Stránka 2 z 2 PrvníPrvní 12
Výsledky 26 až 27 z 27

Téma: Internet WI-FI

Standardní

to Jezevec:

Dobre to pises. 10Mbit je zaklad co kupovat, v soucasne dobe je nakoupeno neco uplne jineho nez 10tka a podle toho vypada cena. Vsechno je to opet o lidech a znamostech co si budem povidat. Dlohodobejsi spoluprace proste nese ovoce. Sdruzeni maji tu vyhodu, ze cilem (pravdepodobne) je nakup aby se dostalo max, kdyz to ovsem clovek nabizi a cosi garantuje tak uz jsme uplne nekde jinde. Obecne se mi ta "garantovana" 256 zda evidentne nevyhodna pro poskytovatele, leda ze by kupoval doopravdy hodne levne a nejak mu nezalezelo na zisku.

Standardní

Citace Původně odeslal Jezevec
    Asi blbe vyjednavas . Musis neco ve smyslu :

prides k soucasnymu ISP "mam nabidku 1M/1500, date nebo mam zmenit ISP ?". Samo jim pri tom pochvalis uplne vsechno, rikas jak ses spokojenej a ze bys ISP menil nerad, ale ze ses k tomu nucenej klientama ... . Predpoklada se nahodit nejakou rozumnou cenu (trebas pro zacatek o 300Kc/M min nez mas ted). V 90% pripadu ti na to pristoupej nez by prisli o klienta. Daleko lip se ovsem vyjednava s mensim ISP, protoze pro nej ses vzdycky relativne vetsi zakos => potrebuje ty $ daleko vic.
    Jak vyjednavat vim, zacinali jsem na 1Mbyte/18kKc mesicne, me se jedna o realnou zarucenou konektivitu. Co jsem se koukal, tak ani venku ji o moc levneji nesezenes, z nasi ceny muzu jit tak o 2 tisice niz, ale to miza to zatim nestoji, mame jiny vyhody, ktery by pro nas jinde nemeli.
    ITF FreeNet Liberec

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání