Stránka 2 z 2 PrvníPrvní 12
Výsledky 26 až 31 z 31

Téma: Skvělý bootovací CD

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní

Poškodil se mi MasterBootRecord, windows vůbec nešel nastartovat - házelo to hlášku "nenalezen NTLDR" nebo něco podobnýho.
    Opět jsem použil ubce a utility pro práci s MBR a už to zase všechno pěkně funguje.
    Zjistil jsem, že vyšla nová verze 2.4 a právě jí stahuju.

Added image writer boot disk. Thanks to Adrian Stanciu for contributing this piece of original work.
    Added QNX Demo Browser V4.00 (network and modem version). Thanks to Tristan Larouanne for suggesting this, and supplying the disk images.
    Tried switching to CD Shell 2.0.17b, but reverted because bcdw V1.50z does not work with the new version of CD Shell.
    Switched to using bcdw for booting up Drive Fitness Test. This seems to improve compatibility with older systems.
    Updated TestDisk to V5.3. Thanks to Christophe Grenier for the update.
    Added PCISniffer V1.2. Thanks to Reik Keutterling for the suggestion.
    Added Disk Editor V3.0. Thanks to Domenis Riccardo for the suggestion.
    Updated Arachne to V1.75. Thanks to Jambin for the update.
    Updated Intel Processor Frequency ID Utility yo V7.1.20040716. Thanks to SebastienG for the update.
    Updated Partition Saving to V2.90. Thanks for SebastienG for the update.
    Added Lucifer V1.0. Thanks to Raphael Högger for the update.
    Updated Drive Fitness Test to V3.73. Thanks to Rainer Stroebel for the update.
    Updated Parallel Port Detection and Test Utilities to V1.45. Thanks to Jambin for the update.
    Updated UniFlash to V1.37. Thanks to Jambin for the update.
    Updated Astra to V4.21. Thanks to Jambin for the update.
    Updated SeaTools Desktop to V3.00.06en. Thanks to SebastienG for the update.
    Updated MemTest86+ to V1.20. Thanks to SebastienG for the update.
    Updated g4u to V1.17.
    Updated DLG Diagnostic to 5.04c. Thanks to Jeremy Stanton for the update.
    Updated F-Prot to V3.15. Thanks to Jean-Marc for the update.
    Updated PCI to V0.49B. Thanks to Jambin for the update.
    Updated F-Prot virus definitions to 28 Jul 2004.
    Updated McAfee virus definitions to 28 Jul 2004.
    Moved PCI to DOSAPPS.
    Moved CMOS password recovery to DOSAPPS.

Standardní

Citace Původně odeslal Smitka
    Poškodil se mi MasterBootRecord, windows vůbec nešel nastartovat - házelo to hlášku "nenalezen NTLDR" nebo něco podobnýho.
    Opět jsem použil ubce a utility pro práci s MBR a už to zase všechno pěkně funguje.
    prosímtě co si na to NTLDR použil? sem nedavno zkoušel přes konzoli XP fixboot ale nepomohlo a formatoval sem..
    -- N2PAP-Ultra, AMD XP Barton @3200+ 2.21 Ghz 11x200, @vodni chlazeni ,2x256 MB Ram cl2,5, Sapphire ATI 9600xt, Seagate 160Gb ATA 100, 7200RPM, 8Mb cache, DVDR-RW sony, CDRW, Genius 5.1 Home Theater 3600W, CASE modded Big Tower, EL 550W silend, AOC LCD LM721A
    -- Notebook HPx9020, Celer M1,3 ghz, 256mb, DVD,15 LCD, wifi
    -- www.pc.borec.cz a forum www.pc.borec.cz/4um

Standardní

Použil jsem ubcd - file system utilities - partition tools -mbr work - tam je nějaká položka pro nahrání standartního mbr windowsu (nevim, jak se to přesně jmenuje, budu se muset kouknout, ale je to vpravo nahoře)

Standardní

Citace Původně odeslal PCborec
    Citace Původně odeslal Smitka
    prosímtě co si na to NTLDR použil? sem nedavno zkoušel přes konzoli XP fixboot ale nepomohlo a formatoval sem..
    Nekdy jeste pomuze fixmbr

Standardní

Jak jsem chtěl spojit ubcd a Bart PE (windows), tak stačilo jenom trošku prohlídnout stránky www.ultimatebootcd.com a asi na druhym řádku je odkaz na stránku http://www.windowsubcd.com/, což je společnej projekt tvůrců Bart PE a UBCD, a vypadá to dost zajímavě, dneska to prozkoumam.

Standardní

Už 16. září jsem na to winubcd upozorňoval, ale hodili jste na to bobek, dobře vám tak
    WXP Pro SP2, AMD Athlon XP 2500+, Gigabyte GA-7VT600, 2x256 DDR 400, ATI 9600XT 128, WDC 80GB + SATA Seagate 80GB, Lite-On SOHW 1213S, Teac DW 552G

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání