Stránka 2 z 2 PrvníPrvní 12
Výsledky 26 až 31 z 31

Téma: Přímé propojení kabelem??

Standardní

Citace Původně odeslal greenhorn66
    Já pařim IL-2 a Seriouse po USB 1.1(kabel A-B+na obou MB je PC2PC)-při hře je zatížení sítě zanedbaletné.
    P.S. Pokud má MB fci PC2PC tak by u ní měl být ten kabel -retail. A pozná se to hned (pokud v tom balení chybí rozhraní a kabel(A-B)) po instalaci ovladačů na chipset, protože se hned rozpozná nový hardware a chce ovladač na PC2PC. Ale aby to propojení fachalo tak se musí povolit v BIOSu správa USB(aspoň u mne jo). Potom se to jen propojí a ono se to nakonfig. samo a pokud jsou tam ještě nějaký chybky tak se klikne jen na automatickou opravu na 1 z PC a jede se.
    Nemyslel jsem, ze by to bylo po USB pomale, ale ze se to moc nevidi.
    Pokud tomu dobre rozumim, pokud obe PC podporuji PC2PC, znamena to, ze obsahuji aktivni prvek a pro propojeni jiz staci obycejny AB kabel? Jinak totiz ten specialni kablik ma uprostred aktivni clen a stoji asi 900Kc.

NOVY POCITAC: P4 3GHz HT, 2.5GB RAM (Geil), ATI X1950 Pro 256MB, DVD*RW Samsung 203, ATI TV Wonder VE, USB tuner Acer Volar Hybrid VX, DVD-ROM Toshiba M1712, 19" CRT, Iomega ZIP IDE, ADSL WiFi modem/router, backup:Microcom DeskPorte 56K, LPT: HP950, M$ Explorer 3.0 mouse, 500W Fortron BlueStorm II.
    STARY POCITAC:
    Abit BH6 v1.0(bios SS), Celer 850@952+redukce, 512MB RAM, GeForce neco, Samsung SpinPoint 160GB ATA a neco v supliku na radici Kouwell, DVD*RW LG, 17" ViewPoint 1795VCT, Microcom 10Mbit s(h)itovka, 350W Fortron, zvuk Media Forte FM tuner & Sound Galaxy Washington 16 ISA ;o)
    WORK: Dell Latitude D630

Standardní

Citace Původně odeslal Jezevec
    Citace Původně odeslal astra4
    cez paralelny kabel sa nedaju hrat ziadne hry, mozes to pouzit maximalne na prenasanie suborov medzi dvoma kompami. Na to je najlepsie pouzit total commander a mas po problemoch. Ak chces hrat hry kup si seriovy kabel, alebo dve sietovice a krizeny kabel.
    ee nemas pravdu, wokna se k tomu propojeni chovaj jako k siti - normalne to ma IP. Mno a hra ti pak jede pres TCP/IP. Primo pres seriak ti stejne zadny novy hry taky chodit nebudou.
    Ano, nove hry uz nemaji polozku "serial" jako u starych dobrych Doom, Blood etc. A jak jsi to myslel? TCP/IP po paralelnim kabelu nebo USB?

NOVY POCITAC: P4 3GHz HT, 2.5GB RAM (Geil), ATI X1950 Pro 256MB, DVD*RW Samsung 203, ATI TV Wonder VE, USB tuner Acer Volar Hybrid VX, DVD-ROM Toshiba M1712, 19" CRT, Iomega ZIP IDE, ADSL WiFi modem/router, backup:Microcom DeskPorte 56K, LPT: HP950, M$ Explorer 3.0 mouse, 500W Fortron BlueStorm II.
    STARY POCITAC:
    Abit BH6 v1.0(bios SS), Celer 850@952+redukce, 512MB RAM, GeForce neco, Samsung SpinPoint 160GB ATA a neco v supliku na radici Kouwell, DVD*RW LG, 17" ViewPoint 1795VCT, Microcom 10Mbit s(h)itovka, 350W Fortron, zvuk Media Forte FM tuner & Sound Galaxy Washington 16 ISA ;o)

Standardní

Citace Původně odeslal Harry
    Citace Původně odeslal greenhorn66
    Já pařim IL-2 a Seriouse po USB 1.1(kabel A-B+na obou MB je PC2PC)-při hře je zatížení sítě zanedbaletné.
    P.S. Pokud má MB fci PC2PC tak by u ní měl být ten kabel -retail. A pozná se to hned (pokud v tom balení chybí rozhraní a kabel(A-B)) po instalaci ovladačů na chipset, protože se hned rozpozná nový hardware a chce ovladač na PC2PC. Ale aby to propojení fachalo tak se musí povolit v BIOSu správa USB(aspoň u mne jo). Potom se to jen propojí a ono se to nakonfig. samo a pokud jsou tam ještě nějaký chybky tak se klikne jen na automatickou opravu na 1 z PC a jede se.
    Nemyslel jsem, ze by to bylo po USB pomale, ale ze se to moc nevidi.
    Pokud tomu dobre rozumim, pokud obe PC podporuji PC2PC, znamena to, ze obsahuji aktivni prvek a pro propojeni jiz staci obycejny AB kabel? Jinak totiz ten specialni kablik ma uprostred aktivni clen a stoji asi 900Kc.
    No já nevim jestli musí mít obě PC2PC-tady někdo uváděl,že stačí mít 1 s PC2PC a jede to taky- vyzkoušim co nevidět. Ten muj kabel (co jsem dostal k MB(jeden z nich byl retail) opravdu nemá na sobě nic.
    1,8a,512M RAM(RDRAM),MSI 6545(i850),2*Bar.IV(80GB)+WD BB 200GB,Gainward GF4 4800SE XP/GS - 320/720,Plat. EX,DVD-Toshiba 1612,CD-RW (PlexWriter 4012),Creative Inspire 5700

Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Standardní

jj PC2PC staci u jednoho kompa, druhej musi mit jen obyc USB - otestovano, funguje to, ovsem neumi to USB 2.0.

Harry jj presne tak, Po paralelu/seriaku to umim i pod DOSem rozchodit jako sit.

Standardní

Citace Původně odeslal Jezevec
    jj PC2PC staci u jednoho kompa, druhej musi mit jen obyc USB - otestovano, funguje to, ovsem neumi to USB 2.0.
    Harry jj presne tak, Po paralelu/seriaku to umim i pod DOSem rozchodit jako sit.
    Takze ve hre dam spojeni pres TCP/IP, spojim seriakem a jedu?
    Mas nekde popsany jak na to? (jeste nevim jaky OS by se spojovaly, ale asi W98SE a W2K, pripadne 2xW98SE).

STARY POCITAC:

Senior Member mince Avatar uživatele Mojda
    Vliv
    285

Standardní

Zkus to tu precist, musis nainstalit prime propojeni kabelem a pak se to chova jako sit...

EDIT: Zkousim paralel laplinkem spojit pres commander 2 PC a pise mi to pri testu:
    Kabel není v pořádku!
    Přijatá data: - 31 - 3 - 31 - 3 - 31 - 3 - 7 - 3 - 19 - 3 - 11 - 3 - 31 - 3 - 31 - 3
    Špatná čísla pinů (tato strana kabelu <-> druhá strana):
    15 <-> 2
    13 <-> 3
    12 <-> 4
    10 <-> 5
    11 <-> 6

Pritom kdyz jsem si tyhle kombinace prozvanel, bylo to OK...
    na obou PC os XP Pro...

EDIT2: Chybka byla u jednoho z PC - spatny paralel. port...

Kazdopadne se mi nedari rozjet ten prenos a vyuzit pri tom DMA u ECP, stale to jede v SPP, programek lap link nepomohl

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Jak povolit propojeni z PDA prez PC na inet pomoci BT??
    Založil Grizzzzly v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 14
    Poslední příspěvek: 06.03.2005, 23:29
  2. Problém s kabelem monitor > GK
    Založil Magus v sekci fóra Monitory
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 03.06.2003, 14:23
  3. Zkušenosti s DVI kabelem
    Založil Louis v sekci fóra Monitory
    Odpovědí: 13
    Poslední příspěvek: 21.02.2003, 22:17
  4. Odpovědí: 17