Stránka 2 z 2 PrvníPrvní 12
Výsledky 26 až 28 z 28

Téma: Problem s diskem a daty

Standardní

Citace Původně odeslal Zdeno2K4
    Citace Původně odeslal Exceptor
    Hmm toho jsem se obaval, reklamace bude zas na mesic a ja v teto dobe proste bez PC nemohu byt. Navic desku jsem kupoval v Praze, protoze v te dobe se v Brne nedala nikde sehnat. A nejlepsi je jet tam osobne, jenze ted se tam bohuzel nedostanu
    Na měsíc je trošku moc.. v dnešní době to pomalu ani netestujou a hodí ti rovnou novej kus... mno uvidíš sám.. ale já osobně bych s tím šel na reklmačku páč podle toho co popisuješ to bude asi problém na desce
    Mno uvidime, naposledy kdyz jsem pred vic jak rokem reklamoval desku, tak jim to trvalo dyl jak 2 mesice, asi po mesici jsem si koupil novou desku a za tu puvodni mi vratili penize, vratili mi ale jeji kupni cenu, takze jsem na tom jeste ziskal, ale nerad bych aby se to ted opakovalo, tehdy to bylo akorat pres prazdniny a ja byl skoro cele prazdiny mimo CR, takze me to netizilo, ale ted by to bylo dost blby, pac studuju na VS a tam se bez PC neobejdu...
    Ale urcite jim zavolam a zeptam se jak mam postupovat a v pripade vymeny bych si tam zajel osobne, bude to rychlejsi nez postou. Snad to dopadne dobre...
    Zakladni deska: Abit IP35 Pro | Procesor: Intel Core 2 Quad Q6600 2,4GHz @ 3GHz | Chladic: Noctua NH-U12 | RAM: A-Data Vitesta Extreme Edition 8GB DDR2 800MHz CL4 @ 1000MHz CL5 Dual Channel | Grafika: Sapphire ATI Radeon X1950 XTX 512MB GDDR4 | Zvuk: Creative Sound Blaster X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM | Sluchatka: Sennheiser HD 555 | TV: Aver DVB-T Volar Hybrid Stick TV Tuner + FM (USB2.0) | Case: Thermaltake Aguila | Zdroj: Enermax Liberty 500W | Monitor LCD: Samsung SyncMaster 215TW

Standardní

Osobně bych Ti doporučil tu ASUSku co mam ja... pokud tedy nechceš měnit komp... dá se teď sehnat za 3300 a to je myslím už dobrá cena. A problémy s diskama na tom nemám.
    Asus A7N8X-E Deluxe/Wifi AMD Athlon XP 2500+@3200+ (200*11=2199MHz) Arctic Cooling Copper Silent 2 TC Revision 2 Transcend 2*512 DDR CL2.5 400Mhz Seagate Barracuda 200GB SATA Seagate Barracuda 200GB SATA MSI GeForce2 Ti Pro VT (nejsou many) LG Multi DVD±R/RW,RAM GSA- 4120B Duall Layer Bluetooth Connection 100Mbit/100Mbit PCMark2002 Pro CPU 6626 Memory 5638 HDD 1236 case: AOpen H700B Mouse MX510 KBD ECS Multimedia slim klavesy

Standardní

Citace Původně odeslal Zdeno2K4
    Osobně bych Ti doporučil tu ASUSku co mam ja... pokud tedy nechceš měnit komp... dá se teď sehnat za 3300 a to je myslím už dobrá cena. A problémy s diskama na tom nemám.
    Mno ja jsem vernej ABITu, mel jsem od nich spoustu desek a vzdy OK, toto muze byt jen nahoda
    Zakladni deska: Abit IP35 Pro | Procesor: Intel Core 2 Quad Q6600 2,4GHz @ 3GHz | Chladic: Noctua NH-U12 | RAM: A-Data Vitesta Extreme Edition 8GB DDR2 800MHz CL4 @ 1000MHz CL5 Dual Channel | Grafika: Sapphire ATI Radeon X1950 XTX 512MB GDDR4 | Zvuk: Creative Sound Blaster X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM | Sluchatka: Sennheiser HD 555 | TV: Aver DVB-T Volar Hybrid Stick TV Tuner + FM (USB2.0) | Case: Thermaltake Aguila | Zdroj: Enermax Liberty 500W | Monitor LCD: Samsung SyncMaster 215TW

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání