2Eagle: nevedel sem presne,jak PowerNow! funguje,bral sem to trochu z jiny stranky. Kazdopadne souhlasim stim ze na urovni tech. inzenyra u MB firmy by se naco takovyho stat nemelo.
2Eagle: nevedel sem presne,jak PowerNow! funguje,bral sem to trochu z jiny stranky. Kazdopadne souhlasim stim ze na urovni tech. inzenyra u MB firmy by se naco takovyho stat nemelo.
Thoroughbred 2200+ DUV3C KIXJB default zatim :: AC Copper Silent 2 TC-rev.2 :: Jetway V333U :: 512MB 333 Samsung/Transcend 2-3-3-5 | 2.6v :: Gainward GF3 Ti450 Golden Sample @243/545 :: Barracuda IV 80GB + Medalist 8.6GB + WD 120GB:: Live! :: Fortron 300GTF :: 17\" LG Flatron F700P
my life is about extremes. what about yours?
30fps je fakt brutus, jestli neveris nainstaluj si program fraps a ten ti ukaze kolik je fpsten FameLimiter u GTA3 prave zapnout (ja vim taky sem psal vypnout, ale sekl sem se...chtel sem napsat Zapnout) kdyz je zaplej tak vse bezi ok... nevim jestli to strhne na pouhych 30fps (to je trosku brutalni ne?)
jestli te bere hrani na 30fps tak si to nech zapnuteno kazdopadne ho nechat zaply, ty veci co to dela kdyz je vypli...uf, v kombinaci s shitoznimi NVIDIA drivery jakekoli verze..
drivery se ti muzou zdat "shitozni" kdyz si je neumis nebo nechces nastavit - jaxem psal vypnuti vertikalni synchronizace (vsync) pro direct3d ten jeho problem pomuze kdyz ne yresit tak alespon zlepsit (gta3 melo prob s cukanim na hodne kompech)
| didaktik gama 80k + kazetopaskova jednotka sp210t | playstation 2 + eye toy | dreamcast |
jezis, detonatory si nastavit umim... stejne jako vypnout VSync... nicmene neskryvam svuj nazor ze nVIDIA absolutne nedosahuje urovne driveru ATi (a nikdy nedosahovala, jo mozna v roce 2001 kde jela nejaka verze 6.50)Původně odeslal roxik
Veganism is an answer for your cruelty, selfish, bloody profity, nature destruction and endless ignorance.
AMD Athlon XP 2500+@3200+/1.60V (!!!)
512MB DDR 400MHz/2.5 (~436+) @ 2.0-3-3-11/2.9V
EPoX 8RDA3I (rev2.0), GeForce3 oc., atd..
Prime testing in progress..
ps: mne to GTA III Vice City delalo taky, ale pak sem zapl Frame Limiter a at to vypada jakkoli podivne, problemy zmizely...Původně odeslal roxik
Veganism is an answer for your cruelty, selfish, bloody profity, nature destruction and endless ignorance.
AMD Athlon XP 2500+@3200+/1.60V (!!!)
512MB DDR 400MHz/2.5 (~436+) @ 2.0-3-3-11/2.9V
EPoX 8RDA3I (rev2.0), GeForce3 oc., atd..
Prime testing in progress..
?? nebyvalo to vzdycky naopak?Původně odeslal Converge
Thoroughbred 2200+ DUV3C KIXJB default zatim :: AC Copper Silent 2 TC-rev.2 :: Jetway V333U :: 512MB 333 Samsung/Transcend 2-3-3-5 | 2.6v :: Gainward GF3 Ti450 Golden Sample @243/545 :: Barracuda IV 80GB + Medalist 8.6GB + WD 120GB:: Live! :: Fortron 300GTF :: 17\" LG Flatron F700P
my life is about extremes. what about yours?
Taky bych rek, od te doby co jsem se pokusil 2x preinstalovat original drivery z CD novejsimi catalysty ve Win XP a pokazde na ruznych PC se mi zjevilo nezname zarizeni (asi druhy vystup na monitor - pripadalo mi ze u ati se to hlasi jakoby druha grafika), ktere zaboha neslo instalovat, tak jsem to vzdal a nechavam tam jen stare ovladace z CD. Reinstalace pres stare drivery i instalace na cisto - porad stejny vysledek. To ve mne opravdu duveru v drivery Ati nevzbudilo.Původně odeslal Felipe
Nejen má sbírka grafických karet na www.vgamuseum.info
1. buď sú mantaví dementiPůvodně odeslal Eagle
2. buď nechcú zaplatiť AMD prachy za technológiu
3. je fakt DFI horšie ako Matsonic, ECS alebo PC CHIPS ?
ja mám Matsonic a ono to dokáže dvíhať napätie do 1,85V a samozrejme znižovať, dvíhať napätie RAM a dačo aj prežila - a samozrejme že má jemné krokovanie po 0,1MHZ až do 233MHZ - jediný háčik je v tom, že nevie dať deličku 5 a keď si tak vezmem 233 : 4 = 58,5MHZ, to je fakt brutal. a všetci odcudzujú matsonic - na ECS som veľa chvály nepočul, no možo je to ako s Matsonicom a PC CHIPS - tomu sa všetci vyhábajú a nenávidia a DFI - aké máte skúsenosti ?
ad GTA3 - zapni si FRAME LIMITER - MNE TO IDE V POHODIČKE plynule hoci 30fps, ale fakt plynule - a radšej si zahraj Vice City![]()
ad mačka :
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)