Stránka 2 z 2 PrvníPrvní 12
Výsledky 26 až 30 z 30

Téma: XPM BigTower-verze 1.4 hotova

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní ..brm brm brm

Máš to móóóc pěkný, vodní chlazení je super ... ale všimnul jsem si pár detailů (fakt malejch), který na těch fotkách kazí dojem (teda aspoň můj) ...
    1. proč nemáš ten datovej kabel schovanej taky v modrym obalu ? Vypadá to nedodělaně ...
    2. ty malý pasivy na grafice jsou dost nevzhledně poškrábaný buď znovu nastříkat nebo zbrousit
    3. Ty nálepky dole mi tam nesednou ... Intelem ani Windowsama bych se moc nechlubil

Je mi jasný, že jsou to minidetaily, ale na těch fotkách to přímo BIJE do očí
    GooD_LucK v dalším Moddingu !
    AMD Athlon 900@954 Mhz Thunderbird, MB QDI KinetiZ, 128MB SDRAM Hyundai, HDD WD 37.2GB, nVidia GeForce2 MX400, DVD LG DRD-8160B, DVDRW SONY DRU-510AK, Wi-fi Zcom Xi-626, TV LeadTek WinFast 2000XP DL, PSU EuroCase 300W, EuroCase BigTower moddin´ in progress

NoxMod právě probíhá, prosím čekejte ... tato operace může trvat několik minut :-) ... 9% hotovo

Standardní

Díky za pochvalu i za kritiku

gk už není a na nové bude silencer

Datové kabely budou ale chystám sata disk tak ještě uvidím.

K nálepkám... Ty máš asi v komplu naistalovaný co Linux? A intel taky nemůže mít každý, jen ti lepší
    PROJECT: Digital Fantasy
    Více projektů na mých www

Standardní

Citace Původně odeslal XPM
    Díky za pochvalu i za kritiku :o ;D

gk už není a na nové bude silencer ;D

Datové kabely budou ale chystám sata disk tak ještě uvidím.

K nálepkám... :roll: Ty máš asi v komplu naistalovaný co ??? Linux? A intel taky nemůže mít každý, jen ti lepší ;D :D :wink:
    No tak se s netrefil ... mám taky WindowzeXP (Mandrake 10.0 pouze na CD, vždycky mi to vyku*vilo comp :-( .. no nic ..

Proti Intelu nic nemám (ale jinak AMD rulezz :-), ale prostě je to nálepka .. a to vypadá vždycky špatně ... popřemýšlej o tom, jak to logo intelu "vyrobit" jinak :-) (ať tě hlava bolí celej víkend) ...
    AMD Athlon 900@954 Mhz Thunderbird, MB QDI KinetiZ, 128MB SDRAM Hyundai, HDD WD 37.2GB, nVidia GeForce2 MX400, DVD LG DRD-8160B, DVDRW SONY DRU-510AK, Wi-fi Zcom Xi-626, TV LeadTek WinFast 2000XP DL, PSU EuroCase 300W, EuroCase BigTower moddin´ in progress

NoxMod právě probíhá, prosím čekejte ... tato operace může trvat několik minut :-) ... 9% hotovo

Standardní

Dát či nedát nálepky to je diskuze na dlouho, každý ma jiný vkus a mě se to prostě líbí. Je to přece moje case a né vaše a tak tam budu mít co se mi líbi
    PROJECT: Digital Fantasy
    Více projektů na mých www

Standardní brm brm brm

Citace Původně odeslal XPM
    Dát či nedát nálepky to je diskuze na dlouho, každý ma jiný vkus a mě se to prostě líbí. Je to přece moje case a né vaše a tak tam budu mít co se mi líbi
    Přesně tak! nikdo jinej ať ti do toho blbě nekecá

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání