, unlocked), MSI KT3 Ultra2 (KT333 chipset, Vcore, cooling mods), Gainward GeForce4 Ti4200 64MB DDR TVout DVI (250/500@325/596MHz core/mem - Vcore, Vmem, cooling mods), 2x Kingmax 256MB DDR400 SDRAM (2.5-2-2-5-1T), Maxtor DiamondMax Plus 9 60GB
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)