Stránka 2 z 2 PrvníPrvní 12
Výsledky 26 až 27 z 27

Téma: Radeon 9800SE@9800Pro - flash biosu

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní

Citace Původně odeslal Champion
    Citace Původně odeslal tomsalieri
    Já se ještě rozhoduju mezi 9600XT a 9800SE,mozná se ozvu,dík za nabídku.
    Ja by som sa moc nerozhodoval 9800SE je urcite lepsia kupa ako 9600xt ..
    o tom je celej tenhle thread.. jak jsem psal 9800SE bez odemceni je vykonostne mezi 9600Pro a 9600XT - takze za vsech okolnosti to lepsi koupe neni.. zalezi pochopitelne na cene a na stesti..
    kdyz ti ta 9800SE nepujde odemknout tak dostanes cca stejny vykon jako pretaktovana 9600Pro a zaplatis pritom pomerne vysokou castku navic, kdyz odemknout pujde bude ten vykon uplne jinde..
    dalsi okolnosti je, ze kazdy vyrobce 9800SE (a dokonce i karty od stejneho vyrobce) maji uplne jine defaultni taktovani a jine rychlosti pametovych chipu.. a takt jadra 300 nebo 380 stejne tak jako takt pameti 600 nebo 680 je ve vysledku dost podstatny rozdil..

Standardní

Citace Původně odeslal NazQul
    Byly ciste windowsy, cat 4.5, odemknute pipky ( tj. 8 ) a vysledek 4580...ale kdyz se podivas na ruzny testy treba na PCtuningu tak to i souhlasi.
    vysledky testu na pctuningu absolutne nechapu, s kazdou kartou maji vyrazne min, nez kolik se podarim zmerit me, respektive komukoliv kdyz se podivas do sekce vysledku..

4580 je dost malo na 8pipelines ale zase pomerne dost na 4.. jedine snad, ze by to bylo tim taktem 320 jadro a 310 pameti je slaboucke, ale nezda se mi, ze by napriklad u me jen rozdil v casovani 380/340 udelal rozdil 1200 bodu v 3DMark03

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání