Stránka 2 z 2 PrvníPrvní 12
Výsledky 26 až 30 z 30

Téma: Dve zajimyvy skrine

Standardní

ten sweex se da v pohode sehnat za 3.6kkc bez dph ...
    Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.

Member
    Věk
    38
    Vliv
    259

Standardní

Citace Původně odeslal Neller
    Je videt, ze kazdymu se libi neco jinyho. Co je pro nekoho hezky, druhej hned odsoudi, ze je to uplne hnus. Co sem chcu ale napsat je, ze sem na netu nasel novou skrin od TT a to je fakt hukot.

http://www.thermaltake.com/xaserCase...mi/sna/sna.htm
    Tak to se mi zrovan moc nelíbí, myslím ty dvířka co zakrývají mechaniky... Na měkterejch TT vypadaj pěkně, ale tyhle jsou takový holý... zas ale ten zrcadlovej bok je vskutku úžasnej (ideální pro narcisní počítačový maniaky.Rozhodně se mu však nedá upřít podle fotek dokonalé zpracování umístění mechanik etc (klasika u TT). Ale zas bych si ho asi dal vedle nějakýho krásnýho LCD do drahý parcovný kopmletně z bukovýho dřeva prostě elegance sama

Standardní

Citace Původně odeslal Kazdic
    Citace Původně odeslal .::Richmond::.
    edit: jeste bych pridal TRETI ZAJIMAVOU skrin
    Nic proti ale tohle je desnej kyc, asi jako ty skrine nokia design. Na stul bych si to nedal, leda mit to BWM pod barakem parknuty
    právě, ty napodobeniny á la Nokia, Siemens, Mercedes a jak vidím BMW mi příjdou fakt jako kýče, Ti designéři asi občas taky hulí. Ale musím říct, že ten BMW je udělaný ještě poměrně decentně... (ps a nejvíc hulí designéři od Nokie)
    DECENT II EXTREME
    ---> http://7luke.com/decent <--- už je zase jiný konfig ale není čas to změnit na webu

Standardní

tak ten sweex se mi moc nelíbí ten druhý fakt těžce hyzdí ty dvířka jinak celkem v poho no a ten třetí je prostě no comment , Btw ten TT je docela nice.

Jsem taky momentálně v půlce svého prvního moddu, no uvidíme jak to dopadne. Jen zjišťuju že žít v díře je na h...o protože je mega problém sehnat věci typu FLEXO a pod.
    Moje pecko: ASUS P5L-MX, P4 D2,8GHz ,2x2024MB Kingston 533MHz,Leadtek 8600GT 256DDR3,640GB Samsung SATA,200GB Seagate SATA II,LG GSA-4167B,FORTRON FSP350-60PN (PF),LG L222WS, Logitech WingMan Rumblepad

Member
    Vliv
    278

Standardní

Zdar panove, Tak uz nekdo mate tu Tsunami od ThermalTaku? Moc se mi libi a asi si ji dam po stromecek, ale chtel bych nejake reference....
    Jak je to se zdrojem? Zatim jsem vydel u Czechcomp. zdroje jen na Xasery.
    Asus P5GDC Deluxe - Intel 915P, Intel Pentium 4 530J 3,0GHz 1MB 800MHz BOX 775pin, Leadtek Winfast PX6600GT TD Extreme 128MB PCI-E, SB Live! 5.1 digital, 10/100/1000 Mbit integrovaná na MB, WD 15 GB (7200/2MB), DVD-ROM Plextor, DVD+-RW BTC (8x), Genius Superrior Mouse, Creative Inspire 2.1 2400 a nejaka ta vetes kolem.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání