Stránka 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Výsledky 26 až 50 z 106

Téma: windows XP 64-bit

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Moderátor Avatar uživatele Masster
    Věk
    42
    Vliv
    355

Standardní

Chtelo by to jen trosku vic cist...
    The problem actually lies with the SiSoft Sandra 2005 SP1 benchmark, which is better optimized for Intel EM64T architecture. Our analysis shows that SiSoftware uses an Intel compiler to form the execution code for its benchmarks.
    But of course, the unlimited evilness of the ultimate tool of mischief, the universal explanation for sucky performance from anything other than nVidia, TWIMTBP, strikes again. The shenanigans know no bounds....luckily, in this sea of pain and anguish,the shining beacon of light and righteousness, ATi, stand, with their Get in the Game program that they managed so badly(because they`re not evil like nV, see, so they couldn`t actually have a program where they worked really close with devs, pushing their tech into their stuff) that no game is part of it. - Morgoth the Dark Enemy

Senior Member mince
    Věk
    47
    Vliv
    286

Standardní

Citace Původně odeslal Masster
    Chtelo by to jen trosku vic cist...
    The problem actually lies with the SiSoft Sandra 2005 SP1 benchmark, which is better optimized for Intel EM64T architecture. Our analysis shows that SiSoftware uses an Intel compiler to form the execution code for its benchmarks.
    vidíš, jsem to přehlídl, díky za upozornění
    PC 1 > Asus Striker II Extreme, E8400 @4.4Ghz, Thermalright Ultra120 Extreme, 2x2GB OCZ Platinum DDR3 1800Mhz, 2x Asus 8800GTS, 2x WD6400AAKS, Auzentech X-Fi Prelude, Corsair HX520W, Lian-li A10A, 20" NEC 20WGX2, Razer Lachesis + eXactMat, Sennheiser 595, Vista Ultimate
    PC 2 > ASUS P5K Deluxe, E8400@4Ghz + Scythe Ninja, 4x 1024MB ADATA EE, Gainward 8800GTS, WD6400AAKS, AOC 210S
    Notebooks >DELL E4200, DELL E6400, DELL D630, DELL D430

Věk
    42
    Vliv
    355

Standardní

No tak jsem je zkusebne nahodil a jediny co muzu zatim rict je, ze na 64-bit ovladace se proste kasle

Mouseware neni.
    ExpertTool nepozna 64-bitovy ovladac a odmitne se spustit.
    Hry s ochranou StarForce se nedaji spustit.
    Ovladac na Audigy 2 ZS mi napsal, ze ho mam do 3.5.2005 odinstalovat
    But of course, the unlimited evilness of the ultimate tool of mischief, the universal explanation for sucky performance from anything other than nVidia, TWIMTBP, strikes again. The shenanigans know no bounds....luckily, in this sea of pain and anguish,the shining beacon of light and righteousness, ATi, stand, with their Get in the Game program that they managed so badly(because they`re not evil like nV, see, so they couldn`t actually have a program where they worked really close with devs, pushing their tech into their stuff) that no game is part of it. - Morgoth the Dark Enemy

Senior Member
    Vliv
    301

Standardní

ale v ten den sa objavi novy

Standardní

Toto sa opakuje s kazdou novou verziou Windows. A s kazdou verziou prestanu fungovat nejake programy a treba vymenit nejaky HW, lebo nie su drivery...
    1: Asus P2B 1.10 • Celeron 1100@1364/1.8V • 512MB SDRAM • Samsung SP1213N+WD AC28400 • Toshiba XM-6402B+SD-M1212 • PowerColor AR2L Radeon 9100 64MB • 3C900-Combo • Bt848A • ASB-3940UA • AWE-64 • DTK PTP-3007 • VisionMaster 405 • Umax UC630 • Star LC24-200 Colour 2: PCPartner TXB820DS • Cyrix MII PR300/1.8V • 256MB SDRAM • 2xSamsung HD400LD+IT8212F • Accesstek CW4001 • LS-120 • Mystique 4MB • Millennium II 4MB • 3C509 • CMI8329A+Dream MIDI • ADI ProVista E44 • SyncMaster 203B Notebook: DTK FortisPro TOP-5A • P166MMX/1.8V • 80MB EDO • Hitachi 5K80 40GB • 12,1" TFT Router: A-Trend ATC-1425B • i486DX 50@33/5V • 48MB FPM • WD AC14300 • UMC UM9003F • HP PC LAN 16/TP+ Car: Mazda 323P BA • Z5 1489ccm, 65kW@5500rpm, 134Nm@4000rpm

Věk
    42
    Vliv
    355

Standardní

Citace Původně odeslal Wuuduu
    Ne vazne? To me nenapadlo....

Citace Původně odeslal Rainbow
    Toto sa opakuje s kazdou novou verziou Windows. A s kazdou verziou prestanu fungovat nejake programy a treba vymenit nejaky HW, lebo nie su drivery...
    Jasny, ale cekal bych, ze aspon beta verze ovladacu budou k sehnani, napr. Logitech ovladace pro gamepady ma, ale pro mysky neni zatim nic.

Senior Member Avatar uživatele MISKOBOSS
    Věk
    41
    Vliv
    298

Standardní

Citace Původně odeslal Masster
    Citace Původně odeslal Wuuduu
    Ne vazne? To me nenapadlo....

Citace Původně odeslal Rainbow
    Jasny, ale cekal bych, ze aspon beta verze ovladacu budou k sehnani, napr. Logitech ovladace pro gamepady ma, ale pro mysky neni zatim nic.
    stejne tak jsem si myslel ze ATI udela fungujici ovladace pro svoje karty
    myslim ze budeme radi, kdyz ten Win64bit. vyjde do konce poloviny 2005

sam tipuju 17.7.05
    Apple MacbookPro 13,3 (late 2011) - je perfektni :D

Věk
    42
    Vliv
    355

Standardní

Tak a posledni kapka, Daemon Tools a ani nic podobneho jsem nenasel, hruza.
    Pristi instalaci planuju nekdy pristi rok, to uz snad pujde na tomhle systemu normalne pracovat.

Standardní

Citace Původně odeslal MISKOBOSS

sam tipuju 17.7.05
    Win64 samotny je uz vonku (ak teda nemyslis dostatelny v predajni kde si si kupoval svoje terajsie XPcka, ale by Ti na odskusanie stacil napriklad nejaky release nie uplne oficialny...

Věk
    41
    Vliv
    298

Standardní

Citace Původně odeslal skromny

sam tipuju 17.7.05
    Win64 samotny je uz vonku (ak teda nemyslis dostatelny v predajni kde si si kupoval svoje terajsie XPcka, ale by Ti na odskusanie stacil napriklad nejaky release nie uplne oficialny...
    dokud nebude oficialni, tak se ostatni muzou vykaslat na delani programu s podporou 64bit.

EDIT:
    tady je prvni vlastovka

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=31247

Standardní

Zeptám se jednoduše - má cenu instalovat Win XP 64? Pročetl jsem si toto forum a neni mi to jasne...nekdo tvrdí ano,jiný ne...jsem obyčejný uživatel (Office,Hry,Eclipse,DC++). Takže má pro mne cenu rvát si jako systém Anglické Win XP 64 bit SP1 integrated?
    Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 Professional
    Blondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.

Věk
    42
    Vliv
    355

Standardní

Obejdes se bez Daemon Tools nebo podobneho softu? Pro 64-bit zatim nic jednoducheho neexistuje.

Pokud ano, tak zjisti, jestli existuji 64-bitove ovladace pro vsechny veci co mas a muzes klidne instalovat. Na zadny jiny problem nenarazis.

Věk
    41
    Vliv
    298

Standardní

Citace Původně odeslal Zdenek Dubnicky
    Zeptám se jednoduše - má cenu instalovat Win XP 64? Pročetl jsem si toto forum a neni mi to jasne...nekdo tvrdí ano,jiný ne...jsem obyčejný uživatel (Office,Hry,Eclipse,DC++). Takže má pro mne cenu rvát si jako systém Anglické Win XP 64 bit SP1 integrated?
    ja myslim ze je na to jeste cas
    jeste na to nejsou vsechny ovladace(fungujici)

Senior Member Avatar uživatele Moralles
    Věk
    43
    Vliv
    271

Standardní

nemuzete to nekdo zkusit nemam stahnuty Win64. mam doma net pres GPRS a to tech 400MB nebo kolik to je bych stahoval tejden

http://www.nvidia.com/object/winxp64_71.84.html
    PC: X61, FOTO: Canon 450D, Carl Zeiss Pancolar 50/1.8, Pentacon 50/1.8 | Nikon FE + tokina 24/2.8, http://hdsunset.blogspot.com/ - http://robinrezek.com/

Věk
    41
    Vliv
    298

Standardní

slysel jsem, ze XP-x64 maji byt jenom anglicky
    ze budou pouze pocesteny

je to pravda? nebo to bude jako s normalnima XP-ckama

Standardní

Citace Původně odeslal Moralles
    nemuzete to nekdo zkusit nemam stahnuty Win64. mam doma net pres GPRS a to tech 400MB nebo kolik to je bych stahoval tejden

No já je taky tahal přez data nonstop a co chceš o nich ještě vědět? Vše je tu už řečeno... problem s nimi (jako druhý system) nemam, ovladače jsem všechny postahoval, benchmarky nic moc
    FINAL snad bude lepší.................................

Senior Member minceVIP Avatar uživatele Baron
    Věk
    44
    Vliv
    274

Standardní

na intelu (i915, s GMA900 a Realtek HD audio) neni ovladacu potreba, vsechny jsou jiz v OS ... coz je pro me prijemna zmena

vykony byly podle me naprosto identicke jako na 32bit Win (testoval jsem jen tak narychlo prime, cpumark)

sandra05pro s 64bit rozsirenim vyhazovala chyby jiz pri detekci hw

jinak normalni windoury
    nějaký mobilní hračičky

Věk
    41
    Vliv
    298

Standardní

Citace Původně odeslal Baron
    na intelu (i915, s GMA900 a Realtek HD audio) neni ovladacu potreba, vsechny jsou jiz v OS ... coz je pro me prijemna zmena

vykony byly podle me naprosto identicke jako na 32bit Win (testoval jsem jen tak narychlo prime, cpumark)

jinak normalni windoury
    ja jsem je mel taky chvilku, ale v sandre me vyhodili vetsi vykon
    ale ja jsem mel problemy zase s ovladacema na grafiku

Senior Member minceVIP Avatar uživatele Baron
    Věk
    44
    Vliv
    274

Standardní

Citace Původně odeslal Baron

jinak normalni windoury
    ja jsem je mel taky chvilku, ale v sandre me vyhodili vetsi vykon
    ale ja jsem mel problemy zase s ovladacema na grafiku
    sandru jsem netestoval ... porad padala
    nějaký mobilní hračičky

Senior Member Avatar uživatele Moralles
    Věk
    43
    Vliv
    271

Standardní

Citace Původně odeslal sofokless
    Citace Původně odeslal Moralles

No já je taky tahal přez data nonstop a co chceš o nich ještě vědět? Vše je tu už řečeno... problem s nimi (jako druhý system) nemam, ovladače jsem všechny postahoval, benchmarky nic moc
    FINAL snad bude lepší.................................
    No ja myslel ty ovladace na grafiku jak fachaj.
    PC: X61, FOTO: Canon 450D, Carl Zeiss Pancolar 50/1.8, Pentacon 50/1.8 | Nikon FE + tokina 24/2.8, http://hdsunset.blogspot.com/ - http://robinrezek.com/

Standardní

Ja som ten win skusal asi pred tyzdnom a myslim ze ten vykon tam je poznat, hlavne ked sa pocas nejakej hry vyhodim do win tak to ide bleskurychlo, vsetky testy v pohode, jedine co ma drzi pri 32bite je ze nemam 64ovladace na TVkartu ale asi aj tak presedlam a nejaky ten mesiac bez TV vydrzim Celkovo sa ten win chova slusne, mal som to na ATA66 disku a ten mal dost!Cize ked mi na tom nieco brzdilo tak to bolo v dosledku toho disku, a stabilita celeho OS bola na pocudovanie dobra aj ked to je nejaka "FREE" verzia
    Asi tak
    E6400@3GHz, P5N-E SLI, Corsiar 2x512, 7600GS voltmod@700/1600, Hitachi 320G 16MB, TV @nywhere, BlueStorm II, watercooling...

Standardní

Tak uz mame i final.. Zkousel si to nekdo objednat z ameru??
    AMD 64 3200+, MSI K8T Neo2-F (K8T800Pro), A-Data 512MB, Seagate baracuda IV 80GB, ATI Radeon 9600XT 256MB, SB Live!, MX1000...

Standardní

Ja neviem ale ked mal prvy krat nabehnut, hodilo mi to "blue screen" a nasledoval reset PC. A takto sa to chova dokola. Druhykrat sa mi moc nechce instalovat. Myslim ze by nemal byt problem s AMD 64 3000+ Socket 754, ASUS K8V SE, 2x512MB RAM, 120 SATA SEAGATE. PC je netaktovany. Co myslite ? Ovladace na SATA som pouzil z VIA-ARENA platne pre WinXP 64-bit.
    ASUS K8V SE DELUXE, AMD 64 3000+ BOX, 2X 512MB RAM 400MHz, MSI GeForce 6600GT AGP, SEAGATE SATA 120GB, LG DVD-RW GSA-4120, FORTRON 300W.

Member Avatar uživatele killerGBU
    Vliv
    253

Standardní

funguje někomu VMware 5 + winXP 64-bit?
    mě to vyhodí jenom hlášku, že mám 32-bit procesor a press any key. Nikde v nastavení jsem volbu procesoru nenašel. přito na stránkách píšou
    Kód:
     Improved 64-bit Host Support
    # Workstation 5 includes hardware support for AMD Opteron, AMD Athlon 64, and Intel EM64T.
    # Software support includes 64-bit host operating systems:
    # Windows XP (experimental support)
    # Red Hat Enterprise Linux 3.0
    # SUSE Linux Enterprise Server 7, 8, 9
    # Windows Server 2003 SP1 (experimental support)
    # Red Hat Enterprise Linux 4.0 (experimental support).
    btw mám verzi 5.0.0 13124
    AMD X2 3800+ EE SF 35W|40 GB IBM|640 GB Samsung|1TB Samsung|385W Enermax PRO82+|ATI 2600 XT |Logitech Z-5300 | MX 1000 |

Standardní

Win XP PRo SP2 vs Win XP PRO x64 Edition Final

http://www.swzone.it/articoli/At643500vsp4640_32_64/
    VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání