Stránka 2 z 2 PrvníPrvní 12
Výsledky 26 až 31 z 31

Téma: Špatně doručený balík DPD ???

Senior Member minceVIP Avatar uživatele GABO
    Věk
    46
    Vliv
    333

Standardní Re: Špatně doručený balík DPD ???

Za tie roky co posielam objednavky kuriermi tak som zreguloval dopravu na UPS a GLS a aj pri nich stoji vsetko na vodicovi, pretoze ten nie je jednoducho kontrolovany v kuse v sluzbe. Proste niekde je vodic v pohode, ak Vas doma nenajde zavola a dohodne sa. Inde je vodic nevydareny a sere na vsetko zial...
    Blue Alien II. Intel E5200 . NOCTUA NH-U12 . GAP35-DS3 . 2x2GB Mushkin 1066 . Galaxy 6800GT/256 . Seagate ES2 250GB x 2 . Seasonic S12-380 . Chieftec Dragon modrý . HP LP2475W
    Domáce na vode Intel E8400 @ 4.65 GHz . D-tek V2 . GAX38-DS4 . EK EK-NB/SB5 + Mosfet GA X38 . 2x2GB Mushkin 1066 . Gigabyte 8800GTS/512 . EK 8800GTS . 500GB . Seasonic S12-500W . Lian Li PC-V1010A - Silver . SONY SDM-HS75P . Black Ice GT 360 + Laing Ultra + Swiftech Mcres
    HTPC Xtreamer s chladením od Michala

Tak ja pridam dnesni zkusenost (jeste ted jsem nasranej az to neni hezky).

Mela mi prijit vcera poslana zasilka (je tam UPSka, 37" LCD TV a par dalsich 'drobku' - podle jejich systemu je to paleta, takze to asi nebylo za standardnich 85Kc/balik). Rano jsem si zkontroloval web - v 8:30 to slo na rozvoz. Drepim celejden na zadku a nemuzu nic zaridit, protoze cekam, kdy s tim prijedou, nechci, aby si to museli vozit zpatky. V cca 16:00 se podivam na web, protoze zasilka furt nikde, a jake je moje prekvapeni kdyz tam najdu ze zasilka se v 15:30 vratila na depo 'z duvodu nedostatku casu'. Mno zvednul jsem telefon, zavolal tam a dozvedel se 'ze ridic toho mel asi moc, pockejte, vzdyt ta zasilka je predana' 'WTF?' 'aha, spatne koukam, v pondeli to privezou' 'to se mi vubec nehodi, nikdo tu nebude' 'podle prepravnich podminek dorucujeme po-pa 9-18 stezovat si muzete na info@dpd.cz'

na info@dpd.cz nejspis sedi ten samej clovek (milacek se menuje) a komunikace tam probehla stejne, jen s tim rozdilem, ze si dodani posunuli na 20.3. dle prepravnich podminek.
    Dobrý den,
    Zásilka vám nebyla doručena z důvodu nedostatku času.Jak jste byl informován.Tuto skutečnost příjemci nesdělujeme.Prosím o upřesnění data rozvozu.Zásilky rozvážíme v pracovní dny mezi 8 - 17 hodinou na adresu která je uvedena na přepravním štítku.
    musim rict, ze ve srovnani s PPL mi to prislo tak neprofesionalni, ze nechapu, jak tahle firma muze mit nejaky zakazniky ... i kdyz vlastne chapu - dost casto odesilatel vubec nema tuseni jak to dorucovani vypada ...

timhle u me DPD skoncilo. hodne me to mrzi, protoze ridic, co dorucuje normalni zasilky je fajn a vzdycky ochotnej se domluvit.

s PPL mam ve srovnani zatim jen ty nejlepsi zkusenosti (az na par drobnosti - jeden balicek zapomeli dovezt, tak clovek z depa sedl do auta a dovezl to osobne, jednou zas na depu dali muj balik nekomu jinemu - sehnali ho telefonem, domluvili se s nim a udelali si za nim vejlet nekam do melnika - do vecera jsem balik mel). Kdykoliv se neco nestiha, tak zavolaj, zavolaj i po ranu, jestli budu doma, jestli mi to maj vozit, nebo jestli to chci nechat na depu, ze se pro to zastavim. Kdyz nahodou nejsem doma, tak se taky ozvou (slecna na depu), jestli budu dalsi den, nebo co s tim. fakt pro me diametralni rozdil v pristupu ... PPLku jeden balicek za 85kc stoji za zavolani, DPD ani pri palete z Ostravy, ktera urcite par stovek stala, nestojim ani za slusny jednani a omluvu... uff ...

sry za tu zmet, fakt jsem jeste nasranej, musel jsem si ulevit...
    Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.

ja mam s DPD jenom negativni zkusenosti. jednou mi to stacilo, balik predan az asi na poctvrte, Je to banda debilu. cela firma.

Laser G9 + Logitech G930

ja uz si stezoval i u dodavatele a zakazal jim posilat mi cokoliv temahle hnupama ...
    jeste premejslim, ze bych napsal nejakej peknej mail do nemecka ... treba budou nemci vedet neco malo vic o kontaktu se zakaznikem, nez ty hovada na depech...
    Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.

s DPD to jde hodne z kopce, nejedna firma s nima ted ukoncuje spolupraci (hlavne rozmlaceny baliky). btw, pracuje tam dost ukrajincu a rusaku, coz se neukazuje jako pozitivni vec...

kdyz jsem cetl ten Foxuv post, tak jsem si hned vzpomel na svoji posledni zkusenost s UPS - doruceni baliku Frankfurt - Praha za 20h (brano dle trackingu od nabrani v shopu do okamziku doruceni) - proste parada

PPL je fajn v tom, ze lidi tam jsou opravdu ochotny a neni problem se domluvit. a volaji opravdu vzdy. DPD nevola nikdy, to radsi nechaji lezet balik na depu a pak ho vrati nazpatek s oduvodnenim "neslo kontaktovat prijemce"...

Tak PPL ma u me dneska dalsi VELIKY minus. Meli mi dorucit desku, jenze z ni v prubehu prepravy nadelali kupu elektronickyho odpadu. Ja jsem ted extremne na*r*nej, protoze se mi tu vali hromada komponent a misto abych to PC prez vikend v klidu sestavil a nainstaloval, tak si muzu dat nohy na stul, protoze deska je v cely republice totalne nedostupna. GRRRR.
    Abit IP35PRO || C2D E8400 || Corsair Twin2X2048-6400C4 || Zotac 8800GTS 512 || Seasonic S12-650 || Raptor 300GB w SILENTMAXX silencer
    Eizo S1910 || TERRATEC Cinergy 2400i DT || Logitech diNovo Media Desktop w MX1000 || hp LaserJet 1015
    E-MU 1212M || Myryad MI120 || Adam HM1 || CORDA HEADFIVE #470 || Sennheiser HD-650
    Neumím mluvit vznešeně, ale problémy dvou malých lidí jsou v tomhle bláznivém světě jen hromádkou fazolí. ~Dr. G. House~

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání