Fleak & Martin83 -> na tento cooler sa opytajte Pirs-apokial ma pamet neklame tak ho mal na jeho FX5900vke (a dost nan pizzoval)
Fleak & Martin83 -> na tento cooler sa opytajte Pirs-apokial ma pamet neklame tak ho mal na jeho FX5900vke (a dost nan pizzoval)
VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...
wow moc pekny vysledek ja sem si uz taky poridil samo ze od Prolinka a v zakladu mi to hodilo 4600 ale hned sem to napravil trochu zvednutim CPU!! ktery me fakt dost brzdi o 100mhz a hned sem mel 4890 a po lehkem OC 420/820 to vysypalo 5180 ale 6200 to neni,no a tak sem si hral asi hodku a pak mi to pri jednom testu vyplo s hlaskou je neni dost voltu na napajeni ventilatoru a ten sem samozrejme vypl,tak se ptam jestli mi zmena na nakeho 350w Fortrona zvedne vykon ci nikoliv? dik a zdravim MeTaNPůvodně odeslal DeAcoN[MG
...vykon coho myslisPůvodně odeslal MeTaN
karty
to nie
ale pomoct ti to pomoze k stabilte celeho systemu po o/c
VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...
Vo Focuse v KE som videl jeden taky (neviem ci presne tento typ), tam by ho mali vediet zohnat.Původně odeslal Martin83
Intel E6300, Gigabyte 965P-DS4, Coolermaster Hyper Tx, Corsair 2048MB Twinx XMS6-6400, Western Digital WD3200AAKS, Benq DW1640, Samsung SH-S203P, Leadtek PX7900GS, M-Audio Revolution 5.1, Seasonic S12-430, Genius SW-HF5.1, Samsung SyncMaster 940B,
Logitech Mx400.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)