Stránka 2 z 2 PrvníPrvní 12
Výsledky 26 až 31 z 31

Téma: Alternativa Zalman NB47-J?

Senior Member
    Věk
    46
    Vliv
    288

Standardní

Tak včera jsem to měl cca 2hodky na 3D marku2003 a vecer pak cca 3 hodky GTA a HL2 a vse vypada OK.... ruka se na tom ale udrzet neda
    MSI P67A-GD55, Intel Core i5-2500 3,3GHz, 4GB DDR3 1600 KINGSTON (9-9-9-27) dual, Sapphire ATI Radeon VAPOR-X HD 5850 1GB DDR5, 640GB WD SATA, 160GB SEAGATE SATA, 60GB Seagate šuplík, DVD-RW SAMSUNG SH-S203D, SB X-Fi Xtreme Music, 22" LCD LENOVO 220x, GENIUS Deluxe SW-5.1 Home Theatre dřevo, Microsoft RECLUSA Keyboard, Microsoft IntelliMouse Explorer 3.0A, Revoltec gamepad precision ADV, case ANTEC 1000w, FORTRON Blue Storm II. 500W

Standardní

Citace Původně odeslal DAFER
    Tak včera jsem to měl cca 2hodky na 3D marku2003 a vecer pak cca 3 hodky GTA a HL2 a vse vypada OK.... ruka se na tom ale udrzet neda
    Tak mi asi nieco uslo, nahodil si tam nejaky pasiv alebo bezis stale ten povodny chladic s ventilatorom?
    Osobne pouzivam teploty z core center. Tam mas CPU a chipset. Toto ja povazujem momentalne za najdoveryhodnejsie. Okolo 50 stupnov uz dost na prste pali tak by ti to mohlo aj sediet.

Inak objednal som si Zalman 47, cez vikend snad nahodim tak potom poslem vysledky.

==
    edit: pozeram, ze v podpise mas tu 47-ku tak to je asi na pasive, tak snad by si mohl len doplnit kolko pustas do chipsetu voltage a na kolko bezis taktovanie cpu

Senior Member
    Věk
    46
    Vliv
    288

Standardní

Citace Původně odeslal ace
    Citace Původně odeslal DAFER
    Tak mi asi nieco uslo, nahodil si tam nejaky pasiv alebo bezis stale ten povodny chladic s ventilatorom?
    Osobne pouzivam teploty z core center. Tam mas CPU a chipset. Toto ja povazujem momentalne za najdoveryhodnejsie. Okolo 50 stupnov uz dost na prste pali tak by ti to mohlo aj sediet.

Inak objednal som si Zalman 47, cez vikend snad nahodim tak potom poslem vysledky.
    Aha tak jsem se nepresne asi vyjadril... misto puvodniho jsem dal ten ZALMAN 47 ale rozdil teplot z Core Center neni temer zadny..... ale mam takovej dojem ze je tam teplota CPU a SYS coz je podle me okolni teplota kolem desky a ne primo na northbridge prave kvuli tomu se ptam jestli v tom speedfan neni moznost nejak najit teplotu primo tohoto northbridge
    MSI P67A-GD55, Intel Core i5-2500 3,3GHz, 4GB DDR3 1600 KINGSTON (9-9-9-27) dual, Sapphire ATI Radeon VAPOR-X HD 5850 1GB DDR5, 640GB WD SATA, 160GB SEAGATE SATA, 60GB Seagate šuplík, DVD-RW SAMSUNG SH-S203D, SB X-Fi Xtreme Music, 22" LCD LENOVO 220x, GENIUS Deluxe SW-5.1 Home Theatre dřevo, Microsoft RECLUSA Keyboard, Microsoft IntelliMouse Explorer 3.0A, Revoltec gamepad precision ADV, case ANTEC 1000w, FORTRON Blue Storm II. 500W

Standardní

No teraz si ma zneistil, snad nam niekto odpovie. Skusim s tym poexperimentovat a uvidim. Urobim nejake merania s aktivom a potom s pasivom a ak sa nic nepohne (smerom hore) tak to bude dobre. Ak sa nieco niekam pohne tak by to mal byt jedine chipset a potom by som ho mal vediet identifikovat aj v speedfane.

Senior Member
    Věk
    46
    Vliv
    288

Standardní

Citace Původně odeslal ace
    No teraz si ma zneistil, snad nam niekto odpovie. Skusim s tym poexperimentovat a uvidim. Urobim nejake merania s aktivom a potom s pasivom a ak sa nic nepohne (smerom hore) tak to bude dobre. Ak sa nieco niekam pohne tak by to mal byt jedine chipset a potom by som ho mal vediet identifikovat aj v speedfane.
    Jenže problém je, že v tom speedfanu nevim co je co jak jsem již psal nahore...

Nejvetsi problem tohoto chladiče je ale jeho vylikost tzn. na moji desce nemuzu pouzit vetsi kartu a uz vubec ne SLI reseni... ale to me zatim netrapi..... az budu chtit jit do SLI tak tam klidne hodim zpet puvodni chladic protoze to bude uz tak hlucny (2 grafiky=2chladice)....

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

vcera jsem vymenil na msi k8n neo4 platinium puvodni chladak za toho primecoolera .. teplota stoupla asi o 1-2 stupne pri plne zatezi, ale rozdil hluku je podstatny .. chladak sem musel trochu poohybat, bo bych tam nedal grafiku a zvukovku, ale je tam a chladi

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání