Stránka 2 z 2 PrvníPrvní 12
Výsledky 26 až 29 z 29

Téma: a7v600-x a 90% zatížení při kopírování

Standardní

:spec nevím proč se do mě navážíš,kdyby sis to přečetl celé , všiml by sis že jsem vyskoušel vše co mi bios a ovladače a widle dovolují,wpc.. nemmám čas se učit a znovu píši že vše jsem vyzkoušel i na tom Biostaru.Win jsem instaloval několikrát s různých cd skoušel všchny kombinace Hw i ovladačů a výkon řadičů byl vždy stejný (měřeno sandrou 2004) ale problém byl při kopírování. DMA si umím zapnout i nastavit , jak v biosu tak i ve Win.Nikdo není bezchybný a postupy instalace jsem skoušel různé a do fóra psal až jsem si opravdu nevěděl rady,takže je od tebe hezke , že dokážeš konstruktivně poradit . A ohledně A7v600-x ; tak ubohý bios jsem ještě neviděl
    Hups?Hups!

Senior Member Avatar uživatele svaca
    Věk
    48
    Vliv
    307

Standardní

Podivej Spec ma naprostou pravdu, ja delam hlavne KT600 (to tu kazdy vi) a tohle jsem jeste nevidel ....

Biostar a Asus (x) se rozhodne vyhybam ....
    Dale, jestli jsem to pochopil, tak Jsi mel zaply SATA (ale nepouzival jsi ho) a k nemu jsi mel BUH vi jaky ovladace (jestli nejaky), to ze vyrobce dava na CD stary neni problem MUJ, TVUJ, ani VIA, jestli to tak bylo, tak se nediv, ze to nejelo ....

Dale si sezen moderni distro LIVE CD nejakeho linuxu, ty plne podporuji nF2 a hlavne VT8237 a uvidis jak ti to pofrci !!! (tim padem zjistis, bez instalace, zda je problem v tobe, nebo desce) ...

Ja u Gigabyte GA-7VT600 a EPoX 8KRAi davam vzdy ovladave VIA 4in1 4.48-4.53 a SATA vypinam, kdyz je zaple, tak pouzivam ovladace 3.00B-3.00E - NIKDY jsem nemel problem ...
    Takze VT8237 bude OK, sam mam momentalne na svem EPoXu Forton 300 a ted prave 2 mechaniky a 4 disky, vse OK, jak pod Slackware, tak pod W2k ...

SATA (boot) rozhodis tak, ze si stahnes nove ovladace a tam je adresar BootDisk a ten prekopirujes na diskety, tam pri boot W2k a XP mackas F6 a pak uz je to snadny .....

Jestli pouzijes prastare ovladace z diskety od vyrobce, TAKY muze byt problem ... ..

V linuxu zakompilujes ovladac do jadra a takove nesmysly te nezajimaji ....
    Atari Falcon030,Phantom accelerator,CT63@MC68060@75Mhz,256 MB TT-RAM,14MB STRAM,SCSI HDD,50kHz sound,LAN,VGA 16bit,FreeMiNT+N.AES2.0
    Atari 1040 STe - game machine :-)
    Atari 800XE - game machine also :-)
    MacBook Pro Unibody v5,3 2.66GHz, 8GB DDR3, 9600MGT, Snow Leopard
    PlayStation 3 40GB + XFPS RATE UP adapter

Standardní

:svaca A vidíš to mě nenapadlo , při instalaci jsem tam dal z cd 2.20d , to by mohl být ten bug ,díky zítra nastupuji 21 dní dovolené tak si říznu čistou instalačku , v každém případě jsi mi pomohl Dík
    Hups?Hups!

Standardní

tak že pánové už vím co to bylo-Barťas2500+ se odporoučel do věčných lovišť
    Hups?Hups!

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání