Stránka 2 z 2 PrvníPrvní 12
Výsledky 26 až 28 z 28

Téma: ADSL změna tarifu

Standardní Re: ADSL změna tarifu

Citace Původně odeslal Khadgar
    Tobe zvysili i limit dat? Me oznamili, ze to bude pristupne az v cervnu. Ze ted to nejde kvuli pretizenosti systemu... Jsi si fakt jisty? A upload mam porad max. 20kbps. Pritom jsem je kvuli tomu kontaktoval uz skoro pred tydnem.
    No tím zvýšením limitu jsi mě zaskočil.Bral jsem to jako samozřejmost že když mi konečně navýšili rychlost že i zároveň zvednout limit dat.I když si myslím že 20GB určitě nevyužiji. Jinak u mě je Rychlost uploadu 207 kbps, Rychlost downloadu 1931 kbps, Průměrná odezva 103.10 ms. Prý to zvedají v pořadí podle toho jak jsi dlouho u toho operátora.

Citace Původně odeslal Dusan
    No tím zvýšením limitu jsi mě zaskočil.Bral jsem to jako samozřejmost že když mi konečně navýšili rychlost že i zároveň zvednout limit dat.I když si myslím že 20GB určitě nevyužiji. Jinak u mě je Rychlost uploadu 207 kbps, Rychlost downloadu 1931 kbps, Průměrná odezva 103.10 ms. Prý to zvedají v pořadí podle toho jak jsi dlouho u toho operátora.
    Koukni se do parametru smlouvy na strankach Volneho. Ta rychlost uploadu se mi i tak zda mala. Meli to prece zvedat na 768kbps a toho by realna rychlost mela byt okolo 500kbps. Je to cely nejaky divny. Ale zase aspon ze to vubec jde.

Citace Původně odeslal Khadgar
    ...upload se pohybuje v rozmezi 10-20 kbps...
    Tak se mi dneska konecne ozvali... U nich je pry vsechno v poradku. Ale muj upload se stale pohybuje v mezich ubohosti a trapnosti. Ten operator mi nabidnul, ze mi zavolaji servisni vyjezd od Telecomu. Jenze kdyz technik zjisti, ze chyba neni u Telecomu, platim 500kc za marny servisni vyjezd. A jestli jsem to spravne pochopil, tak bych to platil i v pripade zavady na modemu. K tomu mi bylo receno at si modem vyzkousim jinde - to me opravdu dostalo...takove jednani se mi vubec nelibi a zacinam byt opravdu nastvany...a ze smlouvy se samozrejme vykroutit nemuzu...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. ADSL router v bridge modu
    Založil VOiD v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 12
    Poslední příspěvek: 28.11.2006, 22:53
  2. Problémové ADSL?
    Založil PTF v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 20.01.2006, 10:27
  3. ADSL modem pro Linux+Internet Express
    Založil dekon v sekci fóra Operační systémy na bázi Unixu
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 20.01.2005, 12:23
  4. ADSL & WIFI
    Založil Fido v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 25.05.2004, 00:19
  5. ADSL pro 5 uzivatelu ?1024/256..... Ma to cenu ?
    Založil Zizi v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 16
    Poslední příspěvek: 19.01.2004, 17:21

Pravidla přispívání