Stránka 2 z 2 PrvníPrvní 12
Výsledky 26 až 45 z 45

Téma: Cooler Master Case Mod Contest 2004

Standardní

@ bukva - souhlasím s Tebou -> stavebnice (a ještě ne moc zdařilé)
    DECENT II EXTREME
    ---> http://7luke.com/decent <--- už je zase jiný konfig ale není čas to změnit na webu

Standardní

Citace Původně odeslal Luke_chiptuning
    Citace Původně odeslal Kazdic
    a jako co má bejt TY CHYTREJ ? fakts mě nas***

zásadně říkám, že jsem proti kombinaci barev a dalších trapností... jinak, to že mají na muskeetery a podobné věcičky, to bych jim být vámi nezazlíval.. holt chudší si tam dávají vypínače a LEDky a potenciometry... jde jen o to to dát nějak rozumně dohromady

EDIT - jinak ty to máš taky barevné
    Tak se hnedka necerti, to byl jenom nejapny zert

Standardní

@ Kazdic

ok to, že jsem diskont, neznamená, že se mi líbí takové ujetiny, ještě by si tam ten borec mohl dát záclonky a stěrače

mimochodem, viděl jsem tam ten Commanderův case a někdo to taaaak zprznil, že se to fakt nedá... trapné okno, samolepky... to se fakt potom musí nechat, že commander to má dobrý
    DECENT II EXTREME
    ---> http://7luke.com/decent <--- už je zase jiný konfig ale není čas to změnit na webu

Senior Member Avatar uživatele Kořka
    Věk
    37
    Vliv
    271

Standardní

to se fakt potom musí nechat, že commander to má dobrý
    Commander má svůj case dobrej, aniž bys ho musel srovnávat s nějákým omg casem.
    FUN: i5 - 6500 (Skylake) | GTX 960 | MSI Z170A Gaming pro | EVO 850 256 GB | Filco ninja tenkeyless (MX Brown) | Audio: Emu 0204>Beyerdynamic custom one pro |
    EDC: Macbook Air 2014 | i5 | 4 GB RAM | 128 GB SSD | 5.11 Rush Mike | Google Nexus 7

Standardní

Zjova lidi co byste chteli od amiku? NAkoupi si veci v xoxide a jinych mega kseftech kde sezenou vsecko a pak to zprasi dokopy a delal moddery. Vzdyt ot maj vetsinou akorat o lovech, ale je teda par vyjimek ktery sou uplne o necem jinym. Taky o moznostech

Standardní

Neni to tak spatne. Ja sice nic proti stromeckum nemam ale musi byt o vanocich musi byt pod nema darky. A hodne tezky
    MB:GIGABYTE UD3R, CPU:C2D E8400, RAM 2x 2048 MB A-DATA EE, GK: ASUS Matrix 4850, ZK: SB Audigy + CR Inspire 5300, HDD: Hitachi 250Gb + 500Gb + 640Gb, DVD Pioneer 106, CD-RW Teac 552E, Liteon 1693s, Monitor: Samsung 970p
    NTB: HP nc 6320

Standardní

Nic proti, ale ty amici by sa mali hanbit. Trufam si povedat ze skoro vsetky mody userov na tomto fore (oc4um) su lepsie nez tie sragory (cest vynimkam na obidvoch stranach...)

Ale zase ak sa obzriem na par lahodnych casov na ostatnych strankach...mnam.

Jedno je vsak iste: Na CZ-SK scene to bude stale viacej o "poctivom" moddingu, nez o skladackach. Predsalen, vlastna vyroba je lacnejsia a lepsia
    AMD Barton 2500+ | Soltek 75FRN2-RL | DDR Samsung 512Mb cl2.5 | Sapphire RADEON 9600pro fireblade | Barracuda 7200.8 120Gb | Yamaha CDRW | Teac DVD | Fortron 350W performance
    Antonyho pricíp sily: Nenamáhajte sa, zožeňte si väčšie kladivo...

Standardní

Citace Původně odeslal Jackar
    Nic proti, ale ty amici by sa mali hanbit. Trufam si povedat ze skoro vsetky mody userov na tomto fore (oc4um) su lepsie nez tie sragory (cest vynimkam na obidvoch stranach...)

Ale zase ak sa obzriem na par lahodnych casov na ostatnych strankach...mnam.

Jedno je vsak iste: Na CZ-SK scene to bude stale viacej o "poctivom" moddingu, nez o skladackach. Predsalen, vlastna vyroba je lacnejsia a lepsia
    Musím souhlasit, američani maj hafo peněz, tak si všechno kupujou , kdežto my máme zlaté české ručičky a málo peněz takže se pouštíme do pravého casemoddingu
    PROJECT: Digital Fantasy
    Více projektů na mých www

Standardní

Zlate Cesko-Slovenske rucicky
    Nezabudajte ze vsetko vas naucili vyhodnare ... Ale to uz je OT.

Inac, este k tym casom, vpodstate si asi mysleli ze si nakupia CoolerMaster veci, nahadzu to tam a maju "mod"...
    Ukazte im niekto Oracle3
    AMD Barton 2500+ | Soltek 75FRN2-RL | DDR Samsung 512Mb cl2.5 | Sapphire RADEON 9600pro fireblade | Barracuda 7200.8 120Gb | Yamaha CDRW | Teac DVD | Fortron 350W performance
    Antonyho pricíp sily: Nenamáhajte sa, zožeňte si väčšie kladivo...

Standardní

Citace Původně odeslal riksa
    nahodou, to "flexo" je solidni (a zbytek je disko-sh.it)
    něcö teďka dělá TNT - Chrome Split Wire Loom

Jak může počítač i průhledovým oknem vypadat hezky ? Jak můžete v počítači mít přehledný pořádek v kabelech ? Prostě Cable Management čeká každého z nás. Stále více kabelů, přídavných zařízení. Nyní svým dílem přispívá k pořádku ve Vašem počítači i společnost SUNBEAM, která uvedla produkt zvaný Chrome Split Wire Loom. Nabízí ho v různých průměrech a délkách. Samozřejmostí jsou různé barvy. Takže pokud Vás to zajímá, stačí kliknout a objednat níže

http://www.tntrade.cz/shop/index.php...kce=finddirect

EDIT: - http://www.sunbeamtech.com/ - uvodni stranka - kolotoče žijou
    DECENT II EXTREME

Bulharský mafián mince Avatar uživatele Zilla
    Vliv
    301

Standardní

Zlate cesko-slovenske rucicky? Ruku na srdce - spousta z vas si dela domaci upravy prave kvuli penezum, kdybyste meli tolik chechtaku na komp jako Amici, tak se na to pekne vyprdnete a vsehcno si bud koupite, nebo nechate vyrobit na zakazku...
    Stipendium peccati mors est
    Si peccasse negamus, fallimur, et nulla est in nobis veritas

Přesto, že bouře nad jezerem věští blízkost konce, pohyb nebes je plný síly!

Standardní

A TO JE ONO - MYŠLENKA

Jedna věc je něco umět udělat.
    Jedna věc je mít money.
    Jedna věc je mít podporu - prostě zajít do krámu a říct - chci tuhle special barvu, tohle lepidlo, tohle světlo, tuhle brusku, tohle plexi, ...

No a když je to vše dohromady, tak vznikají věci jako na BitTechu

když se něčeho nedostává, je to slabší....

a co se týče toho, NIKOMU nezazlívám, když chce mít třeba PROFI bočnici, že s tím skočí na laser - prostě má money a podporu, vymyslí cool okno - proč ne ? drtit to doma vrtačkou / pilníkem / přímočarkou je taky úlet

DECENT II EXTREME

Senior Member minceVIP Avatar uživatele Dawe
    Vliv
    292

Standardní

Citace Původně odeslal Zilla
    Zlate cesko-slovenske rucicky? Ruku na srdce - spousta z vas si dela domaci upravy prave kvuli penezum, kdybyste meli tolik chechtaku na komp jako Amici, tak se na to pekne vyprdnete a vsehcno si bud koupite, nebo nechate vyrobit na zakazku...
    Nebo pokud mate leve ruce tak hazite manualni praci vetsinou na nekoho jineho - muj pripad

Souhlasim, kdyz najdu neco poradneho co se da koupit, tak radsi pujdu a vydelam penize nez abych se s tim sral.... Ale taky je pravda ze existuje dost hracicku, kterejm to prinasi radost a modovali by i kdyby meli hafo prachu - sice jine veci a jinak, ale furt modovali.
    There is nothin' fair in this world
    There is nothin' safe in this world
    And there's nothin' sure in this world
    And there's nothin' pure in this world
    Look for something left in this world

Vliv
    301

Standardní

Citace Původně odeslal Dawe
    Citace Původně odeslal Zilla
    Nebo pokud mate leve ruce tak hazite manualni praci vetsinou na nekoho jineho - muj pripad

Souhlasim, kdyz najdu neco poradneho co se da koupit, tak radsi pujdu a vydelam penize nez abych se s tim sral.... Ale taky je pravda ze existuje dost hracicku, kterejm to prinasi radost a modovali by i kdyby meli hafo prachu - sice jine veci a jinak, ale furt modovali.
    Jsem rad, ze jsi pochopil, co jsem chtel rict. Ja jsem taky sileny levaso, takze bych si slozitejsi veci vzdycky nechal udelat, ale slo mi o to, ze JA se k tomu klidne priznam. Ovsem zajimalo by me, kolik lidi, kteri tu vychvalovali zlate rucicky, je schopno si doma udelat fakt profi mod.

Vliv
    301

Standardní

A TO JE ONO - MYŠLENKA

Jedna věc je něco umět udělat.
    Jedna věc je mít money.
    Jedna věc je mít podporu - prostě zajít do krámu a říct - chci tuhle special barvu, tohle lepidlo, tohle světlo, tuhle brusku, tohle plexi, ...

No a když je to vše dohromady, tak vznikají věci jako na BitTechu

když se něčeho nedostává, je to slabší....

a co se týče toho, NIKOMU nezazlívám, když chce mít třeba PROFI bočnici, že s tím skočí na laser - prostě má money a podporu, vymyslí cool okno - proč ne ? drtit to doma vrtačkou / pilníkem / přímočarkou je taky úlet

Souhlasim, NAPAD je to nejdulezitejsi a ten by za tebe nikdo odmakat nemel, at mas prachu sebevic. Zbytek uz je "jen" remeslo...

Standardní

tady se mi dost líbí na předním panelu ty cestičky tištěného spoje, kdyby ten case byl černý G-mono a jinak by tam už nebyly ty serepetičky, ale jen modře podsvícené okno, tak by to bylo fakt decent luxus (tohle je v podstatě luxus taky, jen je to na mě moc barevné)
    DECENT II EXTREME

Senior Member minceVIP Avatar uživatele Dawe
    Vliv
    292

Standardní

......jen je to na mě moc barevné
    NENI MOZNA !

Jako pro tenhle case jsem termin nenasel, nechtel jsem bejt sprostej......
    There is nothin' fair in this world
    There is nothin' safe in this world
    And there's nothin' sure in this world
    And there's nothin' pure in this world
    Look for something left in this world

Senior Member mince Avatar uživatele basik
    Vliv
    284

Standardní

no ale je to precizi ... to musis uznat i ty ... mne se libi takova ta "elektricka koule" tam kde maj bejt mechaniky ... na to bych se vydrzel divat hodiny

Standardní

Citace Původně odeslal basik
    no ale je to precizi ... to musis uznat i ty ... mne se libi takova ta "elektricka koule" tam kde maj bejt mechaniky ... na to bych se vydrzel divat hodiny
    JJ ta plazmovka je supr, ale ten vnitrek je des, to vypada jako by tam bouchla piksla se sprejem nebo hned nekolik naraz

Senior Member minceVIP Avatar uživatele GABO
    Věk
    46
    Vliv
    333

Standardní

Celkovo to je des a zaroven neskutocne ...pri tejto skrinnke som pozastal asi najdlhsie pretoze je fakt ze vyzera po stranke preciznosti neskutocne - po stranke druhej je to totalny vianocny stromcek. Dalsia vec je to za sa mi ten obrazok zda upravovany...
    Blue Alien II. Intel E5200 . NOCTUA NH-U12 . GAP35-DS3 . 2x2GB Mushkin 1066 . Galaxy 6800GT/256 . Seagate ES2 250GB x 2 . Seasonic S12-380 . Chieftec Dragon modrý . HP LP2475W
    Domáce na vode Intel E8400 @ 4.65 GHz . D-tek V2 . GAX38-DS4 . EK EK-NB/SB5 + Mosfet GA X38 . 2x2GB Mushkin 1066 . Gigabyte 8800GTS/512 . EK 8800GTS . 500GB . Seasonic S12-500W . Lian Li PC-V1010A - Silver . SONY SDM-HS75P . Black Ice GT 360 + Laing Ultra + Swiftech Mcres
    HTPC Xtreamer s chladením od Michala

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání