Stránka 2 z 2 PrvníPrvní 12
Výsledky 26 až 29 z 29

Téma: MB pro Athlon 64 3700+ 939 a Sapphire radeon x800 gto2

Senior Member Avatar uživatele Perfect_
    Věk
    37
    Vliv
    274

Standardní Re: MB pro Athlon 64 3700+ 939 a Sapphire radeon x800 gto2

No možná je to taky tím, že je Gigabyte třeba nejprodávanější značka. Nejspíš asi neexistuje nějaký graf, kde jsou počty prodaných kusů/počty reklamovaných kusů jednotlivých značek co? Jinak do Gigabyte bych šel klidně znovu, teďka mám v podstatě lowendovou desku pro sA 7V600P-RZ a neměl jsem s ní jedinej problém.
    pc i5, etc.
    ntb i5, etc.

Member Avatar uživatele vauxhall.uk
    Věk
    41
    Vliv
    262

Citace Původně odeslal Perfect_
    No možná je to taky tím, že je Gigabyte třeba nejprodávanější značka. Nejspíš asi neexistuje nějaký graf, kde jsou počty prodaných kusů/počty reklamovaných kusů jednotlivých značek co? Jinak do Gigabyte bych šel klidně znovu, teďka mám v podstatě lowendovou desku pro sA 7V600P-RZ a neměl jsem s ní jedinej problém.
    nejprodávanější je asus a msi. je to ale spíš tím, že spousta řadových uživatelů PC o jiných výrobcích možná ani neví. Asus a MSI mají silná marketingová oddělení, která se starají o výrobu různých těch propagačních serepetiček do maloobchodů. dále pak asus asi nejčastěji pořádá různá školení a akce pro své odběratele. to třeba DFI nebo Abit vůbec nemají a ztrácí tím docela velký podíl na trhu.

když jsem byl před nějakou dobou na školení v jednom nejmenovaném pražském velkoobchodě (byl tam Intel, WD, Kingston a Asus), tak se tam borec od asusu zmínil, že zrovna rozjeli novou fabriku na Taiwanu a tím by se měla zajistit absolutní dostupnost jejich produktů. od té doby ovšem pozoruji veliký pokles kvality u jejich výrobků. u MSI to bylo to samé, akorát s tím rozdílem, že expandovala na Taiwan daleko dříve. o Gigabytu jsem si nic moc nezjišťoval, ale je možné, že se také uchýlili k podobným snižováním výrobních nákladů a mohl nastat též pokles kvality na úkor kvantity. takhle to je ovšem s každou společností se silným postavením na trhu - chce ještě víc. a vlastně i proto bych rád podpořil jinou značku, protože asus a msi už mají nahrabáno až až a místo aby vyráběli ještě kvalitnější zboží, je to rok od roku horší.
    On a given day, a given circumstance, you think you have a limit. And you then go for this limit and you touch this limit, and you think, ‘Okay, this is the limit.’ As soon as you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.

Member Avatar uživatele Gregy
    Věk
    34
    Vliv
    243

Citace Původně odeslal Zilla
    Pokud s taktovanim opravdu zacinas, tak te musim upozornit na jednu vec - priprav se na to, ze BIOS a jeho nastaveni je na DFI pro zacatecniky uplna nocni mura. Je tam silene moc polozek, o nichz jsi vetsinou vubec neslysel a ktere maji jako naschval naprosto zasadni vliv na stabilitu (hlavne nastaveni pameti je opravdu vypecene) a ke kterym neni v manualu k desce zadne vysvetleni. Takze pokud chces ze svoji sestavy vyzdimat maximum, pocitej s tim, ze budes muset prochazet net a hledat optimalni nastaveni...
    Ja se rád učim. Klidně budu lítat po netu a hledat optimální nastavení. Podle mě je lepší mít velké možnosti s případným dočasným neporozuměním, než malé možnosti s věčnými nedostatky.

Senior Member Avatar uživatele MISKOBOSS
    Věk
    41
    Vliv
    299

Citace Původně odeslal Gregy
    Ja se rád učim. Klidně budu lítat po netu a hledat optimální nastavení. Podle mě je lepší mít velké možnosti s případným dočasným neporozuměním, než malé možnosti s věčnými nedostatky.
    ono to nastaveni je ze zacatku sice hruza, ale casem poznas co kde a jak

kazdej kdo presel na tuto desku byt svym zpusobem novacek=>toho nastaveni tam bylo pro kazdyho strasne moc

ted uz je to jednodussi, o teto desce je vsude popsano mraky recenzi, zkusenosti, atd
    Apple MacbookPro 13,3 (late 2011) - je perfektni :D

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Problem se Sapphire Radeon 9600 pro
    Založil Dreggo v sekci fóra ATI grafické karty
    Odpovědí: 16
    Poslední příspěvek: 20.07.2003, 11:50
  2. co si mam kupit? radeon9100 alebo FX 5200
    Založil Macko v sekci fóra ATI grafické karty
    Odpovědí: 56
    Poslední příspěvek: 20.06.2003, 21:13
  3. 7x Radeon 9800 Pro
    Založil Mymak v sekci fóra ATI grafické karty
    Odpovědí: 20