Stránka 2 z 2 PrvníPrvní 12
Výsledky 26 až 35 z 35

Téma: Test grafiky

Senior Member minceVIP Avatar uživatele riksa
    Věk
    45
    Vliv
    330

Standardní

Citace Původně odeslal nudulinek
    vezmu to od zacatku:
    -podrobnejsi info sem (jestli bude zajem) poslu-ten kamos rikal ze na to ma nakou sandru nebo co, ale ma cas az nak odpoledne
    -jak to myslis, odkad ho mam-proste tam byl
    -nelaunchol nevim co znamena
    -hele fakt sem nic netaktoval, opsal sem sem ty udaje jak mi rek sofokles

poslal bych sem i nakej obrazek kdyz mi neverite, ale nemam fotak
    nutno dodat, ze je s tebou docela sranda hele, spust ty 3dmarky a uverejni ten vysledek na web (kdyz to dobehne, tak to tam nekde je) a pak sem hod odkaz
    i3 3240@default || Gigabyte Z77-D3H || 2x4GB Kingston DDR3 1600 || Sapphire 7750@default|| Default cooling || WD 500AAKS + Samsung F2 1.5TB || Lite-on 1673 || Corsair HX520 || Chieftec DX-01BL-D-U || MS Natural Keyboard 4000 || Logitech MX1000 || HP LP2065
    "Der Kaiser Franz Straka", 3/11/05 in lidovky.cz: "Pokud vím, svět byl stvořen Adamem a Evou a u toho bychom měli zůstat."

Standardní

Citace Původně odeslal riksa
    vezmu to od zacatku:
    -podrobnejsi info sem (jestli bude zajem) poslu-ten kamos rikal ze na to ma nakou sandru nebo co, ale ma cas az nak odpoledne
    -jak to myslis, odkad ho mam-proste tam byl
    -nelaunchol nevim co znamena
    -hele fakt sem nic netaktoval, opsal sem sem ty udaje jak mi rek sofokles

poslal bych sem i nakej obrazek kdyz mi neverite, ale nemam fotak
    nutno dodat, ze je s tebou docela sranda hele, spust ty 3dmarky a uverejni ten vysledek na web (kdyz to dobehne, tak to tam nekde je) a pak sem hod odkaz
    o vodnim chlazeni sem uz slysel ale este sem to nevidel a muzu te ubezpecit ze znam par lidi ktery by na to cumeli jak vyvorana mys
    stejne jako ja-nekdo se zajima o pocitace,ja zas o neco jinyho

ty vysledky z tech 3dmarku sem prece uz psal,ne?

Standardní

taky se docela bavím. Ještě se zeptám kolik je panu nudulínkovi let
    Když si představím, že jedna operace dnes procesoru trvá cca 0.000000001 sec, že během mrknutí oka dokáže 80.000.000krát přesunout čísla mezi registry, sečíst a odečíst je, během toho současně pětatřicetkrát překreslit všech 995.328 bodu na obrazovce a ješte si 130.000x ověřit, jestli jsem náhodu mezitím nestiskl klávesu nebo nepohnul s myší - tak se prostě musím zeptat:
    co ten Word už minutu KU*VA dělá ?!!!

Standardní

nechci vyrabet OT, ale myslim, ze se spis bavi "nudulinek", vzhledem k tomu, ze pise bez hacku a carek (coz je navykem nekoho, kdo uz nejakej patek v IT a hlavne na internetu je - kdysi servery neumely poradne prenaset ceskou diakritiku), ma hardware za nekolik desitek kk,-, neumi udajne snapnout ani obrazovku a zabloudi rovnou na server o O/C, na mne pusobi opravdu jako lehkej provokater, kterej se dobre bavi z nasich reakci a udivu, pokud tomu je jinak, predem se nudulinkovi omlouvam,

Zazil jsem podobnou diskuzi na jinym serveru, kdy podobny uzivatel, podobnymi dotazy na*ral celej server a teprve po nekolika dnech se pak jeden tyhle provokacce priznal..
    Ale nechci soudit, je mi to vcelku jedno, jen mi to nejak "nesedi"
    Dell E6400 (P8400, 4GB RAM, 500GB 7.2k, NVidia Quadro NVS 160M, Wifi, BT, DVDRW, LED WXGA+)
    Dell XPS 1330 Red (T7300, 2GB RAM, 160 GB 7.2k, NVidia GeForce 8400M GS, Wifi, BT, LED WXGA, DVDRW)
    IBM T42 (Dothan M745, 1.5GB RAM, 160GB 5.4k, R9600, Wifi, BT, SXGA+, DVDRW)
    Nikon D90 + MB-D80, Nikon18-200VR, Nikon 80-200/f2.8, Nikon SB-900, Lowepro, Tenba, Kata, ...
    http://www.atty.cz/ - Pražský e-shop a prodejní kancelář e-cigaret

Standardní

no je videt ze nekdo ma hold stesti na bohatyho jeziska
    jinak testuj testuj zajimalo co takova sestava umi

a jeste zkus opsat zbytek pc a napsat si ho do podpisu at muzem nad tvym PC :P

no ono vlastne kdyz nad tim tak premyslim neno co zavidet ...za 2 roky to stejne bude "sunka pomala " tak co
    EDIT: 2tiktak: no doufam ze nemas pravdu ..takovy lidi me serou ze vseho nejvic ...ale budeme doufat ze nam nudulinek nekdy poridi fotecky jako dukaz

Standardní

...pak rikam, osobne se mu jeste znovu omluvim...
    Dell E6400 (P8400, 4GB RAM, 500GB 7.2k, NVidia Quadro NVS 160M, Wifi, BT, DVDRW, LED WXGA+)
    Dell XPS 1330 Red (T7300, 2GB RAM, 160 GB 7.2k, NVidia GeForce 8400M GS, Wifi, BT, LED WXGA, DVDRW)
    IBM T42 (Dothan M745, 1.5GB RAM, 160GB 5.4k, R9600, Wifi, BT, SXGA+, DVDRW)
    Nikon D90 + MB-D80, Nikon18-200VR, Nikon 80-200/f2.8, Nikon SB-900, Lowepro, Tenba, Kata, ...
    http://www.atty.cz/ - Pražský e-shop a prodejní kancelář e-cigaret

Senior Member minceVIP Avatar uživatele riksa
    Věk
    45
    Vliv
    330

Standardní

o vodnim chlazeni sem uz slysel ale este sem to nevidel a muzu te ubezpecit ze znam par lidi ktery by na to cumeli jak vyvorana mys
    stejne jako ja-nekdo se zajima o pocitace,ja zas o neco jinyho

ty vysledky z tech 3dmarku sem prece uz psal,ne?
    psal, ale ve vysledcich na futuremarku mas i popis systemu, na kterym ten 3dmark probehl, takze se nemusis dal obtezovat zjistovanim parametru tveho pc
    i3 3240@default || Gigabyte Z77-D3H || 2x4GB Kingston DDR3 1600 || Sapphire 7750@default|| Default cooling || WD 500AAKS + Samsung F2 1.5TB || Lite-on 1673 || Corsair HX520 || Chieftec DX-01BL-D-U || MS Natural Keyboard 4000 || Logitech MX1000 || HP LP2065
    "Der Kaiser Franz Straka", 3/11/05 in lidovky.cz: "Pokud vím, svět byl stvořen Adamem a Evou a u toho bychom měli zůstat."

Standardní

Citace Původně odeslal tiktak
    nechci vyrabet OT, ale myslim, ze se spis bavi "nudulinek", vzhledem k tomu, ze pise bez hacku a carek (coz je navykem nekoho, kdo uz nejakej patek v IT a hlavne na internetu je - kdysi servery neumely poradne prenaset ceskou diakritiku), ma hardware za nekolik desitek kk,-, neumi udajne snapnout ani obrazovku a zabloudi rovnou na server o O/C, na mne pusobi opravdu jako lehkej provokater, kterej se dobre bavi z nasich reakci a udivu, pokud tomu je jinak, predem se nudulinkovi omlouvam,

Zazil jsem podobnou diskuzi na jinym serveru, kdy podobny uzivatel, podobnymi dotazy na*ral celej server a teprve po nekolika dnech se pak jeden tyhle provokacce priznal..
    Ale nechci soudit, je mi to vcelku jedno, jen mi to nejak "nesedi"
    Taky si ríkám že je to jenom těžkej provokatér. I tak je to příjemná změna. Si takhle poklábosit. Ta diakritika může bejt způsobená i tím že drží klávesnicu poprvé v ruce a háčky čárky ještě nezvládá.
    Když si představím, že jedna operace dnes procesoru trvá cca 0.000000001 sec, že během mrknutí oka dokáže 80.000.000krát přesunout čísla mezi registry, sečíst a odečíst je, během toho současně pětatřicetkrát překreslit všech 995.328 bodu na obrazovce a ješte si 130.000x ověřit, jestli jsem náhodu mezitím nestiskl klávesu nebo nepohnul s myší - tak se prostě musím zeptat:
    co ten Word už minutu KU*VA dělá ?!!!

Standardní

nudulinku ty ses vemeno
    Worker bees can leave,
    even drones can fly away,
    the queen is their slave!

Member
    Vliv
    263

Standardní

no ta sestava docela musela stat penizku...a kupovat pc a nevedet v nem co je..no comment
    ATi HD3870 by Sapphire + Intel E6750@3.2 + Asus P5K-E + 2GB Adata EE 800mhz

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání