Stránka 2 z 2 PrvníPrvní 12
Výsledky 26 až 38 z 38

Téma: Vnitřní síť v klidu, ale za bránu se nedostanu-nové poznatky

Standardní

Citace Původně odeslal IntEx
    2 Thoma$: Jelikoz uz s Ovislinky a jejich vsemoznymi OEM verzemi chvili delam a denne mi jich dost projde rukama s tim, ze 80% z nich musim rozdelat a pres seriovou konzoli nahrat novy FW, tak se mi nejvic osvedcila Lkova rada, protoze se co nejmin "zakousava", nevadi ji nizka uroven signalu a tusim, ze i snad resi problem s topologii. Nevim, co tam mas Ty za FW, takze Ti nemuzu rict, proc se lisi o par bajtu , ale tohohle FW se bat rozhodne nemusis, alespon ja ho mam uz poradne odzkousenej...ale samozrejme flashujes na vlastni nebezpeci.
    Otocenim topologie jsem myslel, ze na strane kde byl rezim AP jsem natavil rezim Clienta a obracene.
    Tak jo dnes si ho tam určitě nahraju a doufám že to pomože ale myslím si že ne pže provider mě říkal o jednom člověku kt. měl stejný problém jako já a nepomohl mu ani přechod na úplně jiný hw (měl taky AP a přešel na wifi kartu) no tak ale budu doufat..........
    btw mám ten poslední z toho webu http://www.inwifi.cz/stahnete-si/?k=39 jo a není to ten samý ten tvůj je Lková řada a ten můj Ičková bylo to malým taxem myslel že je to taky L.........

EDIT: jo a eště něco nevím esi to má s tímto problémem něco společného, ale komunikace s APčkem přes webové rozhraní probíhá strašně pomalu řádově v B/s a nexápu čím by to tak mohlo být, pže to ze začátku nedělalo btw teď to LOL jede rychle, takže už fakt nevím

EDIT2: takže určitě (mno, né určitě, pže u tohoto problému cokoliv bylo jisté taxe za pár hodin zase obrátilo) to má s tím něco společ. pže dyž teď ta komunikace s APčkem jela rychle tak net šel v poho, taxem to chtěl otestovat co to udělá dyž to spadne (shodil sem to pomocí dc++ samozřejmě ) mno a jelo to zase max 1,5KB/s ale to až po chvíli spíš tak 100B/s a tak paxem dal opravit chvíli počkal mno a co se stalo webová komunikace s APčkem jede zase rychle
    možná to píšu zbytečně ale zatím se to nedá vyřešit tak píšu fakt všechno co mě napadne a co by snad mohlo pomoct..........

EDIT3: nejsem si tím 100% jistý ale zdá se mě že takhle pomalu to jelo v době kdy to pro změnu nepadalo vůbec tak nevím ale teď to časově sedí (rychl. komunik. s AP a ne/funkčnost netu).........

EDIT4: ale abyste to špatně nepochopili de jenom o tu web. komunikaci, přenos např. z FTPka jede normálně............... :S

Standardní :((((

Taxem tam dal ten nový fw a jaxem si myslel - nepomohlo to
    A možná je to jenom náhoda a zrovna teď jede síť perfektně, ale pokud není tak mám sqělé pingy na bránu tak už jenom kvůli tomu si tam ten fw nechám, ale to nemění nic na tom že to pořád padá...........

Standardní

Pokud to vazne nepomohlo, tak uz bych jen zkusil pripojit jine PC (ntb) na to APcko a postupne vylucovat mozne priciny...
    Lenovo ThinkPad T400s (Intel Centrino 2 vPro 2.4GHz, 8GB RAM, Intel GMA 4500MHD, 250GB HDD 1.8" Toshiba)

Standardní

Pokud to vazne nepomohlo, tak uz bych jen zkusil pripojit jine PC (ntb) na to APcko a postupne vylucovat mozne priciny...
    No taxem teď připojený přes jiné pc mám zaplého stronga a nespadlo to takže to asi bude u mě v systému ale naposled dyž sem si to myslel taxem zformátoval HDD nahodil nový systém nainstaloval fw a antivir připojil se do sítě a do 2h to bylo z5!!!!!!
    Tak nevím co s tím, nový systém a všechny programy se mě tam nechtějí dávat znova, mno dybych věděl že to pomůže tak už to dávno udělám ale určitě by to dopadlo jak minule

Takže máte nějaké nápady, za předpokladu že je to u mě v systému, jak ten problém najít a odstranit?!

Standardní

Tohle opravdu resim jen reinstalaci, protoze cas straveny nad hledanim problemu je mnohem vetsi, nez cas na reinstalaci. Kazdopadne zkus nachvili vypnout FW, nahodit jiny ovladac sitovky, popr. projet system nejakou anti-spyware tool.
    Lenovo ThinkPad T400s (Intel Centrino 2 vPro 2.4GHz, 8GB RAM, Intel GMA 4500MHD, 250GB HDD 1.8" Toshiba)

Standardní ROFL

tak a není to v systému
    už je totiž pryč!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sosám z dc v poho na svém pc LOL aj se to rýmuje mno prostě už to nepadá a myslím že to zas nejaký ten měsíc vydrží

to je prd.el co a zase se nedozvím čím to bylo

EDIT: mno jediné co sem udělal se svým pc bylo že sem to projel ad-awarem ale ten našel jenom jeden objekt a tímto asi nebude pže ad-aware sem už zkoušel když se mě to stalo poprvé jedině že by to byl objekt kt. ty starší definice nerozponaly takže ho nenašli ale to nevysvětluje proč už jednou nebo dvakrát ten problém z ničheo nic zmizel.........
    jo a eště sem zapl fw aj pro Trusted Zone - domací síť s tím 2.pc, ale to by taky nemělo mít vliv...........

Standardní

Ja uz jen vidim, jak zanedlouho pises, ze ti to zase nechodi....kdovi jestli to nebude za par dni nebo dokonce zitra. Tyto jednoduse vyresene zahadne problemy se rady vraci. Drzim pesti, aby ne

Standardní

Ja uz jen vidim, jak zanedlouho pises, ze ti to zase nechodi....kdovi jestli to nebude za par dni nebo dokonce zitra. Tyto jednoduse vyresene zahadne problemy se rady vraci. Drzim pesti, aby ne
    Jj to vím moc dobře tenhle problém mám už asi po 3. zatím se na to něpodařilo přijít ale nevrací se za dny ale za měsíce takže to snad zase chvíli pojede..............
    btw stále tu funguje a doufám že pořád bude

EDIT: 180KB/s sosám Atlantis takže si nestěžuju

EDIT2: tak teď to funguje faklt divně ale pořád lepší než předtím.......
    Vypadá to jak dyby to spadlo ale projevuje se to slabě třeba že se mě odpojí miranda nebo pár hubů v dc ale dyž dám znovu připojit (bez opravení místní sítě ) tak to de v poho. Takže buď tomu už úplně jebe nebo to s mým problémem nemá nic společného a je to způsobené třeba nejakým kolísáním v síti

Standardní :(((((((((

Tak to vypadá že je to z5!!!!!!!!!!!
    Zatím to sice trošku padalo ale to zase vypadlo jako problémy se signálem mno ale dnes už to 2x spadlo a musel sem to opravovat takže už je to asi z5 a je to moc na pi*u a i kdyby ne tak ten net teď nefunguje tak jak by měl
    Už sem úplně bezradný

EDIT: teď mě NOD našel virus resp. trojana Optix Pro 132 léčit to neumí ale automaticky ho přesunul do karantény (btw je to v souboru Builder.exe). Myslíte si že mě ten trojan může nejak ohrožovat dyž je v karanténě

Standardní

Ja nevim, co porad resis. Tak to preinstaluj a mas po problemu! Stejne se tomu nevyhnes.

Standardní

Ja nevim, co porad resis. Tak to preinstaluj a mas po problemu! Stejne se tomu nevyhnes.
    No jakože vyhl je to sice divné ale dyž se to tak začne kurwit taxe mě už několikrát osvědčilo přiřadit veřejnou IP tomu druhému pc mno a dyž to tak udělám tak to pak jede v poho i na mém pc nexápu hlavně že to funguje tak jak má!!!!!!!!!!

Standardní

No nevim, ze by ses nekdy zminil o "druhem PC"

Standardní

No nevim, ze by ses nekdy zminil o "druhem PC"
    Ne?! opravdu?! tak esi ne tak asi nebyl důvod nebo co

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání