Stránka 2 z 2 PrvníPrvní 12
Výsledky 26 až 37 z 37

Téma: Podivne vyrizeni reklamace u CC

Senior Member mince Avatar uživatele Katoo
    Věk
    45
    Vliv
    299

Standardní

Letos jsem v CC kupoval desku a byla vadná,poslal jsem ji tedy na reklamaci,za 2 dny mi odepsali že reklamaci uznávají a pošlou mi jinou desku.To co mi přišlo se mi nechce ani komentovat:nevím,kde tu desku vykopali,ale byla zaprášená,potrhaný obal a navíc nefungovala zvukovka.Okamžitě jsem to posílal zpět.Asi po 3 dnech,kdy jsem nedostal žádnou odpověď,kontaktoval jsem je a oni mě začali vyslýchat,jestli prej jsem poslal desku i s příslušenstvím,že se jim to nějak nezdá atd...

Asi za 14 dnů se mi konečně povedlo vymámit zpět peníze,ale už bych si opravdu rozmyslel kupovat něco v CC.
    nakupoval jsem tam přes 3 roky a nakoupil jsem tam za pěkných pát desítek tisíc,ale jak vidím není to jen můj pocit,že kvalita CC jde rapidně dolů!
    1.DFI LP nF4 Ultra-D,A64 3000+Venice @ 300x9,1,6VCORE,
    MSI HD3870,Hitachi 160GB,Hitachi T7 250GB,WD 320GB SATA II KS,DVD-RW NEC 7220A,Big tower Cheiftec MA-01WD-D
    Water cooling (Aquacool)

Standardní

No on je to obecny problem vsech obchodu, ktere se zvetsuji, expanzuji, management roste a je cim dal tim vic nenazranej...

Kazdej ze znamejch velkoobchodu napr. v Praze vetsinou vyrustal v podstate z maloobchodniho prodeje, nejakeho relativne maleho kramku (Monima, Alzasoft, Karma-Extrapoint, CZC) a prave ty "pionyrske" podminky, nadseni majitelu, techniku i prodavacu a snaha co nejvice nalakat nove zakazniky vedla k maximalni vstricnosti pri prodeji, reklamacich a vubec jednani se zakaznikem.
    U nekterych obchodu to vicemene pretrvalo, nektere uz maloodberatele berou jen jako otravu, kterej jim mesicne neudela pul mega obratu a 50kk zisku a takto s nim tez jednaji.

Pamatuji doby, kdy jsem s radosti chodil nakupovat do Alzasoftu, kdyz to byl jeste kram velikosti trafiky a skladu jako 1+1, nebo Monimy do Skolsky, i Karmy vybudovany v podstate z garazi...

A to proto, ze se mnou jednali jako s clovekem, pokud slo o reklamace, resili je vetsinou promptne, nejlepe vymenou a to tez proto, ze vedeli, ze kdybych byl jako zakaznik, ktery se tam pravidelne vraci a nakupuje nespokojeny, rozhlasim to po par svych znamych a razem maj o 1% zakazniku mene...
    Tim chci rict, ze konkurence byla, ale v te dobe se stavbe PC zas tak moc lidi nevenovalo, dnes je to skladacka, kterou si postavi kazdej zrucnejsi a poucenejsi zak 5 tridy ZS.

Tim vsim jsem chtel rici, ze v dnesni dobe, kdy se PC soucastky prodavaj skoro na kazdem rohu si mohou ty vetsi velkoobchody pri reklamcich provadet "prasarny" jelikoz
    - zakaznik mlci a v podstate nevi na co ma a nema pravo a nevyuzije jej k spravnemu vyrizeni raklamacniho rizeni
    - nebo drzi hubu, protoze kdyby se pri reklamaci moc pohadal, preradej ho ze skatulky zakazniku D1 zpet do D2, kde jsou vyssi ceny, coz si maloobchodnik zase rozmysli...
    - ikdyz se maloobchodnik nastve tak, ze prestane od nich brat zbozi, nikomu z velkoobchodu to zily trhat nebude, nebot prijdou dalsi zakaznici, kterejch mame dost a dost a az je nalakame reklamou a relativne nizkejma cenama, muzem s nima zase vorat jak chceme, lidi je dost ...

Proro se zase rad vracim do mensich kramku, kde kdyz neco mensiho potrebuju, tak se mnou zase jednaj slusne, s reklamci neni problem ikdyz za to zaplatim o par procent vic nez, kdybych dojel nekam do velkoobchodu (tam samozrejme taky nakupuju, ale vice veci, vetsi veci )
    a vzdy osobne uprednostnim dobrou zkušenost a vlidne zachazeni pred o par korun nizzsi cenou...
    muj nazor...
    Dell E6400 (P8400, 4GB RAM, 500GB 7.2k, NVidia Quadro NVS 160M, Wifi, BT, DVDRW, LED WXGA+)
    Dell XPS 1330 Red (T7300, 2GB RAM, 160 GB 7.2k, NVidia GeForce 8400M GS, Wifi, BT, LED WXGA, DVDRW)
    IBM T42 (Dothan M745, 1.5GB RAM, 160GB 5.4k, R9600, Wifi, BT, SXGA+, DVDRW)
    Nikon D90 + MB-D80, Nikon18-200VR, Nikon 80-200/f2.8, Nikon SB-900, Lowepro, Tenba, Kata, ...
    http://www.atty.cz/ - Pražský e-shop a prodejní kancelář e-cigaret

Standardní

ja jsem u nich nakoupil poprve a uz nikdy vic. Chtel bych se zeptat, pokud ja vyreklamuju zbozi v Xset korun a oni to zbozi nemaji na sklade a ja pozaduji teda jine, ktere je o 500 levnejsi, tak vrati mi zbytek penez nebo ne??
    CPU AMD Opteron 144 1800@2800, AC FREEZER64, MB MSI K8 NEO2 54G, 2x512MB PQI 400@500, VGA NX6600GT VDT 500/900@550/1150, KME 500W 15CM fan, Lite On 832S, SEAGATE 160GB S-ATA, 19\" AOC 9K+, 5.1 Genius DREVO

Senior Member minceVIP Avatar uživatele riksa
    Věk
    45
    Vliv
    329

Standardní

Citace Původně odeslal lord deathskull
    ja jsem u nich nakoupil poprve a uz nikdy vic. Chtel bych se zeptat, pokud ja vyreklamuju zbozi v Xset korun a oni to zbozi nemaji na sklade a ja pozaduji teda jine, ktere je o 500 levnejsi, tak vrati mi zbytek penez nebo ne??
    zalezi na vasi dohode. ty jsi povinen akceptovat vymenou pouze tu samou vec. jestli pristoupis na jine reseni, tak skutecne zalezi na vasi dohode
    i3 3240@default || Gigabyte Z77-D3H || 2x4GB Kingston DDR3 1600 || Sapphire 7750@default|| Default cooling || WD 500AAKS + Samsung F2 1.5TB || Lite-on 1673 || Corsair HX520 || Chieftec DX-01BL-D-U || MS Natural Keyboard 4000 || Logitech MX1000 || HP LP2065
    "Der Kaiser Franz Straka", 3/11/05 in lidovky.cz: "Pokud vím, svět byl stvořen Adamem a Evou a u toho bychom měli zůstat."

Standardní

no oni prave rikaji, ze mi to nevrati a ani si nemuzu vybrat za to nejake zbozi a to me teda pekne stve
    CPU AMD Opteron 144 1800@2800, AC FREEZER64, MB MSI K8 NEO2 54G, 2x512MB PQI 400@500, VGA NX6600GT VDT 500/900@550/1150, KME 500W 15CM fan, Lite On 832S, SEAGATE 160GB S-ATA, 19\" AOC 9K+, 5.1 Genius DREVO

Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Standardní

Citace Původně odeslal lord deathskull
    no oni prave rikaji, ze mi to nevrati a ani si nemuzu vybrat za to nejake zbozi a to me teda pekne stve
    Easy, pokud odmitaji pristoupit na OBOUSTRANOU dohodu, tak chtej proste zpet bud totozny vyrobek (nesezenou) nebo prachy (= puvodni cenu) presne dle zakona. K tomu jim klidne pripis, ze ses ochoten se dohodnout a co bys misto toho chtel, a ze si zajiste spocitaji, co je vyjde levneji.
    IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
    Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
    S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami.
    -- Francois La Rochefoucauld
    Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.

Standardní

no a to je ten problem, ja bych radsi ty prachy, lae to znich nedostanu, protoze mi ji daj 100% spatky(samoztrejme vymenenou)

Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Standardní

Tak ted uz te nechapu asi vubec. Vzdyt si tvrdil ze to nemaj ? Pokud ti muzou sehnat do 30 dnu stejny vyrobek, a reklamace neni do 1/2 roku od nakupu, tak mas smulu a musis to vzit.
    IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
    Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
    S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami.
    -- Francois La Rochefoucauld
    Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.

Senior Member Avatar uživatele MaWa
    Věk
    42
    Vliv
    286

Standardní

Citace Původně odeslal Jezevec
    ...a reklamace neni do 1/2 roku od nakupu, tak mas smulu a musis to vzit.
    není to naopak ? "...reklamace JE do půl roku..."...

Senior Member Avatar uživatele HollyG
    Věk
    39
    Vliv
    289

Standardní

No s CC mam zatim jenom dobry zkusenosti a reklamoval sem toho tam docela dost... Je pravda ze nikdy ne pres postu...
    Lidi o mně říkají, že jsem flegmatik. Mně je to ale jedno!
    I'm not arrogant...I'm just better than you!

Standardní

U CC si UZ nikdy NIC nekoupim, uz minuli tyden mi rikaly, ze mi poslou zpet nove zbozi a dnes jsem se jich ptal, a ONI to este SAMOZREJME NEPOSLALI, pry az zitra, uz jsem FAKT NASRANEJ

Standardní

Ja mam zase sqelou zkusenost. Dnseka jsem tam byl s nefukcni deskou, technik se na ni letmo podival a za chvilku prines uplne novou tu samou. Takze jenom spokojenost.
    BTW fakt jsem nepochopil jak mi ta deska odesla.Sedim u kompu, chatuju pres icq a najednou vytuh.Zkusim restart a nic jenom to parkrat piplo. Zkusil jsem vymenit secko ale nenabehla a sebou vzala ete ramku Tu ramku jsem kupoval v computershopu, tak jsem ji tam taky odnes a do 14 dnu bude snad vyreklamovana. Ale zajimalo by me esi, by me tu ramku mel vymenit CC jako prodejce desky, kvuli ktere odesla pamet Vzhledem k tomu ze ji vzali na reklamaci v computershopu, tak to moc neresim, ale zajimalo by me, jak by se melo postupovat kdyby treba ta ramka uz nebyla v zaruce nebo tak neco?
    GigaByte GA-M55plus-S3G --- A64 3200+ @ 24oo ~ 1,375V BOX --- 2x512 Geil 667 CL4 @ 980 CL5 --- WD2500KS --- Acer AL1721ms --- 1/1 MBit/s via WiFi
    Blog

09 F9 11 02 9D 74 E3 5B D8 41 56 C5 63 56 88 C0 aneb jeste ze ty "ochrany" programujou rozumny lidi :]

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání