Stránka 2 z 2 PrvníPrvní 12
Výsledky 26 až 27 z 27

Téma: muj prvni casemoding

Standardní Re: muj prvni casemoding

Citace Původně odeslal Buddha
    muj prvni upravovanej komp (v mezich meho mdleho rozumu a levych rukou). dlouho jsem vahal a sbiral odvahu sem hodit svou praci, kde nejni ani displej, vodnik, ani nic extra. Cely moding je spis ucelovy (i kdyz uznavam, ze jednim z ucelu bylo, abych se nemusel koukat na "obycejnou bilou bednu").

http://budha.wz.cz/
    na muj vkus moc velke a tak trochu mi to pripomina modnutou pristrojovku ze 120ky
    Všeho chuť

Standardní

Citace Původně odeslal Buddha
    Citace Původně odeslal Paolo.n
    Koukam hlavne na to LEDkovy osvetleni, protoze chci taky pouzit LEDky misto katod (protoze bych musel pouzit minimalne 2, aby to nejak vypadalo). A je to lepsi nez jsem si myslel. Dokonce by se nechal nastavit temer libovolenj odstin svetla
    ja myslim, ze 4x 3000mCd je dostatecny, za denniho svetla to moc videt neni, ale v noci je to zas docela dost (na muj vkus). ve schematu zapojeni jsou videt i potenciometry, kteryma se da svitivost u jednotlivych barev doladit.
    jo LED jsou super - já si zrovna koupil bílí sedmisvíčkový a i ve dne je vidět na zdi bílá ,,kružnice" z 3/4metru dost v pohodě (víc asi netřeba).

taky teĎ zrovna modduju a katodu fakt ne - LEDky nevím - páč stejně neplánuju plexi , ale co to kecám ->

k tomu moddu : Na to, že je to tvůj první je to fakt parádní práce, tím samozřejmě nemyslím, že by se za to pokročilý modder mohl stydět. Barvy jsou pěkně sladěné - žádné ,,výstřelky" a celkově to ve mě budí dobrý dojem a určitou profesionalitu. Good Work
    Pašák erda.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání