Stránka 2 z 2 PrvníPrvní 12
Výsledky 26 až 28 z 28

Téma: Pioneer DVR-109

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní

Citace Původně odeslal .Voivod.
    Citace Původně odeslal xTc
    NEC ma starsi chipset, doufam ze v Pioneeru jeste s tim ctenim neco udelaji, na druhou stranu vypalovacka ma hlavne dobre vypalovat a to ta 109 dela. Ja budu hlavne na ni vypalovani cist ani nebudu, budu na DVD prevadet filmy s DV kamery. Ale i tak, sice vice chyb cte, ale opravny mechanismy si s tim poradi, neznamena to ze by to ty DVD nenacetlo a bez chyby nezkopirovalo.
    Oni ale ty výsledky v DVDInfo neodpovídají skutečnosti. Tenhle program prostě na PI/PIF chyby není korektní, o tom už jsem se přesvědčil sám několikrát. Poslední verze umožňují testovat kvalitu vypálených médií různým vypalovačkám, ale výsledky jsou hrozný. Když pak ta média testneš v KProbe s mechanikou na MediaTek chipsetu, tak se to vůbec nedá srovnávat.
    Pineer DVR-109 číst umí a dobře. Stačí udělat třeba v CD/DVD Speed test na C2 chyby a pak to samé v DVDInfo a uvidíš ten rozdíl.
    Aha bohuzel teda KProbe nejde ze vsema mechanikama pokud to chapu dobre, me teda nejde ani s jednim Pioneerem. Ale jak rikam zatim vsechno precetla a zkopirovala na HDD v pohode, takze to asi bude jak pises.

PIV 2,53/533@2,95/620, ASUS P4PE, 3DProphet Radeon 9700Pro, 512MB Kingston DDR400@413 cl2.5 (Infeneon), 120GB WD JB, 80GB Bar. IV, 200GB Bar. 7200.8, ASUS CRW5224, Pioneer 109, AOpen + Chil Inovation 350W

Standardní

Citace Původně odeslal Dominator
    no jeste ze jsem ho nekoupil. Dnes mi prisel NEC 3520A tak taky zestnu
    NEC ma starsi chipset, doufam ze v Pioneeru jeste s tim ctenim neco udelaji, na druhou stranu vypalovacka ma hlavne dobre vypalovat a to ta 109 dela. Ja budu hlavne na ni vypalovani cist ani nebudu, budu na DVD prevadet filmy s DV kamery. Ale i tak, sice vice chyb cte, ale opravny mechanismy si s tim poradi, neznamena to ze by to ty DVD nenacetlo a bez chyby nezkopirovalo.
    tohohle jsem si vedom... je to jen otazka toho na co to potrebujes. Ja jsem potreboval i aby to dobre cetlo.
    Ja bych teda stejne nesel do jiny nez do NECa nebo Pioneera, proste nakejm LG atd. neverim.

PIV 2,53/533@2,95/620, ASUS P4PE, 3DProphet Radeon 9700Pro, 512MB Kingston DDR400@413 cl2.5 (Infeneon), 120GB WD JB, 80GB Bar. IV, 200GB Bar. 7200.8, ASUS CRW5224, Pioneer 109, AOpen + Chil Inovation 350W

Standardní

no jeste ze jsem ho nekoupil. Dnes mi prisel NEC 3520A tak taky zestnu
    tohohle jsem si vedom... je to jen otazka toho na co to potrebujes. Ja jsem potreboval i aby to dobre cetlo.
    Ja bych teda stejne nesel do jiny nez do NECa nebo Pioneera, proste nakejm LG atd. neverim.
    sak jsem se tak rozhodoval.. ale proste nemam nervy na to cekat zda to u 109 FW opravi ci ne.. kdyby byla na trhu 109 beru ji

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání