Stránka 2 z 2 PrvníPrvní 12
Výsledky 26 až 29 z 29

Téma: Pozor na tento kousek :

Standardní

Citace Původně odeslal Warlord
    Citace Původně odeslal Eagle
    Tady zase někdo nečetl můj článek, čemu se divíte? http://www.svethardware.cz/art_doc-2...6005258DA.html
    cist tve clanky maj vsichni za povinnost? (ne, ze by nebyly skvele...)
    Na tomhle fóru platí, že se sem nepostují otázky, na které se dá snadno najít odpověď hledáním. Tohle je zrovna taková otázka. Zbytečný thread.

Takže odpověď - povinnost to není, ale hloupé otázky sem nepatří. Doufám, že to mISHA brzo lockne.

Standardní Lock

Pokud k tomu nemá někdo co říci.., tak se to tu klidně může locknout...
    Not an expert, just a frustrated hobbyist !

Standardní

Citace Původně odeslal Warlord
    Tady zase někdo nečetl můj článek, čemu se divíte? http://www.svethardware.cz/art_doc-2...6005258DA.html
    cist tve clanky maj vsichni za povinnost? (ne, ze by nebyly skvele...)
    Na tomhle fóru platí, že se sem nepostují otázky, na které se dá snadno najít odpověď hledáním. Tohle je zrovna taková otázka. Zbytečný thread.

Takže odpověď - povinnost to není, ale hloupé otázky sem nepatří. Doufám, že to mISHA brzo lockne.
    Neřekl bych,že to je zbytečnej thread, pane Orle. Podle Vašeho článku se takovýto procesor neměl dostat do maloobchodního prodeje. Já jsem ho osobně v nabídkách nikdy neviděl. Ale dostal se, jak vidno. A Glenda na to jen upozornila.
    DFI LP UT nF4 Ultra-D, Athlon 64 X2 3800+, Leadtek Winfast PX6600GT TDH Extreme version,RAM 2x512MB OCZ Platinum Rev.2 400MHz,SATA Seagate Barracuda 7200.7+ 160GBNCQ,SATA2 Samsung 80GB, DVDRW LG4163B,DVDROM Samsung, case Sunbeamtech Transformer Black, air cooling, PSU Akasa Paxpower Black 460W, BIOS406.

ex Warlord mince Avatar uživatele Miralis
    Věk
    46
    Vliv
    286

Standardní

Takže odpověď - povinnost to není, ale hloupé otázky sem nepatří.
    opakovani je matka moudrosti, ikdyz ceho je moc, toho je prilis... ovsem tohle se tu nevidi kazdy den... ty ses asi genius, ale ja uz davno zapomnel, ze se 3200+ (s754) prodavala s dvemi jadry...

BTW se mi desne libi ty hlasky typu

Doufám, že to mISHA brzo lockne.
    staniz se, a dumejte proc. Eagle v tom prsty nema... mISHA
    HP Spectre x360 14-ea0002nc

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání