Původně odeslal
lol555
nie, nie je to maly predajca celkom urcite.
O storno poplatku som vobec nevedel.
Ked sa tak velmi ohanas zakonmi, tak som zvedavy ci ty sam ich vsetky plnis. Lebo ak ich do bodky neplnis,/co urcite nie/ tak zase sme tam kde nazaciatku. Ze co porusit mozes, a za akych podmienok, a co nie.
A potom co je slusny princip, ked ty uznavas iba zakon?
najdi si nejakou ucebnici sociologie nebo prava, kde urcite najdes, co znamenaji pojmy jako ustava, zakonost, dobre mravy, atd. atd....
Ale budes se divit, slozenky platim (ikdyz mne to obcas s*r*), autem jezdim po dalnici 130km/h (ikdyz ma v technicaku napsanou maximalku 250km/h), na ulici nikoho nemlatim idkyz jsem treba vetsi a silnejsi a mam blbou naladu, a svoje zavazky se snazim plnit, ikdyz je to obcas obtizne...
tim chci rict, ze rozhodne nejsem Mirek Dusin (jetli vis kdo to je), ale rozdil v nas dvou je ten, ze ja bych se stydel do toho obchodu prijit a vec si nekoupit, kdyz jsem se k tomu zavazal a vedel jsem o dusledciich.
Ze si budu doma nadavat, ze jsem *** a mel jsem se vice informovat je vec druha, to mi pripada docela samozrejme...
Ale opakuju, ze se ti asi marne snazim vysvetlit princip veci o kterej mi jde, opetovne rikam, zajimalo by mne, jak bys reagoval, kdyby si u tebe znamy ustne objednal pocitacovou sestavu, tys ji za sve prostredky sehnal, slozil, otestoval a "mily" kamarad ti rekl, sorry, uz jsem si koupil neco jinyho, nacpi si to treba do usi, vzdyt to urcite nekde udas...