Jsem k dispozici na kontaktních údajích uvedených v profilu, na webu (viz odkaz výše) a na Behemot@jabber.cz.
AMD Athlon XP 1800+ | Gigabyte GA-7VTXE | 128+256+256MB DDRAM | Nvidia AGP 6200SE 128MB 64bit | LCD 22" NEC MultiSync E222W | WD800JB, WD5000AAKB | TEAC CD-W540E | LG DVD GSA-H44N
Jsem k dispozici na kontaktních údajích uvedených v profilu, na webu (viz odkaz výše) a na Behemot@jabber.cz.
naco kupovat fotocitlivu dosku ......
http://www.sos.sk/download/files/urobte-si-dps.pdf
naco tlacit na drahe folie ...... ked sa daj aj normal papier
http://www.soselectronic.com/a_info/...nsparent21.pdf
na osvit som pouzival 250W ortutovu vybojku bez obalu , cas osvitu asi 5min podla hrubky fotolaku .
Zbastlenych X plosnych spojov , niekolko desiatok serioviek . Po najdeni spravneho casu osvitu a koncentracie vyvojky /NaOH- cena skoro zadarmo/
to islo ako po masle.......
NTB - nejake Lenovo
PC - Intel i5 netaktovany
fotoze : Panasonic DMC-TZ20 + DMW-MCTZ20E
technical diver , deep full nitrox 75m :)
S tim zasadne nesouhlasim. Vetsi sance ze se spoje podleptaj, protoze je tam dalsi narusena cast.
Ad tvuj dalsi post, netreba chemicky cistic, staci pouzit tvrdou gumu (takova ta klasicka dvomaterialova, tou sedou tvrdsi) jemne prejet cely tistak.
Radsi si kup pajitelny lak a hned po ocisteni prelakuj. Nebo ho maj i ve spreji. Dalsi varianta trochu kalafuny rozpustit v nitru. Pretrit jemnou vrstvou a nasledne nechat v chladu uschnout.
Edit: V pripade, ze se bojis ze se vetsi plochy podleptaj, prejed je pro jistotu nitro barvou, staci slaba vrstvicka. Nebo olejovou, ale ta bude dele schnout.
Naposledy upravil Arg; 04.11.2007 v 13:18.
Koupim Atari Jaguar Joypad, Atari Lynx II a Atari Falcon + prislusenstvi... plati stale!
Jeste ad pajeni, dobry je nejaky flux po kterem nezbyde moc sajrajtu. Jinak kdyz si koupis kvalitni tenky cin, trochu stribra trochu medi. Bude mit vetsi pajitelnou teplotu (nejlepe samozrejme trubickovy s fluxem nebo kalafunou vevnitr) Docilis velice peknych lehced se rozlevajicich a krasne lesklych spoju. A to i v pripade ze nemas Mikropajecku.
Pokud ti zbyde dost odpadu po pajeni, je dobre tistak jeste jednou dobre omyt a prelakovat.
Kdysi kdyz sem byl na skole, sem tento postup dost vychytal (meli sme zakazano pajet mikropajeckama) Sem tento postup docela vychytal, ze sem nedostaval nic jineho nez jednicky a moje prace se vystavovaly ve skole.
TIm tu nechci nijak machrovat, ale pouze naznacit, ze se da pracovat se vsim a postupem casu se vypracujes tak, ze budes delat precizni tistaky a spoje. Tedy pokud se tomu chces trochu venovat.
Pro ty co by tu chteli rozebirat pajeni pistolkou, tak vezte ze pri spravnem pouzivani neodpalite zedny cmos ani zadny mikrocip. Staci vedet kdy ji zapnout a kdy vypnout, coz je zrejme z teorie.
Koupim Atari Jaguar Joypad, Atari Lynx II a Atari Falcon + prislusenstvi... plati stale!
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)