Stránka 2 z 2 PrvníPrvní 12
Výsledky 26 až 28 z 28

Téma: Novinka od Tesly 5+1 systém

Standardní

Citace Původně odeslal Halen
    Citace Původně odeslal Shox
    Citace Původně odeslal antonio
    Citace Původně odeslal Shox
    mam doma dva kusy (jeden pasivne) za sebou v tubusu v 90l bedne, slusnej hukot
    není to skoda, ten druhý ARN-312 nevyužít ?? takové zapojení by mě docela zajímalo, sám budu stavět z dvěma 8608kama a abych nechal jeden ladem ..., to teda ani náhodou
    Pokud je zapojis do serie za sebou, tak muzes zmensit objem bedny, aniz bys ztratil ucinnost. Jinak ten druhy se neflaka.
    No malinko te musim opravit. Pokud je zapojis do serie (elektricky) a budou v bedne vedle sebe, teoreticky bude mit bedna o 3dB vyssi citlivost, snese dvojnasobne zatizeni , ale na druhou stranu bude muset mit i dvojnasobny objem. Pokud jsi tim zapojenim do serie myslel tandemove usporadani tak je to presne naopak - citlivost klesne o 3dB, staci polovicni objem ozvucnice, zatizitelnost by mohla byt teoreticky dvojnasobna take, ale to nepujde pri pouziti v bassreflexove nebo band-pass bedne. Takze tandemovy usporadani nedoporucuju.
    Bylo to mysleno konstrukcne v serii (elektricky je ten zadni nepripojen), spojene 8cm skruzi (tu jsem vyrobil s nejake plastove odpadove roury, ktera presne sedla). Je fakt, ze je to postavene v roce 1996, to uz ten reprak nekolik let delali a delaji dodnes.
    Gigabyte 965-DS4 v3.3, Q9300, 4x1GB AData EE, Sapphire 4850

Senior Member VIP Avatar uživatele Arteee
    Vliv
    294

Standardní

Jo to je klasicke zapojení tzv. pasivní zapojení radiatoru .... prostě jeden měnič je elektricky nezapojen, ale kmitá menším tlakem působícím aktivním měničem, v podstatě to má podobné fyzikální vlastnosti jako BandPass, ale je takový dynamický ... tahle technika se dost používala, ale dnes již se moc nenachází...
    BA95 positive
    Jen mrtví poznají konec války. Platón

Standardní

tak na moje dotazy tesla mlčí

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání