Stránka 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Výsledky 26 až 50 z 55

Téma: Hroty pod Subwoofer

Senior Member mince Avatar uživatele Halen
    Věk
    57
    Vliv
    297

Standardní

Citace Původně odeslal Branik
    Citace Původně odeslal Halen

Kdyz jsem totiz postavil bednu s hrotama na tu moji drevotriskovou podlahu i s podlozkama pro hroty, stejne podlaha dunela.
    No necakas nejak moc? ved ta podlaha ti bude duniet aj keby si tie bedne mal vo vzduchu, existuju predsa akusticke vlny ktore ti tu podlahu rozkmitaju, a zvlast ak je duta, co vacsinou v rodinnych domoch je, ak nie si na prizemi.
    Nepoustim s ohledem na spolubydlici a sousedy nic prilis nahlas. Proste jsem si odzkousel hroty pod subwoofer a pak jsem stejny subwoofer postavil na cca 15 cm vysokou podlozku z molitanu - pres hroty drevotriskova podlaha drncela, pri postaveni na molitan byl klidek. Poznal jsem to hlavne na sklenene vyplni ve skrini - subwoofer na hrotech spolehlive rozdrncel sklenene vyplne (sirenim vibraci podlahou) a stejne hlasite hrajici subwoofer na molitanu ne. BTW, subwoofer je POCTIVY bandpass, konstrukce s vyztuzemi, vyroben z 22mm MDF desek, 60dm3. Netradicne ma odnimatelne SPODNI viko, nikoli zadni, jak jsem u vetsiny subwooferu zatim videl.
    AMD A64-7750-X2-BE 2700@3000MHz (15x200/1,3V) | AC Freezer Extreme | 4xArctic FAN Pro TC 80x80 | Gigabyte MA78G-DS3H | A-DATA 2x2GB 1066Mhz 5-5-5-15-2T | WD 320GB/16MB | Samsung 500GB/16MB | Samsung SH-S223F | SAMSUNG 226BW | SB X-Fi Fatal1ty Champion+Thomson DPL2000+HomeMade bedny+subwoofer 12" 30-125Hz (-3dB) | Leadtek PX8800GT default+AC Accelero+ AC fan 12-1000ot/m | Microsoft Intelli Mouse Explorer 3.0 | Chieftec MATRIX SILVER+ FORTRON Blue Storm 400W |
    3DMk01 3DMk03 3DMk05

Standardní

já jsem našrouboval do geniusu ty hroty, celkem spokojenost, pod hrotama už je teď deska a jsou vygumované ty čáry, které jsou ještě vidět na fotce

DECENT II EXTREME
    ---> http://7luke.com/decent <--- už je zase jiný konfig ale není čas to změnit na webu

Standardní

jeste maly dotaz k kvalitnim regalovkam - vyplati se pod ne koupit stojany, nebo stejnou fci splni i "obycejne" L-kove prichyty ke stene http://www.conrad.cz/DetailPage.asp?DPG=63666 ?
    repraky z podpisu mam zatim postaveny na stole na 3cm vysokem materialu podobnemu podlozse z mysi. Tyhle repraky hraji nadherne vysky i stredy, ovsem basovani u nich celkem pokulhava - tedy co se meho ucha tyce jde o neprijemny duneni
    Hroty k nim dokoupit a postavit na drevotriskovy stul, souze z predeslych prizpevku, nejspise nema smysl tak me dost bere reseni stojanu nebo prave prichyceni na zed. Pomuzou tyhle featurky lepsim basam a zaroven neublizi ostatnim tonum?
    ASUS A6T-AP017

Senior Member mince Avatar uživatele Aliencz
    Věk
    58
    Vliv
    291

Standardní

Pro kultivovaný poslech sterea a zejména správné přenášení nízkých kmitočtů je žádoucí mít určitý odstup od stěn. Takže umístění reproduktoru na držák stěny se používá tak maximálně u zadních efektových beden, ale nikdyu přední stereobáze. V tomto případě doporučuji umístit na stojany. Výběr je velmi slušný a ceny taky. Napiš jaké repráky to jsou a co k tomu máš za železo.
    PC: HD3870 SCS3 pasiv, AMD X2 5000@6400 BlackEd MA790X-DS4 UD2, 4GB/1066, Win7 64bit, WD Raptor 74GB+WD 250GB, Samsung 206BW 16:10, Maya 44 MKII

Junior Member
    Vliv
    266

Standardní

Citace Původně odeslal Aliencz
    Pro kultivovaný poslech sterea a zejména správné přenášení nízkých kmitočtů je žádoucí mít určitý odstup od stěn. Takže umístění reproduktoru na držák stěny se používá tak maximálně u zadních efektových beden, ale nikdyu přední stereobáze. V tomto případě doporučuji umístit na stojany. Výběr je velmi slušný a ceny taky. Napiš jaké repráky to jsou a co k tomu máš za železo.
    Pripojil bych se k dotazu: Koupit ke Xavianum XN125 orig stojany ST100 nebo je mozne neco vyrobit levneji. Jak by to melo vypadat? Zelezo, svarece i svarecku mam. pokud lepsi drevo, mam i truhlare. Zkusenosti vsak chybi Diky
    AMD A64 3000+; AC FREEZER 64 PRO; GIGABYTE K8NF-9 Ultra(rev2.0); TRANSCEND DDR400 2x512MB@2.5-3-3-3; SEAGATE 7200.9 160GB 8MB SATA & 7200.7 160GB 8MB SATA & 7200.7 160GB 2MB ATA; VIPOWER RACK; GIGABYTE GF6600 256MB DDR2; TERRATEC Aureon Space 7.1 @ AUDIOTRAK Prodigy 7.1; TOSHIBA 1602; PLEXTOR Premium; FORTRON FSP350-60PN(PF); 3R SYSTEMS R101 case with 2x AC FAN 120mm;

Senior Member VIP Avatar uživatele Arteee
    Vliv
    292

Standardní

no material nemusis imho az tolik resit, pokud ale budes resit jeho usazeni na podlozce. Zelezo prenasi velice vyborne vibrace, takze tam bych hroty urcite dal... v pripade, ze stojan budes robit ze dreva, nejakeho tlaceneho, tak staci nejake meke podlozky.... ale nektere stojany nejsou az tak drahe.

Jeden kamara(zamecnik, prislo mu zybtecne neco kupovat, kdyz mel hromadu profilu na dilne) si udelal stojany, a nejak to nevychytal, byly krasne to ano, ale kdyz dal volume trochu up, tak mu naferovku spadli, ty bedny se odfoukly . pak musel rozsirovat zakladnu ... takze pokud se das na samovyrobu, tak mysli hlavne na tu zakladnu, na te zalezi nejvic. druhy faktor u stojanu je jeho vyska, protoze pro stredni a vyssi frekvence, kde se uplatnuje smerovost, je dulezite je mit v horizontalni hladine s posluchacem. Tyto dva aspekty mit na pameti, a pak vyrobe nic nebrani.

EDIT: k te vysce jeste upresneni: chapej, ze kdyz budou moc vysoko, tak kdyz zasednes, budes ve frekvenci dire, proste sic ty frekvence uslysis diky inteferencim a odrazum od zdi, ale budou tupe a dute. pokud budou prilis nizko, muzou se uplne vytratit v koberci, nabytku apod, ale neni to tak kriticke, naopak se da docilit odrazem od zeme preneseni techto frekvenci smerem nahoru .... v tomhle jsou proste vysky mrchy, pokud mate systemy s kalotou, tak ocenite, kdyz ji muzete vyslechnout oppravdu ciste. Do jiste miry zalezi, jaky maji pro vyskac ozvucnice HORN, jak jsou schopny rozptylit tyto frekvence(rozptyl. uhel)
    BA95 positive
    Jen mrtví poznají konec války. Platón

Standardní

Já mám taky Xaviany XN125 a nechal jsem si u truhláře udělat za 2k stojany z dřevotřísky podýhovaný ve stejný barvě, vzhledem jen o málo horší než originál. Nohu stojanu jsem vysypal pískem (pořádně vysušit). Pokud budeš navrhovat ty stojany pro truhláře, tak si dej pozor na tu výšku. Počítej i s hrotama a hlavně s tím že ty Xaviany mají nakloněnou přední stěnu s repro, takže stojan musí být trochu nižší než pro regálovku klasickýho návrhu.
    Gigabyte 965P-S3 | C2D E4300 | 2x1GB RAM, 800 Mhz | Radeon x1950 PRO | Terratec Aureon Space@Audiotrak Prodigy | WD 5000AAKS SATA | Toshiba SD-M1612 | Lite-On LDW-811S | Chieftec BX | Chieftec 360W PSU | Nikon D70 + kupa skla

Věk
    58
    Vliv
    291

Standardní

Citace Původně odeslal g006
    Pripojil bych se k dotazu: Koupit ke Xavianum XN125 orig stojany ST100 nebo je mozne neco vyrobit levneji. Jak by to melo vypadat? Zelezo, svarece i svarecku mam. pokud lepsi drevo, mam i truhlare. Zkusenosti vsak chybi Diky
    Co se týče designu, či provedení, stačí použít google. Čím budou masivnější a pevnější, tím lépe. Dřevo použít na obložení kvůli designu. Hroty použít pod stojany-vrtané a pod bedny nalepené = perfektní odhmotnění. Vysypání trubek pískem bývá často diskutovatelným artefaktem, ale efekt je spíše psychologický v základní cenové kategorii. XN125 pod Xaviany koupíš i origoš stojany, nebo si šlehni jejich kopii.
    PC: HD3870 SCS3 pasiv, AMD X2 5000@6400 BlackEd MA790X-DS4 UD2, 4GB/1066, Win7 64bit, WD Raptor 74GB+WD 250GB, Samsung 206BW 16:10, Maya 44 MKII

Standardní

tak repraky jsou z podpisu Tannoy sensys DC1 a frcim prez yamahu RX-450 taky z podpisu.
    Ty stojany asi nakonec budu muset vyresit, ale pak nastava problem s mistem Jednu bednu mam opravdu dost blizko ke zdi tak by mozna pomohlo odstaveni o par cisel smerem dostredu mistnosti? to jeste prubnu

EDIT: tohle jsou idealni stojany?! hroty jak pri upevneni regalovek tak pri postaveni na zem
    ASUS A6T-AP017

Standardní

Nechci Vám tu moc vstupovat do diskuze,ale měl bych laický dotaz...mám repro Z680 a bydlím v paneláku,v pokoji mám koberec..pomůžou mi nějaké nožky pod sub? se mi zdá že basy jsou strašně dunivé a třesou vším...a to mám bass sotva na 1/3 v nastavení
    Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 Professional
    Blondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.

Senior Member Avatar uživatele NazQul
    Věk
    41
    Vliv
    264

Standardní

Citace Původně odeslal Zdenek Dubnicky
    Nechci Vám tu moc vstupovat do diskuze,ale měl bych laický dotaz...mám repro Z680 a bydlím v paneláku,v pokoji mám koberec..pomůžou mi nějaké nožky pod sub? se mi zdá že basy jsou strašně dunivé a třesou vším...a to mám bass sotva na 1/3 v nastavení
    sem v uplne stejne situaci, jenom mam woofer normal na linoleu. ne ze by mi duneni vadilo ale zajima me esli ma cenu kupovat ty hroty. woofer to zas tak spatnej neni, ne ?

Standardní

Citace Původně odeslal NazQul
    sem v uplne stejne situaci, jenom mam woofer normal na linoleu. ne ze by mi duneni vadilo ale zajima me esli ma cenu kupovat ty hroty. woofer to zas tak spatnej neni, ne ?
    Dobry umisteni + spravna "podlozka" (hroty, stojanky, atd. ) delaj i u reltivne obycejnejch beden zazraky, u subwooferu to myslim plati taktez, takze pokud se ti zvuk na basech zda moc "rozkyslej", tak bych urcite jako prvni vyzkousel pevnou podlozku (dlazdici, zulu atd.) a nejake male "odhmotnovaky", pokud se zvuk zlepsi, muezs zavuvazovat nad nakupem lepsich (ty obyc lepici muzou pomoct tez a stojej skutecne par korun)
    Dell E6400 (P8400, 4GB RAM, 500GB 7.2k, NVidia Quadro NVS 160M, Wifi, BT, DVDRW, LED WXGA+)
    Dell XPS 1330 Red (T7300, 2GB RAM, 160 GB 7.2k, NVidia GeForce 8400M GS, Wifi, BT, LED WXGA, DVDRW)
    IBM T42 (Dothan M745, 1.5GB RAM, 160GB 5.4k, R9600, Wifi, BT, SXGA+, DVDRW)
    Nikon D90 + MB-D80, Nikon18-200VR, Nikon 80-200/f2.8, Nikon SB-900, Lowepro, Tenba, Kata, ...
    http://www.atty.cz/ - Pražský e-shop a prodejní kancelář e-cigaret

Standardní

nechápu to s tou podložkou...jakou podložku mám sehnat? do paneláku do pokoje 4,5*3,5 kde jsme jeste dva k tomu? jako neco na koberec?
    Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 Professional
    Blondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.

Věk
    41
    Vliv
    264

Standardní

Proste placku zuly nebo jinyho pevnyho materialu. ja mam stesti ze na chate mame 30*40 kus zuly coz mi naproste presne sedne pod ten woofer

Senior Member VIP Avatar uživatele Arteee
    Vliv
    292

Standardní

jde o problem, ze hroty jsou jedna vec, ale kdyz je polozid do koberce, tak ztraci svuj vyznam, pokud to nejsou hroty s podlozkou(lepsi kity obsahuji i podlozky pod hroty) ... tedy pod "JEN" hroty musite dat "TVRDOU" podlozku, jak zde uz zaznelo je nejlepsi neco kameneho, tedy kamen, dlazdice(cim tezsi tim lepsi) apod
    Proste material, do ktereho se hrot zabori je naprd, jde o co nejmensi povrch doteku hrotu s podlozkou, a tu mekke materialy nezajisti.
    BA95 positive
    Jen mrtví poznají konec války. Platón

Věk
    58
    Vliv
    291

Standardní

Je potřeba si uvědomit, že uvedený subwoofer nemá s opravdovým subwooferem nic společného. Tyhle All in one sety k PC mají hrombednu zkonstruovanou tak, aby duněla, nikoliv hrála. Regulérní subwoofer, který už jakž takž hraje a neduní jako huhlák začíná na cca 8-10tis Kč za kus a pouze u renomovaných značek. papudeklový korpus s trapným zesilovačem bez jakéhokoliv vývojového stupně nemůže nikdy hrát lépe. S tím nic neuděláte, dunět to bude pořád. Snížit to můžete radikálním odhmotněním na velmi tvrdou podložku, nejlépe stojan a zatížit ho něčím hodně těžkým. Výsledek bude znatelný, požadovanému však i nadále na hony vzdálený.

Věk
    58
    Vliv
    291

Standardní

Citace Původně odeslal Fraj#r
    Tannoy sensys DC1 a frcim prez yamahu RX-450 taky z podpisu.
    Výborné repro, které je velmi velmi špatně krmeno "trapným" zesilovačem uvedeného receiveru Yamaha. Desetitisícový zesilovač NAD 320BEEE (v bazaru třeba za 6k) Ti teprve ukáže, co tyhle bedny opravdu dokážou. Nejen, že se posadíš na zadek, ale pokud neposloucháš jem MP3 stažené z netu, povětšinou radiohit žánru, ale zasuneš do CD/DVD přehrávače, odpovědně analogově propojeného s tím NADem, třeba nějaký dobrý JAZZ, nebo jinou akustickou hudbu (Eagles, Gabriel, Diana Krall, Patricia Barber ...bla bla bla) tak poznáš na vlastní uši, jak zní ovčí struna na kytaře ve tvém obyváku, ucítíš "dřevěný"zvuk těla kytary a ucítíš materiál membrány na bongách .... až se z toho počůráš ...... to teda nekecám!!! AVR 450 od YAMAHY jen dobře hraje, ale nic neukáže, bohužel, tak to je. Jeho koncáky, ale hlavně předzesilovač nesahají ani na nejlevnější zesilovače do 5tis Kč za kus.

Ty stojany - viz obrázek - jsou dobré.
    Naposledy upravil Aliencz; 19.12.2005 v 17:35.

Standardní

Výborné repro, které je velmi velmi špatně krmeno "trapným" zesilovačem uvedeného receiveru Yamaha. Desetitisícový zesilovač NAD 320BEEE Ti teprve ukáže, co tyhle bedny opravdu dokážou. Nejen, že se posadíš na zadek, ale pokud neposloucháš jem MP3 stažené z netu, povětšinou radiohit žánru, ale zasuneš do CD/DVD přehrávače, odpovědně analogově propojeného s tím NADem, třeba nějaký dobrý JAZZ, nebo jinou akustickou hudbu (Eagles, Gabriel, Diana Krall, Patricia Barber ...bla bla bla) tak poznáš na vlastní uši, jak zní ovčí struna na kytaře ve tvém obyváku, ucítíš "dřevěný"zvuk těla kytary a ucítíš materiál membrány na bongách .... až se z toho počůráš ...... to teda nekecám!!! AVR 450 od YAMAHY jen dobře hraje, ale nic neukáže, bohužel, tak to je. Jeho koncáky, ale hlavně předzesilovač nesahají ani na nejlevnější zesilovače do 5tis Kč za kus.
    ROFLMAO
    When you do things right, people won't be sure you've done anything at all.

Standardní

Citace Původně odeslal Fraj#r
    Tannoy sensys DC1 a frcim prez yamahu RX-450 taky z podpisu.
    Výborné repro, které je velmi velmi špatně krmeno "trapným" zesilovačem uvedeného receiveru Yamaha. Desetitisícový zesilovač NAD 320BEEE Ti teprve ukáže, co tyhle bedny opravdu dokážou. Nejen, že se posadíš na zadek, ale pokud neposloucháš jem MP3 stažené z netu, povětšinou radiohit žánru, ale zasuneš do CD/DVD přehrávače, odpovědně analogově propojeného s tím NADem, třeba nějaký dobrý JAZZ, nebo jinou akustickou hudbu (Eagles, Gabriel, Diana Krall, Patricia Barber ...bla bla bla) tak poznáš na vlastní uši, jak zní ovčí struna na kytaře ve tvém obyváku, ucítíš "dřevěný"zvuk těla kytary a ucítíš materiál membrány na bongách .... až se z toho počůráš ...... to teda nekecám!!! AVR 450 od YAMAHY jen dobře hraje, ale nic neukáže, bohužel, tak to je. Jeho koncáky, ale hlavně předzesilovač nesahají ani na nejlevnější zesilovače do 5tis Kč za kus.

Ty stojany - viz obrázek - jsou dobré.
    Zmineny zesilovac NAD 320BEEE jsem nemel moznost videt ani slyset tudiz jsem o nem ani v nejmensim neuvazoval - bylo mi doporuceno podivat se prave po Yamaze, ktera pry hraje "krasne ciste" a podle i-netovych testu a recenzi tomu tak je. Repro nemam jen ke stereu, ale taky pro prehravani DVD a hraju taky sem tam nakou tu gamesu takze muj vyber smeroval predevsim do kategorie levnejsich 5.1 receiveru namisto sice neskutecne krasne hrajicich stereozesilovacu avsak bez zminene podpory 5.1 a ruznejch DTS a Pro logic efektu, ktere jak jsem casem zjistil stoji za starou belu. Kdybych se mohl vratit v case tak urcite zamirim do o hodne vyssi kategorie a poridim kvalitni stereozesak, ale uz je bohuzel pozde
    K tem stojanum - jejich cena je +/- 3000,- za kus coz neni az tak velka palka ale myslim ze z kusu tlustyho plechu a poradny trubky z Ferony dokazu vyrobit nejen elegantne vypadajici ale predevsim plne funkci splnujici stojany za dosti laciny peniz - jen je okopcim.
    Jeste jeden dotazek - Zivotnost techto beden? Daji se "odbouchnout" castym poslechem velice hlasite hudby blizko hranice jejich maximalni wattaze, ci je jedno jak dlouho hraji/na jakou hlasitost a vydrzi "naveky"? Ty bedny sem vybiral podle sluchu ucha tak diky zes me tak prijemne potesil jejich kvalitou
    ASUS A6T-AP017

Věk
    58
    Vliv
    291

Standardní

Ještě bych dodal, že nejde jen o NAD. Ten zcela náhodou vyniká i v kategorii okolo 10tis. Kč společně s Cambridge Audio Azur A540/640. Další modely začínají zhruba na 14tis a těch je už více, Harman Kardon, Vincent, řada kousků z druhé ruky a j. Jde o obecný fakt, že AVR v drtivé většině hrají nezkutečně hůře, než jejich stereorivalové. Yamaha a Denon bohužel v zesilovačích nižší cenové kategorie mohutně zaostávají, Marantz už taky není nic víc, než jen blbá spotřebka o tradičních značkách SONY, Technics (Pioneer) a pod. ani nemluvě.

Ty bedny jsou na tom stejně, jako všechny. Jen sálové PA systémy do mají ochrany proti přetížení. Pokud jim budeš dávat na prdel víc, než je v papírech, nebo na hranici, bodu brzy "vyhrané". Nicméně cca 110W při 8ohmech je dost velká rezerva na to, abys dřív ohluchnul, než odejdou, tedy pokud je nevozíš do místní sokolovny na diskotéku. Koaxiální reproduktor DC z nich dělá zvukového virtuoze a ve spojení se supertweeterem mimo bednu se jedná o mimořádný kousek za uvedenou cenu. Škoda, že Ti doma leží ladem. Kdyby byly o ždibec hezčí, mám je doma taky. Takhle jsem volil pro mě přijatelnější KEF Q1 - taktéž s koaxiálním reproduktorem. S tou Yamahou by se flákaly i bedny o polovinu levnější, než máš ty.

Standardní

Ještě bych dodal, že nejde jen o NAD. Ten zcela náhodou vyniká i v kategorii okolo 10tis. Kč společně s Cambridge Audio Azur A540/640. Další modely začínají zhruba na 14tis a těch je už více, Harman Kardon, Vincent, řada kousků z druhé ruky a j. Jde o obecný fakt, že AVR v drtivé většině hrají nezkutečně hůře, než jejich stereorivalové. Yamaha a Denon bohužel v zesilovačích nižší cenové kategorie mohutně zaostávají, Marantz už taky není nic víc, než jen blbá spotřebka o tradičních značkách SONY, Technics (Pioneer) a pod. ani nemluvě.

Ty bedny jsou na tom stejně, jako všechny. Jen sálové PA systémy do mají ochrany proti přetížení. Pokud jim budeš dávat na *** víc, než je v papírech, nebo na hranici, bodu brzy "vyhrané". Nicméně cca 110W při 8ohmech je dost velká rezerva na to, abys dřív ohluchnul, než odejdou, tedy pokud je nevozíš do místní sokolovny na diskotéku. Koaxiální reproduktor DC z nich dělá zvukového virtuoze a ve spojení se supertweeterem mimo bednu se jedná o mimořádný kousek za uvedenou cenu. Škoda, že Ti doma leží ladem. Kdyby byly o ždibec hezčí, mám je doma taky. Takhle jsem volil pro mě přijatelnější KEF Q1 - taktéž s koaxiálním reproduktorem. S tou Yamahou by se flákaly i bedny o polovinu levnější, než máš ty.
    Ok, prekecals me - du do lepsiho stereozesaku a zbavim se tech geniusu i Yamahy a k bednam vyrobim poradny stojany. diky za tvuj dost presvedcivy nazor, bohuzel momentalne jsem o berlich tak nemuzu chodit po kamenejch kseftech atak tedy prolitnu jen ty i-netove Jestli mas nake tipy na slusny stereo treba i z druhe ruky takbych ti byl zavazanej za radu- ale vice prez sz
    ASUS A6T-AP017

Věk
    58
    Vliv
    291

Standardní

OK, máš SZ.

Věk
    41
    Vliv
    264

Standardní

tatik mi neska priveze nake ty hroty, mramorovou podlozku uz taky mam takze me jenom zajima cim ty hroty prilepit. Mam tu na vyber hodne dobry vterinovy lepidlo nebo jednoslozkovej silikonovej tmel

Standardní

tatik mi neska priveze nake ty hroty, mramorovou podlozku uz taky mam takze me jenom zajima cim ty hroty prilepit. Mam tu na vyber hodne dobry vterinovy lepidlo nebo jednoslozkovej silikonovej tmel
    spis neco na bazi chemoprenu ci neceho podobnyho, sekundak vytvrdne a po case by se mohl rezonanci utrhnout, nicmene ty nozicky (pokud jsou normalni) by se mely drzet v podstate zatizenim bedny, takze bych to zas tak nehrotil a dal tam kapku neceho, co mas proste po ruce
    Dell E6400 (P8400, 4GB RAM, 500GB 7.2k, NVidia Quadro NVS 160M, Wifi, BT, DVDRW, LED WXGA+)
    Dell XPS 1330 Red (T7300, 2GB RAM, 160 GB 7.2k, NVidia GeForce 8400M GS, Wifi, BT, LED WXGA, DVDRW)
    IBM T42 (Dothan M745, 1.5GB RAM, 160GB 5.4k, R9600, Wifi, BT, SXGA+, DVDRW)
    Nikon D90 + MB-D80, Nikon18-200VR, Nikon 80-200/f2.8, Nikon SB-900, Lowepro, Tenba, Kata, ...
    http://www.atty.cz/ - Pražský e-shop a prodejní kancelář e-cigaret

Standardní

Citace Původně odeslal tiktak
    spis neco na bazi chemoprenu ci neceho podobnyho, sekundak vytvrdne a po case by se mohl rezonanci utrhnout, nicmene ty nozicky (pokud jsou normalni) by se mely drzet v podstate zatizenim bedny, takze bych to zas tak nehrotil a dal tam kapku neceho, co mas proste po ruce
    presne tak, postaci "chemopren na namahane spoje" nebo tenoucka oboustane lepici folie
    ASUS A6T-AP017

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání