doska pomoze ale processor ako som pisal nie kazdy aj s kvalitnou doskou pobezi na 300fsbPůvodně odeslal 1z1000
Původně odeslal MK2
Vacsinou vyska takzvanej FSB ale inak povedane nastavenia pamete pri A64, je zavisla dost znacne od Processora, nie kazdy ma rad FSB 280mhz a viac, niektore aj s najlepsimi ramkami a doskami idu na 260mhz, takze ak ti tu mame poradit co najlepsie tak tu zostavu co tu bola spominana sto krat ze epox s Nforce3 ked chces v zostave nechat staru grafku AGpckovu, ale najlepsie pockat ak vide Epox Nforce4 a mas super dosku, pokial chces aj novu grafku. ak ti staci aj agp grafka, a netreba ti funkcie ake ma Nforce 4 ako je NCQ, serial ata2, a ine features, tak kludne chod do Nforce3 250 od Epoxu, na tej doske ak natrafis na spravny procik tak das aj tych 300fsb, ale napr. Spajdr, neda viacej ako 260mhz ako spominal niekde, ono procik sa na tom podpise taktiez
moj osobny nazor je ze nova revizia A64 3000+ 939 s SSE3 podporou a novou technologiou vyroby, je urcite lepsia alternativa a je tu do 2mesiacov, ten procik pretaktovali nestabilne na 3,8ghz v niektorych testoch, ja myslim ze tych 3ghz 3,1 ghz da(ale to sa bude tykat modelov co budu mat vyssi nasobic s fsb sa tam clovek nedostane tak lahko), inak na tych novych procikoch bude pravdepodobnost dosiahnut 300fsb a viac ovela vacsia
Aha takže k jisté 300fsb mi nepomuže ani DFI ani NF4 ani jakakoli deska je to teda otázka cpu díky.
A ty výstřelky na netu o 300 a víc jsou ojedinělé?
Nerada bch udělala upgrade za 12000 a neměla z toho alespoň o 60%vyšší reálný výkon než na současné aXP 1566@2000 2x512 dual 400ddr 11.3.3,2,5![]()