Původně odeslal jago
buhuzial nvidia patri ku kvalitnejsim integrovanym zvukovkam
Původně odeslal jago
buhuzial nvidia patri ku kvalitnejsim integrovanym zvukovkam
HP 6530b
Mas pravdu že zvuk a možnosti jsou někde kolem Audigy, ale zátěž CPU je dokonce menší. Kdesi na to byli testy, royd9l je řádově 1-2%Původně odeslal eddie
Prescott 650@17x200/1,4V,Intel i915 GAG,2045MB DDR400 (2-3-3-7),WD 320GB,MSI 6600 500/600 s VM-101
ALC ako analog. cast .Původně odeslal DeeKay
D/A prevodnik.
Jasne ze to nieje bohvie co.
ale kvalitnesjsie ako hocico ine onboard.
A ma kvalitny zvuk proc od nvidie.
HP 6530b
mno nevim jaky testy si videl, ale ty co sem videl ja tak tam mela Audigy hodnoceni 94procent a SoundStorm 91procent...az na to zhe audigy stoji pulku toho co muj epox....Původně odeslal Marek.Sedlar
![]()
![]()
![]()
problem je ze dyz clovek nema digital receiver a pouziva sluchatka nebo analog bedny, tak je ten prevodnik tak trochu dulezitejPůvodně odeslal Lukas-SVK
![]()
wrxtation: Intel Q9550@3.6G, Noctua UH-12P, 4GB OCZ LV RAM, Gigabyte EP45-UD3P, Powercolor HD5850 PCS+ 1GB, 1TB WD BLACK, .64TB WD Blue, Lian-Li PC-P50B (silenced), Scythe ESI Juli@, Gilmore Headamp, Sennheiser HD580, NEC 2090UXi-BK, HP LP2065, Wacom Graphire4, Logitech G15, Logitech G5...etc, Win XP Pro
mobile: Lenovo Thinkpad R61 14", C2D T7250, 2GB RAM, GMA X3100, .5TB WD Blue, Echo Indigo PCMCIA, Sennheiser PX100, Ubuntu 9.10
CUT ME AND I'D BLEED IMPERIAL BLUE...
To je smula chlape,ale musis brat v potaz,ze plno lidi integrovanej prevodnik proste nezajima a bude jich spis vic nez min a to hlavne do budoucna.....Původně odeslal DeeKay
Home machine--ABIT NF7-S v2.1--M XP 2600@2530MHz(220x11,5-1,6V)--2x512 dual Kingston HX ULL(11-2-2-2)--TT Big Typhoon,2xCMRred,4x92 Ystech--Zalman ZM-MFC1--Gainward Bliss 7800GS+ 512MB(24pip, 7900GT core@550 GPU/750 mem)--2xHitachi DeskStar 180GXP/8MB/180GB--Chieftec CX01-SL-SL-B--Tagan EasyCon 580W PSU--Logitech Z680--Logitech MOMO racing-Samsung 970P
Work machine--HP D330M PIV NW 2,8GHz--1024MB DDR CL2--2x80GB Hitachi--Asus 9600XT VIVO--HP 1740
To sa neda porovnat .Původně odeslal Kukla Kuklovič
Predsa nekupujes MB len kôli onboard zvuku.
Ludom kt nemaju audigy a pod sa ta onboard zvukovica sikne.
Trebars ja by som doteraz bezal na nejakej PCI CMI 8738(nieco pod)
Proste shit
Takze preto mi pripada ta onboard zvukovica ako uplna bomba![]()
HP 6530b
Co je na prevodniku ALC spatnyho?Původně odeslal DeeKay
EPoX 8RDA+ | TBredA0 XP1700+@2200+ (200x9) | 256MB Samsung \"C\" PC2700 (3-3-2-2) | PowerColor Radeon 9600 Pro 128MB | 160 GB Seagate
A mohl bys poslat odkaz na ty testy? Vazne by me to moc zajimalo, protoze o tomhle jsem jeste neslysel. Jinak co se tyce kvality zvuku 8RDA+, technicke reseni zvuku je stejne, nebo dokonce i prekonava chudaka Live!, jedine kde ztraci je odstup signal/sum (to uz je ale zalezitost ALC650), ale neni to nic vyrazneho. Zatez procesoru je obcas vyssi, obcas nizsi nez u bezne zvukove karty, jsou to jednotky procent, opet nic zavratne horsiho nez treba u Audigy.Původně odeslal Marek.Sedlar
ja to myslel trochu jinak....Původně odeslal Lukas-SVK
nekupuju ten mb jen kvuli zvuku, ale jde mi o to, ze uz nemusim mit dalsi zvukovku, ktera stoji taky nejaky penize.....
uz sem psal u pameti, ale sem to taky patri.
mnoho uzivatelu pise, ze se tahle deska nesnasi s pameti OCZ.
Chyba byla v pametech a nastesti je pry uz opravena.
jo a pokud mas ocz co tam nefunguje, tak ti ji vymeni za funkcni.cili ok.Původně odeslal scolex
![]()
a jeden dotaz:
kdyz se na teto desce zvedne FSB, tak se velmi casto stane, ze odejde. Chyba je zrejme ve spatnem chlazeni chipsetu a jak tady nekdo psal mohlo by stacit namazat heatsink teplovodivou pastou. Pokud by mi deska i po teto uprave odejde, mam stale narok na reklamaci?
rekl bych ze ne...Původně odeslal scolex
ale myslim, ze nejlepsi je nic nemazat...myslim ze tu je uz docela dost lidi co maj fsb na 200mhz a vys a zadne problemy nenastaly....a pokud nastanou tak reklamace....![]()
No ja si nemyslim ze by po pridani pasty na cipset pak odmitali reklamaci jako neopravneny zasah do desky...je ale otazka, co doopravdy zpusobuje problemy s bootem na rda+. Ze zacatku jsem pozoroval problemy s pametmi, to se vyresilo kdyz jsem zmenil nastaveni Memory Frequency z Auto na Sync (to bych doporucoval vsem). Pak ale po jednom ulozeni biosu uz deska nenabehla, jestli to je ve vadnem cipu biosu, nebo v nevalidnim ulozeni dat do biosu vlivem prilisneho pretaktovani pameti, nebo prehratim cipsetu, to lze jenom spekulovat.
NEJHORŠÍ NA EPOXU JE, ŽE NENÍ XEHNÁNÍ!!! GRRRR už mi to štve, vždycky všude slibujou, pak dojdu a jsou vyprodaný... Gratuluju všem kterým se povedlo koupit..
Začínám se cukat směrem ke gigabyte![]()
páč ten skladem je..
Jinak problém s FSB over 200 buď vůbec nenastane nebo se dá vyřešit napájením jednoho rezistoru (tzv. Vdd mod).
Další "chyby a problémy" co tu lidi psaly neměly původ v desce.
Epox ber, jestli nepotřebuješ Raid nebo o něco lepší zvuk (což má Asus). Viděl jsem porovnání (už ale nevim kde(( Nforce2 desek od výbavy přes oc po cenu a výkon - tím se neliší téměř vůbec!!! Epox vyšel spolu s Asusem jako super oc, výbava je na asusu lepší, cena závratná..
Snad jsem ti rozhodování usnadnil, každopádně se příspěvky výše dost razantně odtrhly od tématu a zvrhly se v diskuzi o normách čistoty zvuku![]()
V záběhu: Gigabyte EP35-DS3, C2D 6550, 2x1GB DDR2 1066 Kingston, Gigabyte 8800GT 512MB
asusu ma uplne stejnej zvuk jako epox...oba pouzivaji soundstorm...Původně odeslal Wolfik
http://www.extremetech.com/article2/...,808428,00.asp
Porovnej si) a hlavně podle toho, co potřebuješ a co čekáš! Tzn. hry, fíčurky nebo prostě jen něco novýho...
Howgh![]()
V záběhu: Gigabyte EP35-DS3, C2D 6550, 2x1GB DDR2 1066 Kingston, Gigabyte 8800GT 512MB
nech to moderator presunie alebo zmaze.
Ved sa tu napisalo dost malo osobnzch skusenosti kladov a zaporov.
Inak to o tom pasive epox 8rda+ som nevedel.-Asi jedine cenne info.
Ale hlavna vec ze diskusia nestoji.![]()
HP 6530b
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)