Stránka 2 z 2 PrvníPrvní 12
Výsledky 26 až 27 z 27

Téma: Je vhodný SCSI hdd jako systemovy disk?

Standardní

Citace Původně odeslal ghuul
    Citace Původně odeslal Grizzzzly
    Citace Původně odeslal ghuul
    Ste moc pesimisti hoši. Ono mezi SCSI a ATA technologiema disků moc rozdílů není (myslím tím mechanickou část), jedinej rozdíl je opravdu v tý elektronice
    pravda, mechanickej zaklad disku je asi stejnej.... i IDE i SCSI opravdu MAJI rotujici diskove plotny, a tim veskera spojitost konci ;-)))))))))))))
    Sorry, ale myslím, že mechanický části jsou právě to co je na hadru nejdůležitější, elektroniku už dneska spíchne kdejakej thajwanec v garáži a co se týče výdrže SCSI vs ATA to je záležitost použitých technologií a kontroly výroby. Mám tu 3 starý disky IDE 270MB z 95týho, který jely do 2002 v podstatě nepřetžitě a jsou OK. Mám tu i jeden 500MB SCSI z téže doby kterej je už mimo hru. Takže v označení SCSI to asi nebude že ?? No nic tohle je můj poslední příspěvek k tomuto tématu, akorát jsem si dovolil vyjádřit své pocity ohledně směru kam se SCSI vs ATA ubírá a tím to pro mě hasne. Pro ty co na to mají, nechť utrácejí svoje vydělané peníze za předražené SCSI systémy které doma stejně nevyužijí..... HOWG
    nehodlam te nijak napadat, ja napadam nazor, ze SCSI vymira... najdi mi IDE disk, kterej bude mit seek pod 4 msec... ;-)
    jinak kdyby sis precetl predchazejici prispevky, tak bys vedel, co sem napsal ;-)
    SCSI neni na oc, neni na tuning, SCSI je na praci!

Senior Member
    Věk
    44
    Vliv
    294

Standardní

presne tak. scsi am velmi rychli seek
    CASE Chieftec DX-01B-D { GIGABYTE X48 DS5 { Intel q9300 + 8GB + ATI x1600 + 2x Seagate ES2 1TB } + LiteOn SHM-165P6S} } + 21" Samsung SyncMaster 215TW

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. základní použití filtrů pro DF
    Založil Jakubisko v sekci fóra Digitální foto a video
    Odpovědí: 215
    Poslední příspěvek: 28.02.2012, 20:12
  2. Základy nastavení HW routeru - návod
    Založil Hardman v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 04.01.2011, 12:47
  3. Reklamacni rad - softcom
    Založil Jezevec v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 2