Stránka 2 z 22 PrvníPrvní 12345612 ... PosledníPoslední
Výsledky 26 až 50 z 542

Téma: ATI Radeon X1800

Member
    Vliv
    256

Standardní

Citace Původně odeslal Vykuk
    Citace Původně odeslal Meridius
    když 512 MB verze 7800GTX ještě není, tak na ni asi čekat nebudou.
    A co jako? Je snad problém použít pro porovnání s GTXem 256MB verzi X1800XT
    Jasně...oni si můžou diktovat, co jim ATI pošle na otestování. OMG
    CPU:Sempron 1,6@2,72(max takt) @2,4 (provozní takt) Disk: Seagate 80 giga 7200 ot. 8 MB, Paměť:1024 MB kingmax original jednomodul cl 2,5 Deska: MB JETWAY 754GT6-P nV6100 s754, Case: Eurocase+zdroj Chill Innovation 400 W

Standardní

Citace Původně odeslal MadCap
    no-X> vies citat? PAMETE <
    No, ja bych řekl, že psal o paměťovém řadiči, takže číst asi umí.
    Mi by přišlo celkem logické ze strany ATI, kdy by jiné než 512MB verze na testy nedala. Přece jen jde z marketingoveho o to porovnat to nejlepší co nabízíme s tím nejlepším od konkurence a v rámci možností maximálně vyniknout. Volání po stejných frekvencích mi přijde stejné, jako by Fanatici chtěli testovat při stejném počtu pipek.
    PC:Pentium E5200 @3GHz, 4GB Adata, MB Gigabyte GA-EP43-DS3L, VGA Radek HD5770, HDD WD Caviar black 1TB, 64GB Kingston SSDnow+, Enermax II 425W, cumbedna Samsung 2494HS
    Mobilita: IBM X31
    Zabava: Xbox 360

Member
    Vliv
    256

Standardní

Citace Původně odeslal scot666
    No, ja bych řekl, že psal o paměťovém řadiči, takže číst asi umí.
    Mi by přišlo celkem logické ze strany ATI, kdy by jiné než 512MB verze na testy nedala. Přece jen jde z marketingoveho o to porovnat to nejlepší co nabízíme s tím nejlepším od konkurence a v rámci možností maximálně vyniknout. Volání po stejných frekvencích mi přijde stejné, jako by Fanatici chtěli testovat při stejném počtu pipek.
    souhlas...nechápu, co tady lidi tlačí za nesmysly, když o tom, co se bude testovat rozhoduje ATI a přece tam nepošle nějaké X1800XT s 256 MB pamětí, když vlajková loď je X1800XT s 512 MB. Srovnání nesrovnání. ATI potřebovala ukázat, že má na to, aby nvidii porazila. Což ukázala..někde méně, někde teda vůbec a někde naprosto drtivě. Ač teda např ve FEARu jde o demo a full verze může poskytovat výkon jiný.
    CPU:Sempron 1,6@2,72(max takt) @2,4 (provozní takt) Disk: Seagate 80 giga 7200 ot. 8 MB, Paměť:1024 MB kingmax original jednomodul cl 2,5 Deska: MB JETWAY 754GT6-P nV6100 s754, Case: Eurocase+zdroj Chill Innovation 400 W

Moderátor Avatar uživatele Masster
    Věk
    42
    Vliv
    355

Standardní

Jeste mi prijde zvlastni, ze ve vetsine recenzi se porovnava 7800GTX na zakladnich frekvencich, kdyz sehnat takovou v obchode je docela nahoda, protoze se vetsinou da koupit jen pretaktovana.

Pokud vim, tak snad jen na PCPerspective maji GTX na vyssich frekvencich a tam je ten rozdil ve vykonu o dost mensi.

Citace Původně odeslal no-X
    Citace Původně odeslal Masster
    Btw. X1800XT tu s nami jeste chvili nebude
    na oc UK bude k dostání v první třetině listopadu, tzn. za měsíc - to jen pro zajímavost
    Myslim, ze i tahle vec bude znamenat mensi prodeje X1800XT, protoze vsichni cekali nejaky zazrak a ten se nekona, takze nedockavci sahnou po 7800GTX.

Meridius : Ale nam jde o to, ze chceme videt, jake by to bylo, kdyby se srovnala 512MB verze s 512MB verzi, ja osobne nerikam, ze to meli udelat
    But of course, the unlimited evilness of the ultimate tool of mischief, the universal explanation for sucky performance from anything other than nVidia, TWIMTBP, strikes again. The shenanigans know no bounds....luckily, in this sea of pain and anguish,the shining beacon of light and righteousness, ATi, stand, with their Get in the Game program that they managed so badly(because they`re not evil like nV, see, so they couldn`t actually have a program where they worked really close with devs, pushing their tech into their stuff) that no game is part of it. - Morgoth the Dark Enemy

Bulharský mafián mince Avatar uživatele Zilla
    Vliv
    301

Standardní

Ja bych jen rad upresnil jednu vec: muzete si tu psat co chcete, ale nikdo z vas proste nezakeca, ze tohle je dalsi paper launch - testovat karty, ktere se nedaji sehnat a jeste nejaky cas se nebudou dat sehnat? Myslim si, ze od uvedeni 7800GTX je jasny, ze novy standard je "oficialne uvedu to, co si lidi hned muzou koupit". Doba se proste zmenila, kdyz to dokaze jedna velka spolecnost, mela by to dokazat i ta druha. Takze hlasky typu "a co uvedeni GF 6800 Ultra" jsou nesmyslny, tu si dneska nikdo jako horkou novivnku kupovat nechce a v jeji dobe byly paper launche bohuzel beznou praktikou na obou stranach barikady.

Mam ted ve svem kompu kartu od ATi a za celou dobu, co ji pouzivam, jsem s ni byl mnohem spokojenejsi nez z predchozi nVidiackou. Ale jako clovek, ktery peclive zvazuje do ceho vrazi svoje penize, si opravdu rozmyslim, jestli se mi vyplati byt fanATIk nebo nVidiot, a nebo se proste s otevrenou hlavou podivat na stav trhu a zjistit si, ktery vyrobek ma nejlepsi pomer cena/vykon a ten si pripadne poridit. Mam bohuzel neprijemny pocit, ze vy tohle nedokazete...
    Stipendium peccati mors est
    Si peccasse negamus, fallimur, et nulla est in nobis veritas

Přesto, že bouře nad jezerem věští blízkost konce, pohyb nebes je plný síly!

Věk
    42
    Vliv
    355

Standardní

Ted me tak jeste napadlo, u R520 je stale potreba Master card pro X-fire?
    Pokud ano, neco o dostupnosti?
    But of course, the unlimited evilness of the ultimate tool of mischief, the universal explanation for sucky performance from anything other than nVidia, TWIMTBP, strikes again. The shenanigans know no bounds....luckily, in this sea of pain and anguish,the shining beacon of light and righteousness, ATi, stand, with their Get in the Game program that they managed so badly(because they`re not evil like nV, see, so they couldn`t actually have a program where they worked really close with devs, pushing their tech into their stuff) that no game is part of it. - Morgoth the Dark Enemy

Senior Member mince Avatar uživatele mraky
    Vliv
    297

Standardní

Porad nechapu co mate proti srovnani dvou TOP modelu od dvou vyrobcu. Dyt to nerika, ze je R520 lepsi nez G70. Je to pouze srovnani dvou TOP modelu.

Zajimave, ze temer kazdeho zajima jen pocet fps, ale malokoho uz kvalita obrazu.
    Pište česky: hold × holt

hold – projev pocty nebo úcty (další význam je výkupné, vynucený poplatek ve válce)
    holt – povzdech; ve významu „inu, zkrátka a dobře“

Standardní

Dodnes pouzivam Rad9700PRO, oc, a myslim si, ze to stale je vyjimecna karta. Kupoval jsem ji pred 3mi lety a i dnes slouzi myslim si velice dobre.
    Ted budu kupovat novou kartu a jak rika Zilla, porovnavam trh a klidne pujdu do nVidie. Ale chtelo by to mit moznost oba vedouci kone dat vedle sebe a otestovat si je i v kvalite obrazu atd. Ale to zrejmne bude jeste chvili trvat.
    PIV(3,5), AsusP4C800Dlx, 2GB RAM, R9700PRO, Raptor

Standardní

Umíš číst? Paměťový řadič. Nebo mi vysvětli jak bys dokázal nataktovat paměti na 800MHz, když řadič poběží na 600MHz

ad 512 vs. 256 > je to skutocna demencia to takto testovat, mal otestovat 256MB verziu, takto to je o nicom zrovnanie hlavne vo velmi vysokych rozliseniach s AA/AF kde to zavazi a potom to je "o ramku" nie o cip ...
    Ano? Já jsem toho názoru, že ne. Najdi si na netu test X800XL 512MB a 6800U 512MB a zjistíš, že rozdíl to přináší ve dvou hrách (HL2, COD2) a navíc při 1600*1200+/AA4x+. Taky si všimneš, že mezi 256MB a 512MB verzí X800XL je výkonostně větší rozdíl, než mezi stejně odlišnými verzemi 6800U. Z toho plyne jediný - nVidia použila 256MB, protože pro její architekturu nemá 512MB valný smysl a 256MB podle jejího uvážení nabídlo lepší poměr cena/výkon. ATi použila 512MB, protože pro její architekturu to smysl má. A to už je věc návrhu čipu. Při vydání 7800GTX taky nikdo s recenzema nečekal na R520, stejně jako při vydání 128MB GF3 nikdo nečekal na konkurenční 128MB karty. Tohe je naprosto normální postup, kterej se používá už cca deset let a tohle je zatím jediný fórum, kde to někomu z ničeho nic začalo vadit.

btw zaujimalo by ma, ako dlho ta tie paper launche nV budu drzat a budes ich furt dokola omielat?
    Tak dlouho, dokud je někdo bude vyčítat ATi. Jaký je v tom rozdíl?

Myslim, ze i tahle vec bude znamenat mensi prodeje X1800XT, protoze vsichni cekali nejaky zazrak a ten se nekona, takze nedockavci sahnou po 7800GTX.
    Nikdo přeci zázrak nesliboval. ATi prohlásila, že předvede kvalitně provedenou implementaci SM3.0 s vysokým výkonem, nekompromisní podporou technolgií a kvalitou obrazu. To dodržela. A pokud karty budou k dostání v listopadu, jak je slíbeno, tak taky nevidím problém, protože neznám nikho, kdo si kupuje novinky hned po oficiálním vydání. A i když byla GTX dostupná okamžitě, začali si jí lidi kupovat až někdy na přelomu července/srpna (stačí sledovat fóra), když byl dostatek recenzí a podkladů, že bude v pohodě.

Citace Původně odeslal Zilla
    Ja bych jen rad upresnil jednu vec: muzete si tu psat co chcete, ale nikdo z vas proste nezakeca, ze tohle je dalsi paper launch - testovat karty, ktere se nedaji sehnat a jeste nejaky cas se nebudou dat sehnat?
    Totéž. Lidí, kteří si kupujou hardware okamžitě po jeho vydání, je naprostý minimum, protože po fiasku s GF-FX si málokdo troufne vyhodit 20000 za kartu, o který neví víc, než že ji s beta driverama narychlo otestovali na 10ti světových serverech.

Myslim si, ze od uvedeni 7800GTX je jasny, ze novy standard je "oficialne uvedu to, co si lidi hned muzou koupit".
    Jedna situace nedělá standard. A zrovnat toto bylo způsobený pouze tím, že ATi musela R520 odložit a nVidia si bezproblému mohla dovolit G70 o pár týdnů pozdržet, aby byly zásobeny všechny velkosklady. Až to nVidia zopakuje 3x za sebou, můžeme tomu začít říkat standard.
    Takze hlasky typu "a co uvedeni GF 6800 Ultra" jsou nesmyslny, tu si dneska nikdo jako horkou novivnku kupovat nechce a v jeji dobe byly paper launche bohuzel beznou praktikou na obou stranach barikady.
    Psal jsem Ultra Extreme. Tu nVidia nejden ohlásila, ale taky dodala na recenze, ale po několika měsících ji zrušila a neprodal se ani jeden kus. A co se týká X1800XT - dostupnost měsíc po vydání (pokud to ati dodrží) nepovažuju za paper launch. To je naprosto běžná praxe, ani ostatní produkty (desky, procesory) nekoupíš dřív jak tři týdny po vydání.

Mam ted ve svem kompu kartu od ATi a za celou dobu, co ji pouzivam, jsem s ni byl mnohem spokojenejsi nez z predchozi nVidiackou.
    Já používám jak hardware od ATi, tak od nVidie. A třeba čipsety dělá nVidie bezkonkurenční. Co mi ale vadí je marketing a zvlášť když ho někdo bezmyšlenkovitě papouškuje.
    ...podivat na stav trhu a zjistit si, ktery vyrobek ma nejlepsi pomer cena/vykon a ten si pripadne poridit. Mam bohuzel neprijemny pocit, ze vy tohle nedokazete...
    To máš pravdu, jenže kolik je lidí, který zajímá pouze poměr cena/výkon? Někoho zajímá kvalita obrazu, někoho výbava pro budoucí hry, dalšího overclocking.
    Mě na tom vadí hlavně to, že je určitá skupina lidí (a nebudu jim říkat nVidioti, protože nVidiot je pro mě člověk, kterej propaguje nVidii, aniž by věděl proč), kteří při vydání minulý generace (6800U/X800XT-PE) řvali, jak výkon a anti-aliasing nejsou všechno, že potřebujou technologie do budoucna (SM3.0), který jim ATi nenabízí. A když vidím, jak ti stejní dneska prohlašují, že jim je naprosto jedno, co R520 nabídne ve hrách za půl roku, protože to už tu bude venku jiná generace, tak je mi z toho docela na blití. Nemám nic proti tomu, dkyž se někdo zastává jedný nebo druhý firmy, zvlášť když ho k tomu vednou vlastní zkušenosti a vlastní názory, ale když ATi navrhne řešení, kterýmu není co vytknout po stránce výkonu, kvality obrazu, kvalitní implemntace technologií a výbavě pro budoucí hry a tahle skupina lidí už neví, jaký chyby by na tom měla najít... proboha

Ted me tak jeste napadlo, u R520 je stale potreba Master card pro X-fire?
    Pokud ano, neco o dostupnosti?
    Master card:

O dostupnosti jsem moc konkrétních informací nenašel, ale na oc.uk mají:

Sapphire ATI Radeon X1800 XT Crossfire Edition 256MB GDDR3 AVIVO TV-Out/Dual DVI (PCI-Express) - Retail (GX-106-SP) - Arriving November 10th 2005
    Docela mě to překvapuje, ale na druhou stranu je fakt, že když je hotový PCB a čeká se jenom na čipy, tak by mohla v listopadu být.

Další info se dá najít na B3D:
    this generation of Crossfire can support resolutions up to 2048x1536 @ 85Hz. For this Crossfire generation, the Super AA modes have also been programmed to use the composite engine, rather than going across the PCI Express bus, which should result in a performance boost for Super AA. ATI also point out that the compositing engine is software programmable, so its operation and tasks can be altered with new driver revisions.
    The second tier of Crossfire support is for the entry level products and is presently scheduled to be utilised by X1300 boards. In this instance there is no concept of the Crossfire Edition master board, instead any two standard X1300 boards can be utilised together and the results from the slave board are passed to the master by the PCI Express bus.

We are told that the X1300 configuration supports the same types of Crossfire modes (SuperTiling, Scissor, AFR and Super AA) as the other Crossfire configurations, which raises an interesting point. Clearly the graphics chips themselves are capable of performing all the compositing functions, without the need for the extra cost of the compositing engine
    senzory pro DF - DSLR | senzory pro DF - kompakty a EVF | senzory pro DF - mosaic masky | senzory pro DF - full-color masky | filtry pro DF #1 / #2 | tisk DF na inkoustech od Canonu | M42 skla pro DSLR | Thoriové sklo a M42 objektivy

Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci
    (tj. ikonka s vahami pod avatarem)

Standardní

No nic moc ATI teda
    Takže to dopadlo jako vždy, každá karta je v něčem lepší, ale zase pro Nvidia je lepší dostupnost svých karet, než se ATI rozhoupe, všechny recenze jsem nesledoval, ale překvapilo mě že někdy single X1800XT doháněl 7800GTX ve SLI.
    Divné jenom je jak už tady psal PiT že se ty výsledky někdy dost liší.
    No a pokud si vzpomínám, tak než ATI dopilovalo ovladače na 9700 až X800, tak to rok trvalo né-li více, takže do budoucna se ten výkon snad ještě zvýší u ATI, tentokrát už ale nekoupím žádnou novou
    ASUS Rampage II GENE + Intel i7-920 @ 3.8 GHz + Noctua NH-U12P SE1366
    6GB RAM OCZ Intel Extreme XMP 1600MHz / Gainward Geforce GTX470 SLI
    1x30GB SSD OCZ Vertex Turbo (system) / 2x30GB SSD OCZ Vertex RAID 0 (games)
    23.6" Acer GD245HQBID + 3D Vision / PSU Nexus RX-8500 850W / Asus OC STATION

Standardní

Někdo se tu ještě ptal na kvalitu obrazu - tady je srovnání aniza a tady FSAA na R520 a G70.
    senzory pro DF - DSLR | senzory pro DF - kompakty a EVF | senzory pro DF - mosaic masky | senzory pro DF - full-color masky | filtry pro DF #1 / #2 | tisk DF na inkoustech od Canonu | M42 skla pro DSLR | Thoriové sklo a M42 objektivy

Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci

Standardní

Někdo se tu ještě ptal na kvalitu obrazu - tady je srovnání aniza a tady FSAA na R520 a G70.
    Hmm to anizo do dálky je celkem rozdíl

u AA si nejsem jistý co vyjde lépe, možná o kousek Nvidia?

Bulharský mafián mince Avatar uživatele Zilla
    Vliv
    301

Standardní

To máš pravdu, jenže kolik je lidí, který zajímá pouze poměr cena/výkon? Někoho zajímá kvalita obrazu, někoho výbava pro budoucí hry, dalšího overclocking.
    Mě na tom vadí hlavně to, že je určitá skupina lidí (a nebudu jim říkat nVidioti, protože nVidiot je pro mě člověk, kterej propaguje nVidii, aniž by věděl proč), kteří při vydání minulý generace (6800U/X800XT-PE) řvali, jak výkon a anti-aliasing nejsou všechno, že potřebujou technologie do budoucna (SM3.0), který jim ATi nenabízí. A když vidím, jak ti stejní dneska prohlašují, že jim je naprosto jedno, co R520 nabídne ve hrách za půl roku, protože to už tu bude venku jiná generace, tak je mi z toho docela na blití. Nemám nic proti tomu, dkyž se někdo zastává jedný nebo druhý firmy, zvlášť když ho k tomu vednou vlastní zkušenosti a vlastní názory, ale když ATi navrhne řešení, kterýmu není co vytknout po stránce výkonu, kvality obrazu, kvalitní implemntace technologií a výbavě pro budoucí hry a tahle skupina lidí už neví, jaký chyby by na tom měla najít... proboha
    V tomhle s tebou souhlasim, nechat si vymyt mozek kupou slintu z PR oddeleni nejake firmy je dost smutne, ale mne osobne na tech novych ATinach vadi jedna vec, kterou ukazu na prikladu - chci ted prejit na novu platformu a potrebuju novou PCI-E kartu. Mam si pockat nejmin mesic a koupit si X1800XL, o niz ty sam pises, ze prvni dodane kusy budou mit jeste nejake problemy se soft groundem a tim padem se budou hodne hrat a bude jim navic silene rvat chladic a jejichz vykonu podle me teda lze hodne vytknout, zvlast pri tom kolik ty karty stoji? Nebo mam doufat, ze se to nejak vyresi treba do Vanoc a tim padem 2-3 mesice bezet na S3 v PCI slotu, protoze si nemuzu dovolit delat si nejake prechodne upgrady a grafarnu mam proste v kompu nejmin na rok a pul?
    Z tohohle pohledu je treba takova 7800GT uz proverene reseni, ktere si muzu poridit okamzite...
    Stipendium peccati mors est
    Si peccasse negamus, fallimur, et nulla est in nobis veritas

Přesto, že bouře nad jezerem věští blízkost konce, pohyb nebes je plný síly!

Věk
    42
    Vliv
    355

Standardní

Taky si všimneš, že mezi 256MB a 512MB verzí X800XL je výkonostně větší rozdíl, než mezi stejně odlišnými verzemi 6800U. Z toho plyne jediný - nVidia použila 256MB, protože pro její architekturu nemá 512MB valný smysl a 256MB podle jejího uvážení nabídlo lepší poměr cena/výkon.
    Ale to mluvis o 6800, jak je tomu u 7800 snad vis?

Tak dlouho, dokud je někdo bude vyčítat ATi. Jaký je v tom rozdíl?
    Zadny, to ale neznamena, ze neni na case s tim prestat....

Nikdo přeci zázrak nesliboval. ATi prohlásila, že předvede kvalitně provedenou implementaci SM3.0 s vysokým výkonem, nekompromisní podporou technolgií a kvalitou obrazu.
    A co reakce ATI na recenzi X1800 od Sander Sassena? Ted se ukazalo, jak byl "daleko" od pravdy.

To máš pravdu, jenže kolik je lidí, který zajímá pouze poměr cena/výkon?
    Podivej se, co se prodava v super mega ultra hyper marketech, odpoved je jasna. Je jich dost. Tam nikoho ani nezajima kvalita obrazu.

Stejne je zajimave jak se situace obratila, tissi a jednoslotove chladice ma ted nV, mensi spotrebu taky HDR+AA je pekna vec, ale v soucasne dobe snad nikde nejde zapnout a v budoucnu na to nejspis nebude vykon.

Member
    Vliv
    256

Standardní

Já bych se osobně hlavně díval na to, jaké technologie budou očekávané hry podporovat a kdy ty hry vlastně mají vyjít. Protože ono nejenom, že už si musíme vybírat grafiky podle toho, jaká hra nás zajímá, ale pomalu už i desky....v jedné SLI....v druhé cossfire. Ono co kdybychom si chtěli koupit dvě grafárny.

A čeho bych se bál hlavně....aby software stíhal vývoj hardwaru. Vývojáři her se učí až ex post. Zatímco vývojáři grafických karet už mají při vydání hi-endu v hlavě návrhy generace další. Intervaly mezi novými generacemi karet jsou čím dál kratší. Řada X1xxx rozhodně předbíhá dobu...možná je to trochu na hraně (není to tak markatní jak např. u 64 bitových procesorů), ale prostě momentálně je to tak.

Standardní

Jinak Gigabyte bude dělat i jednoslotové ATiny X1800XT
    http://www.hardwarezone.com/news/view.php?id=2757&cid=6

Standardní

http://graphics.tomshardware.com/gra...d_land-13.html

spotreba X1800TX rekl bych moc supr neni cca o 30W( kdyz zohlednime ztraty ve zdroji) vyssi nez 7800GTX.... ze by to zpusobovala velka a rychla pamet?

Standardní

V tomhle s tebou souhlasim, nechat si vymyt mozek kupou slintu z PR oddeleni nejake firmy je dost smutne, ale mne osobne na tech novych ATinach vadi jedna vec, kterou ukazu na prikladu - chci ted prejit na novu platformu a potrebuju novou PCI-E kartu. Mam si pockat nejmin mesic a koupit si X1800XL, o niz ty sam pises, ze prvni dodane kusy budou mit jeste nejake problemy se soft groundem a tim padem se budou hodne hrat a bude jim navic silene rvat chladic a jejichz vykonu podle me teda lze hodne vytknout, zvlast pri tom kolik ty karty stoji? Nebo mam doufat, ze se to nejak vyresi treba do Vanoc a tim padem 2-3 mesice bezet na S3 v PCI slotu, protoze si nemuzu dovolit delat si nejake prechodne upgrady a grafarnu mam proste v kompu nejmin na rok a pul?
    Z tohohle pohledu je treba takova 7800GT uz proverene reseni, ktere si muzu poridit okamzite...
    Zahraniční e-shopy slibujou, že X1800XL bude už příští týden. Hlavní rozdíl mezi jádry je v dosažitelné rekvenci. Tím, že XL bude hřát, jsem mínil, že bude hřát víc než XT, kterou bys podtaktoval na těch 500MHz. Ne že bude hřát víc než XT na 625MHz. Největší nedostatek sám vidím v chladiči. Co se výkonu týče, tak jsem ještě jednou pročetl recenze a výsledky v 1600*1200 a nemůžu říct, že by byla pomalejší než GT. Spíš se mi to zdá velice vyrovnaný, samozřejmě, GT exceluje v riddickovi a doom3, ale R520 zase dává skvělý výsledky ve fearu a cod2.

btw. všimli jste si v nějaký recenzi OC? Buď to oapkovaně přehlížím, nebo to nikde netestovali...

Věk
    42
    Vliv
    355

Standardní

btw. všimli jste si v nějaký recenzi OC? Buď to oapkovaně přehlížím, nebo to nikde netestovali...
    No i kdyby, tak to v tomhle pripade neni smerodatne, kazda karta urcena na review je vyberovy kousek, takze by to asi moc realite neodpovidalo.

Standardní

Tak jsem si to tu pročetl a Zilla je good. Objektivní a má zdravý rozum.

Jinak jde o to, že první karty z nové generace se moc nevyplatí kupovat. Nové technologie stejně dlouho nepoužijete a jsou s tím problémy. Nejlepší jsou karty z druhé vlny (X800 nebo 7800). Mají vychytaný HW a ovladače.
    AMD XP 1466@2000MHz DUT3C Vcore 1,6@1,7::::::GF4Ti 4200ViVo Leadtek::::::Epox 8K5A2+::::::CPU+GPU bloky Galaxi::::::čerpadlo ATMAN 304::::::radiátor Felicie

Moderátor Avatar uživatele NOD
    Věk
    45
    Vliv
    294

Standardní

ja mam 2 tyzdne X800 a staci mi to uplne v poho a za tu cenu by som na 111% nekupil ziadnu X1800.JJ zilla aj ked je to polsko-madarsko-juhoslovansky cykan tak je celkom v pohode.
    KILL -9 .If U step out of line :),Pre Zillu SILENCE!!! I KILL YOU!!!:)

Banned Avatar uživatele Semik
    Věk
    45
    Vliv
    0

Standardní

Moc sa zeniete za vykonom
    Ja idem teraz kupit pouzitu R9800PRO a jej vykon bude pre mna dlho dostacujuci.
    Co sa tyka softu VS hardware je na konzolach pekne vydiet kolko zaberie optimalizovanie na moderne technologie...ked az teraz bol vykon X-boxu s "GF3" dovedeny k maximu. (a ze podaktore hry vyzeraju lepsie ako DX9 ..na stroji drahsom o 20-50K je fakt)
    PC z jeho archytekturou typu sak za pol roka bude daco silnejsie co to rozchodi sa mi zda ubohy.

Standardní

no nic .. asi vezmu 2x X1800XT na vánoce, snad to rok vydrží

Standardní

Lehce OT, ale na CC se objevil Sapphire X850XT 256MB za 10 248,-

Ze by predzvest vyprodeje X8x0 karet ?!? Ty ceny ted asi celkem poleti...
    Black holes are where God divided by zero. - Steven Wright
    2600K s AC HF14 | P8P67Deluxe s 16GB DDR3 | GTX1080 s LP2480zx | EVO850 s ICH10R | X-Fi s HD555 | TripleXtreme 360 s HPPS+ | Windows 10 + 7

Senior Member
    Věk
    53
    Vliv
    293

Standardní

2Spajdr..
    X850XT za 9650kc

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání