Stránka 2 z 2 PrvníPrvní 12
Výsledky 26 až 32 z 32

Téma: Doporučte poslechový studio.

Senior Member mince Avatar uživatele Halen
    Věk
    57
    Vliv
    298

Standardní

Co je je lepsi? Bedny zahorovat beznou hudbou v celem spektru zanru (od rocku pres klasiku az po dechovku) nebo jen zanrem, ktery budou hrat pozdeji nebo je nejlepsi synteticky sum Popripade nizkym prikonem nebo strednim nebo maximalnim. ??
    EDIT: Ted jsem si to na tom odkazu precetl, takze specialni CD, prefazovane bedny proti sobe, vysoky prikon a deka pres ne. Uzasne, ja nemam slov.
    AMD A64-7750-X2-BE 2700@3000MHz (15x200/1,3V) | AC Freezer Extreme | 4xArctic FAN Pro TC 80x80 | Gigabyte MA78G-DS3H | A-DATA 2x2GB 1066Mhz 5-5-5-15-2T | WD 320GB/16MB | Samsung 500GB/16MB | Samsung SH-S223F | SAMSUNG 226BW | SB X-Fi Fatal1ty Champion+Thomson DPL2000+HomeMade bedny+subwoofer 12" 30-125Hz (-3dB) | Leadtek PX8800GT default+AC Accelero+ AC fan 12-1000ot/m | Microsoft Intelli Mouse Explorer 3.0 | Chieftec MATRIX SILVER+ FORTRON Blue Storm 400W |
    3DMk01 3DMk03 3DMk05

Standardní

Citace Původně odeslal Halen
    Co je je lepsi? Bedny zahorovat beznou hudbou v celem spektru zanru (od rocku pres klasiku az po dechovku) nebo jen zanrem, ktery budou hrat pozdeji nebo je nejlepsi synteticky sum Popripade nizkym prikonem nebo strednim nebo maximalnim. ??
    EDIT: Ted jsem si to na tom odkazu precetl, takze specialni CD, prefazovane bedny proti sobe, vysoky prikon a deka pres ne. Uzasne, ja nemam slov.
    No tak s tím výkonem bych to nepřeháněl, možná trochu víc než při normální (rozumný) hlasitosti. A vzhledem k tomu, že jsou bedny obrácený a přefázovaný, tak bych možná trochu ubral. Jinak rozdíl mezi zahořovacím signálem a normální muzikou se projeví asi jen v kratší době zahořování ve prospěch testovacího cd.
    Gigabyte 965P-S3 | C2D E4300 | 2x1GB RAM, 800 Mhz | Radeon x1950 PRO | Terratec Aureon Space@Audiotrak Prodigy | WD 5000AAKS SATA | Toshiba SD-M1612 | Lite-On LDW-811S | Chieftec BX | Chieftec 360W PSU | Nikon D70 + kupa skla

Standardní

to zahorovaci cedecko jsem mel, teda nez nas byt pres leto v praze navstivili zlodeji... [ dle zakona schvalnosti, kdyz jsem si domluvil zalohovani CD]

signal jede takove bruuum hezky odspodu az uplne nahoru a zase dokola, je to dost neposlouchatelne, ale systematicky to neustale zahoruje vsechny kmitocty

kdyz stridas zanry, pop, klasika s varhany, country, proste vsehochut - vysky, stredy a basy, tak se k stejnemu vysledku muzes dostat taky
    AMD Dual core Opteron 170@2600Mhz [260*10] 1,392Vcore, DFI LANPARTY nF4 nF4 SLI-DR, G.Skill 2Gb PC4000 HZ Series Dual Channel kit, BFG 8800 GT @774,1836x2046, Corsair HX620, LOGITECH MX510, SKYSTAR2 satelit, EIZO FlexScan L768 (6.domaci generace - 486DX66, PentiumPro200, Athlon SlotA 550Mhz, Athlon Tbird 1400Mhz, Athlon Barton 2500+)

vodnik: WB set od Pirse poslední revize, expanzka Cape Coolplex PRO 10, radiator Kadett E via Erty na nem Papst 4412 F/2GL, Eheim 1048 NE VZDY JSEM ON-LINE, NENI CAS
    :[

Věk
    57
    Vliv
    298

Standardní

Citace Původně odeslal short24
    to zahorovaci cedecko jsem mel, teda nez nas byt pres leto v praze navstivili zlodeji... [ dle zakona schvalnosti, kdyz jsem si domluvil zalohovani CD]

signal jede takove bruuum hezky odspodu az uplne nahoru a zase dokola, je to dost neposlouchatelne, ale systematicky to neustale zahoruje vsechny kmitocty

kdyz stridas zanry, pop, klasika s varhany, country, proste vsehochut - vysky, stredy a basy, tak se k stejnemu vysledku muzes dostat taky
    Ja to chtel vedet z toho duvodu, ze uvazuju o stavbe home-made s nejakymi kapku lepsimi repraky do satelitu i subwooferu. Hodnota 100K za 2 bedynky je pro me absolutne pritazena za vlasy, i kdyz repraky v tech sestavach pouzity jsou fakt super (ale taky ta cena ) Takze do subwooferu mam vyhlidnuty velmi pekny basak od Swan speakers, ale nevim co nakoupit do satelitu. Solidni repracky pro satelit se daji koupit od Visatonu (asi koupim W130 S nebo W130 SC), ale nevim jake vyskace. Tam naprosto tapu.
    AMD A64-7750-X2-BE 2700@3000MHz (15x200/1,3V) | AC Freezer Extreme | 4xArctic FAN Pro TC 80x80 | Gigabyte MA78G-DS3H | A-DATA 2x2GB 1066Mhz 5-5-5-15-2T | WD 320GB/16MB | Samsung 500GB/16MB | Samsung SH-S223F | SAMSUNG 226BW | SB X-Fi Fatal1ty Champion+Thomson DPL2000+HomeMade bedny+subwoofer 12" 30-125Hz (-3dB) | Leadtek PX8800GT default+AC Accelero+ AC fan 12-1000ot/m | Microsoft Intelli Mouse Explorer 3.0 | Chieftec MATRIX SILVER+ FORTRON Blue Storm 400W |
    3DMk01 3DMk03 3DMk05

Standardní

Kabelaz -umi zazraky. Napr. Burmester umyslne pouziva repro kabely, ktere konecny zvuk nalakuji na ruzovo. Prinutil jsem Ungra vymenit je za Dudkovy Eridany a nahle mezi nami byl skutecny hiend. Dle mne ma cenu si koupit repro kabely 2x. Napred neco kolem 500Kc/metr, ja si kdysi koupil EGO 1. Oproti tem kanickam, co k tomu taky dodavaji, je to obrovsky skok..
    heh, ja by som chcel jedneho takeho majstra sluchu otestovat, zapojim ti nejaky kabel a potom nejaky iny a ty bez toho aby si vedel aky je zapojeny mi urcis ktore hra lepsie ktovie ako by to dopadlo, ja totiz verim tomu ze sugescia robi divy , zvlast ked viem ze mam kabel ktory stoji par tisic korun. Je jasne ze kabel hra svoju ulohu v audio retazci ale urcite nie taku aby bol hodny tisicok korun.
    ..-.--.-.-..-.-.-....-.-.-.-..-.-.-

Věk
    57
    Vliv
    298

Standardní

Citace Původně odeslal Branik

Kabelaz -umi zazraky. Napr. Burmester umyslne pouziva repro kabely, ktere konecny zvuk nalakuji na ruzovo. Prinutil jsem Ungra vymenit je za Dudkovy Eridany a nahle mezi nami byl skutecny hiend. Dle mne ma cenu si koupit repro kabely 2x. Napred neco kolem 500Kc/metr, ja si kdysi koupil EGO 1. Oproti tem kanickam, co k tomu taky dodavaji, je to obrovsky skok..
    heh, ja by som chcel jedneho takeho majstra sluchu otestovat, zapojim ti nejaky kabel a potom nejaky iny a ty bez toho aby si vedel aky je zapojeny mi urcis ktore hra lepsie ktovie ako by to dopadlo, ja totiz verim tomu ze sugescia robi divy , zvlast ked viem ze mam kabel ktory stoji par tisic korun. Je jasne ze kabel hra svoju ulohu v audio retazci ale urcite nie taku aby bol hodny tisicok korun.
    To by bylo k nicemu, test 1:1 spis tam dat 4 obycejne kabely a mezi ne primichat jeden za x tisic Kc. To same s bednami a audiozarizenim vseobecne. 4x bezne kvalitni vec za rozumne penize a 1x cenovy high-end. Myslim, ze vysledky by byly SKUTECNE zajimave.
    3DMk01 3DMk03 3DMk05

Standardní

Citace Původně odeslal Halen
    Citace Původně odeslal Branik

To by bylo k nicemu, test 1:1 spis tam dat 4 obycejne kabely a mezi ne primichat jeden za x tisic Kc. To same s bednami a audiozarizenim vseobecne. 4x bezne kvalitni vec za rozumne penize a 1x cenovy high-end. Myslim, ze vysledky by byly SKUTECNE zajimave.

No vsak presne to som myslel, obycajne kable co stoja 30 korun meter a potom tie za niekolko tisic. Na tej istej aparature. Vobec by som sa nedivil keby ich nejaky pan audiofil oznacil uplne opacne
    ..-.--.-.-..-.-.-....-.-.-.-..-.-.-

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání