Stránka 2 z 2 PrvníPrvní 12
Výsledky 26 až 49 z 49

Téma: Projekt:Computio Aquatilis

Standardní

Citace Původně odeslal Holda
    Mno,tak do 5,25 to pada,neni tam misto,ale slo by to hodit na zdroj.Jen zase...mam krasnou nerez expanzku,kterou mi tezce vyrobil tatik a je mi lito ji tam nedat
    A co treba predelat EHEIM Compact 300 na prutokovy, pak to soupnes kam chces, protoze je to maly a expazka si tim padem najde take vyuziti.
    Nebo je to co mas ted taky prutokove
    Nad zdroj bych to nedaval, staci par kapek... Na druhou stranu kdyz to bude kvalitne udelane tak se clovek bat uniku nemusi.

Ad srouby: proc ne, aspon je to pojistene.
    IMHO Trance will never die...

Senior Member Avatar uživatele Holda
    Věk
    40
    Vliv
    267

Standardní

jo prutokovy to je

Senior Member Avatar uživatele NazQul
    Věk
    41
    Vliv
    270

Standardní

Citace Původně odeslal MadCap
    Citace Původně odeslal NazQul
    sesroubovat plexi ?? cece kam na ty napady chodis ? To uz ho rovnou muze slepit slinama a doufat ze to bude drzet..

ale ted vazne, sezen si poradny vodotesny lepidlo na plasty a mas to. Nebo plexi trubku ale to te vyjde draz. Nebo prostei di do marketu a sezen si plastovou nadobku co se pouziva treba na potraviny, ma to takhel dost lidi. Ja napr mam ze skla, ma to kapacitu asi 2 litry a cerpadlo do toho krasne sedne.. a s cenou se vejdes do kilca
    a ty tu nekacaj <>oviny ked zrejme ani netusis co tym bolo mienene, alias neviem kde zozenes nadobu rpesne do 5,25 pozicie (sirku) ktora je pravouhla, to si proste musis vyrobit a sroby? co mas proti srobom? ja osobne nic, tak ci tak budes musiet srobovat veko tej nadoby takze si slinami bez lepit vystrihnute obrazky z omalovanky na kartonove krabice ... ja som to mal naplanovane cez dve 5,25 pozicie co malo v pohode stacit na eheim compact 300, co kukam tak to tvoje je cca rovnako velke (planoval som ho tam dat na lezato) vstup aj vystup by samozrejme bol zvlast fiting a kedze chces mat radiator vpredu dole, tak by to slo spravit aj na priamo z radu do tej nadoby ....
    jj udelej si nadobku pro ponorne cerpadlo do 5.25 a udelej si to sroubama, bude to suprove tesnit..

Standardní

Citace Původně odeslal MadCap
    sesroubovat plexi ?? cece kam na ty napady chodis ? To uz ho rovnou muze slepit slinama a doufat ze to bude drzet..

ale ted vazne, sezen si poradny vodotesny lepidlo na plasty a mas to. Nebo plexi trubku ale to te vyjde draz. Nebo prostei di do marketu a sezen si plastovou nadobku co se pouziva treba na potraviny, ma to takhel dost lidi. Ja napr mam ze skla, ma to kapacitu asi 2 litry a cerpadlo do toho krasne sedne.. a s cenou se vejdes do kilca
    a ty tu nekacaj <>oviny ked zrejme ani netusis co tym bolo mienene, alias neviem kde zozenes nadobu rpesne do 5,25 pozicie (sirku) ktora je pravouhla, to si proste musis vyrobit a sroby? co mas proti srobom? ja osobne nic, tak ci tak budes musiet srobovat veko tej nadoby takze si slinami bez lepit vystrihnute obrazky z omalovanky na kartonove krabice ... ja som to mal naplanovane cez dve 5,25 pozicie co malo v pohode stacit na eheim compact 300, co kukam tak to tvoje je cca rovnako velke (planoval som ho tam dat na lezato) vstup aj vystup by samozrejme bol zvlast fiting a kedze chces mat radiator vpredu dole, tak by to slo spravit aj na priamo z radu do tej nadoby ....
    jj udelej si nadobku pro ponorne cerpadlo do 5.25 a udelej si to sroubama, bude to suprove tesnit..
    Pane Boze, co na tom nemuzes pochopit: slepi se to a aby to poradne drzelo, daj se tam jeste sroubky a nebo jen srounky a silikonove tesneni.

Standardní

mě se bohužel zdá, že ocguru je ohledně casemodu už nějaké mrtvé, nevím proč
    Je fakt, ze ohledne modu je lepsi PCT forum, i kdyz je to obcas Stoobi Xchat a nekteri uzivatele, no, radsi nebudu jmenovat toho DJa Froda... V tech jeho vykricnikach hledam slova, o vete se neda ani mluvit. Ale jinak ta diskuze nemusi byt nutne na skodu - treba kolikrat se tam resi konkretne jak co kde je udelany a jak na to, coz je super. Tady ta "rada starsich" proste je, to je nepopiratelny, ale pripada mne to tu zase vic na urovni a obecne odbornejsi rady - zkratka prumerny vek uzivatelu zde a na PCT se neda srovnat. IMHO obe fora jsou dobry a kazde ma co nabidnout a neda se to srovnavat, protoze maji odlisne zamereni a odlisne uzivatele.
    Sry za OT...
    :: DESKA :: Gigabyte Z68-UD3 :: CPU :: Intel Core i5 2500K :: VGA :: ATI Sapphire Radeon 5700 Vapor Chamber :: RAM :: 4x 4GB Kingston PnP Grey :: HDD :: 1TB WD Black ::

Věk
    40
    Vliv
    267

Standardní

Tady je dnesni zprasena prace vubec se mi nedarilo

Zadni 80 fan

Zadni 120 fan,hruza...

Diry v masce,ty jsou strasny,spis mi pripominaji mnohouhelniky
    neco s tim zkusim udelat,ale nevim,mam uz namereny prumery.A i kdyz to vypada,ze to nesedi k tem diram v kostre tak sedi,jen se to blbe foti

A to flexo...podle me je to vyhodnejsi od ryanu no.Kdyz nevyjde,nevyjde,co nadelam.Co?Dobastlim

Standardní

Citace Původně odeslal Hardman
    IMHO obe fora jsou dobry a kazde ma co nabidnout a neda se to srovnavat, protoze maji odlisne zamereni a odlisne uzivatele.
    Sry za OT...
    No toto by som zrovna netvrdil ... ale je to kazdeho osobna vec. Pre mna uz toto forum skoro umrelo uplne a PCT forum je plne malych deti (supermanov). Ak vies po ang. tak ti poradim pozriet sa na nejake zahranicne kvalitne fora a sam uvidis ten rozdiel. A uplne nejalepsie je chodit na fora ktore su specializovane na urcite veci (modding, HC-OC, cooling,...)
    Samozrejme je to len moj osobny.

2Holda : Vyzeralo to slubne, no tie diery ti celkom dost nevysli, skoda
    HP Compaq 8710p: T9300 | 4GB DDR2 | 250GB | Quadro NVS 320M @ 700/1730/950 |WSXGA+ 1680x1050 | Win7x64u ...

Věk
    40
    Vliv
    267

Standardní

jaky treba zahr forum?

Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to výzva. Nemožné je nevyužitá síla. Nemožné je dočasný stav. NEMOŽNÉ NEEXISTUJE. Muhamad ali

Standardní

Napsal jsi to sem sam, je to sprasene, ale nechapu jak jsi to mohl takhle silene nepresne rezat

Standardní

no tak na takové věci jsem pedant (precizní práci) a jak vidím ty díry.... bych řekl, že jsi na to spěchal, ne?
    DECENT II EXTREME
    ---> http://7luke.com/decent <--- už je zase jiný konfig ale není čas to změnit na webu

Věk
    40
    Vliv
    267

Standardní

no nespechal,jen proste doma nemam laser ze.Tak nejhorsi je ta na 120 vzadu,jinak jsou kulaty jak jsem zjistil podle vystrizeny kruznice z papiru,jen proste to poskrabany okoo dela dojem,snad se to lakem vylepsi

Standardní

Na to nepotrebujes laser. To samozrejme nema nikdo doma (no, skoro, kdyz tak koukam na ten BitTech.net...). ja jsem delal diry primocarkou a dopiloval a vypada to slusne. Samozrejme to neni presne kulaty jak laserem, ale jde to. Taky pomuze vykruzovak na vrtacku, hlavne plexi s tim jde super.
    :: DESKA :: Gigabyte Z68-UD3 :: CPU :: Intel Core i5 2500K :: VGA :: ATI Sapphire Radeon 5700 Vapor Chamber :: RAM :: 4x 4GB Kingston PnP Grey :: HDD :: 1TB WD Black ::

Věk
    40
    Vliv
    267

Standardní

Mohlo to byt lepsi to jo ale zase ty diry v plechu nebudou ve finale videt,tak snad se tolik nedeje

Standardní

Ja diry pro fany delal tak ze jsem to vzal vrtackoukolem dokola a nechal si nejake misto navic. Vystrihal jsem to a pak vzal kamnej brusnej valecek a velice rychle vse zarousil jak bylo potreba Tohe je taky zpusob pro ne zrovna vybavenou dilnu. Podle tech der v predku cas hadam ze budes shanet asi kvetinaceze?
    Athlon64 3000+ Winchester @2,6GHz 1.55v, DFI LANPARTY NF4 Ultra D, Sapphire Radeon X1950GT @PRO 620/720mhz, 2X Kingmax 512Mb/DDR433 CL 2,5,Hitachi Deskstar T7K250 250Gb 7200ot 8Mb/cache SATA II, HDD Samsung SpinPoint 80Gb 7200ot 8Mb/cache ATA133, DVD +-R/RW HP dvd640i LightScribe rom16x +16x -8x rw4x, Creative Sound Blaster Audigy @Audigy 2 ZS + Creative Inspire P5800, 19" CRT Belinea 106060, Logitech MX518, MP3 Creative Zen Nano 512MB, PC is Watercooled
    NIKDY NIC NEKUPUJTE u spol. DAMELLO (spol, holding, ...)

Standardní

no jako fakt to, že nemáš laser, není výmluva, normálně vrtačka, přímočarka, pilníky a jde to nějak udělat, jen to trochu trvá...

já měl vybavení sakra trapné a dost tvrdý case (rok 98, fakt bytelné) a šlo to

http://www.calver.cz/luke/pc2/images...e_ice_2089.jpg

http://www.calver.cz/luke/pc2/images...ice_predek.jpg

akorát jsem nějak zavařil asi dva vrtáky

no ale nebudem nad tím bazírovat, co už, a třeba to nějak zamaskuješ
    DECENT II EXTREME
    ---> http://7luke.com/decent <--- už je zase jiný konfig ale není čas to změnit na webu

Věk
    40
    Vliv
    267

Standardní

Mensi update,moc casu nemam tak stiham jen tak malo,ale aspon neco

Tady se snazim udelat neco na zamezeni vibraci z cerpadla na case,sice to asi nebude fungovat takze to ani nebudu zabrusovat nez to zkusim...

Mensi uprava masky,kvetinace nastesti sedi do der v kostre,takze se mi ulevilo.jeste dneska to mozna zabrousim,uvidim.Jestli se nezadari,tak mam aspon zaklad na zahradku

Jelikoz se mi na cerpadle podelala ta plastova fitinka mam tam ted toto

Nic moc update,dnes dosly veci na dobastleni regulatoru bohuzel moc casu nemam,ale koncem tydne bych se mel rozjet,odjizdi pritelkyne :razz:

Věk
    40
    Vliv
    267

Standardní

Citace Původně odeslal Luke_chiptuning
    no jako fakt to, že nemáš laser, není výmluva, normálně vrtačka, přímočarka, pilníky a jde to nějak udělat, jen to trochu trvá...

já měl vybavení sakra trapné a dost tvrdý case (rok 98, fakt bytelné) a šlo to

http://www.calver.cz/luke/pc2/images...e_ice_2089.jpg

http://www.calver.cz/luke/pc2/images...ice_predek.jpg

akorát jsem nějak zavařil asi dva vrtáky

no ale nebudem nad tím bazírovat, co už, a třeba to nějak zamaskuješ
    Tak moje case neni taky papirova,ma jeste nejaky AT pozustatky
    Uznavam ze jsem nesikovnej,delal jsem to primocarkou,pak pilnikem a nakonec primou bruskou,jen se nezadarilo

Věk
    40
    Vliv
    267

Standardní

Jeden vetsi update,nejdriv moje prace.
    Soucasny stav

Detail kvetinacu

Bocnice

Tohle se ted vytvari na druhe bocnici,je to fuska to rezat rucne

Dalsi verze "Zalmana"

A delam jeste s kamaradem jednu case,chce si ji dat do nabytku,tak experimentujeme.

Uz trochu rizla kostra

S bocnici a nahore je maska,jeste nehotova

Nasazena maska

Strikla bocnice

Druha bocnice pred strikem,pak po nastriku a experimentu,podle uhlu meni barvu

No a cela mistnost kam to prijde

Tot zatim vse,ale snad zitra dalsi varka,ted makame jak pominuty
    Co si myslite?

Věk
    40
    Vliv
    267

Standardní

Dneska mam small update.Je to konik a cerpadlo strikly UV barvou,jen nemam zatim katodu,ale sviti to jako zhavy uhlik.Jeste tam pridam trochu cerny barvy,casem vyfotim.Jinak ten konik je pekna fuska

Standardní

to cerpadlo vypada totalne uchylne inak sa mi paci tvar okna, ten konik je tiez nice, zacina to dostavat zaujimavu formu/tvar takze sa tesim co z toho vyrezes
    Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

Standardní

no takhle to vypadá hnusně, ale řekl bych že pod tou katodou by to mohlo vypadat pěkně
    AMD XP-M@2,6GHZ ,1GB RAM ,X1950GT@607,1580
    http://casemod1.wz.cz
    SONY Vaio VGN-CR11S/W
    levné letenky do USA

Věk
    40
    Vliv
    267

Standardní

Rikam,pod katodou to jakoby hori,uvidite.Jinak nebude jen takovy pujde na nej jeste cerna

Senior Member mince Avatar uživatele kecinzer
    Věk
    42
    Vliv
    324

Standardní

No sem zvědavej co se z toho ve finále vyklube, asi to bude hustotka, ty tvary oken se mi líběj a ty kelímky na větráky LOL
    MacBookPro 13 (mid 2014): Intel Core i5-4278U 2,6GHz | Intel Iris 5100 | 8GB RAM | 128GB SSD | 2560x1600 @ best for retina || HP LP2475w @ DP 1920x1200 || OSX 10.11.2
    ProBook: HP ProBook 650 G1 @ Core i5 4200M 2,5GHz | Intel HD4600 | 12GB RAM | 500 GB Seagate HDD 7200 || 1920x1080 || HP LP2475w @ DP 1920x1200 || Win10 Ent 64bit
    iPhone 6 Plus 16GB Space Gray | iOS 9.2

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání