budu ten benq937s vobec este mat v ageme alebo niekde v okoli BA/TN?
rASTO
budu ten benq937s vobec este mat v ageme alebo niekde v okoli BA/TN?
rASTO
panove berte monitory s DVI konektorama !
nenechte se ukecat, ze DVI nema cenu!
ma cenu
Apple MacbookPro 13,3 (late 2011) - je perfektni :D
Toho Acera mam asi tyden a jsem max. spokojenej. Proti 17" CRT proste uzasny. Hraju natom normalne hry i koukam na filmy a nejak neresim zadnej problem. Jen uhel pohledu by mohl byt vetsi ale holt je to LCD. !!!!NEMA!!!! sice DVI ale obraz mam naprosto ostrej takze to neresim. Benq ma znamej a taky si nestezuje ale slysel jsem ze mivaji dost vadnych bodu. Ja si ten muj v Alzaci vybiral a prvni taky mel 1 bodik druhej jsem vzal ten je bez spatnych boduPůvodně odeslal sasha
![]()
ASUS P5Q | C2D E7200@3.6GHz [9x400@1.25V] | PATRIOT 4086MB RAM | NVIDIA 8800GT 512MB | 24"LCD BENQ | Seagate 7200.7 120GB & IBM 180GXP 60GB & 2xWD640AAKS |
Zdravím všechny,dnes jsem koupil LCD Philips 190S5F.. s odezvou 12ms a je dost dobrý.Hlavně žádné vadné pixely. Dlouho jsem váhal nad 17",ale nakonec jsem se rozhodl pro 19" a nelituji.Je to fakt mazec.Měl jsem z toho docela obavy,ale jsem moc spokojený.Ve hrách je to naprosto plynulé.Samozřejmně se najdou lidé,kteří budou mít nějaké výhrady,ale já jsem spokojený.A ta plocha je jen o krapet menší než CRT 21".Super
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)