Stránka 2 z 2 PrvníPrvní 12
Výsledky 26 až 28 z 28

Téma: OT: INVEX a GNU/Linux

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní

A co bys chtel aby browser umel?? Staci aby umel davat sranky do tabu, blokovat pop-up, zalozky, dobre udelane zkraty (nebo jeste lepe jejich editor) , lepsi download, a mel podporu pluginu, cimz sel podstatne vylepsit, to ze jeste ma v sobe klienta, irc chat to uz mi prijde jako zbytecne, ale jinak nic proti Opere, nebyt galeona pouzival bych ji

Senior Member
    Vliv
    291

Standardní

Chci aby umel to cos napsal + mail klient v opere neni spatna vec. A mouse gestures je moc pohodlna vec, galeon to ma mozna resene pres nejaky plugin, ale proc se stvat s pluginy a pouzivat pomalejsi browser, kdyz mam operu
    Ale galeon nehanim, pouzival jsem ho spolecne s operou kdyz si opera nevedela s nejakou strankou rady.
    Intel C2D 4300, 1GB DDR2, 120GB Seagate, nVidia7600GT pasiv.

Standardní

Citace Původně odeslal Lopan
    Chci aby umel to cos napsal + mail klient v opere neni spatna vec. A mouse gestures je moc pohodlna vec, galeon to ma mozna resene pres nejaky plugin, ale proc se stvat s pluginy a pouzivat pomalejsi browser, kdyz mam operu
    Ale galeon nehanim, pouzival jsem ho spolecne s operou kdyz si opera nevedela s nejakou strankou rady.
    Galeon patril k jednem z prvnich browseru, ktere mely nativne integrovane gestures. A BTW: porad sem v Opere nenasel poradne nastaveni gestures, su zvyklej je mit na prostrednim tlacitku/kolecku. Jinak Galeon se mne zda rychlejsi nez Opera, sice s ni moc nedelam, ale ta parodie na smoothscrolling mne tam vazne stve.
    In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? | Nesnáším wide monitory.
    Workstation: Xeon E3-1275v5 :: Silentmaxx TwinBlock fanless :: Fujitsu D3417-B :: 32 GB ECC DDR4 :: Radeon Pro WX 2100 fanless :: Dell UP2715K :: Gentoo
    Server: Xeon E3-1245v6 :: Supermicro X11SSH-F :: 32 GB ECC DDR4 :: Aquantia 5GBase-T :: 36 TB storage :: Gentoo Hardened

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání