Stránka 2 z 2 PrvníPrvní 12
Výsledky 26 až 44 z 44

Téma: fi. Gameline pozor!! nesolidní jednání!!!

Standardní

Citace Původně odeslal Hamacek
    Kdyby postupoval tak jak ma jiste by to s nima vyresil (pokud vubec neco koupil). Kazdy umi jen pomlouvat, ale dle jednoho "zakaznika" tezko soudit celou firmu. Mozna je z konkurence. Bohuzel, ale zakon na 14 denní vrácení peněz neexistuje. Upravují si to jen nektere supermarkety a retezce jako nadstandartni sluzbu na natahani lidi (...zbozi muzete vratit bez udani duvodu do 14 nebo 30 dnu). Sam delam v obchode jiz 16 let, ale nic takoveho v zakoniku neni, bohuzel. Stejne musi prvne zaslat zbozi na reklamaci a pak se pripadne solidnim jednanim zkusit dohodnout a ne vyhrozovat..atp. Tohle ale jako moc solidni cesta nevypada, ale spise jako nejaky provokater, neverim ani, ze by ten telefonat takhle vypadal
    To bude asi vazne nekdo z konkurence. Po tolika letech v branzi by tezko takova firma zamestnavala nekoho takoveho. Nechapu lidi, kteri maji cas bavit se tim skodit jinym, radej by si meli najit nejakou praci

Ing. David Hamacek
    Jak to bylo ve skutečnosti, to nevim, nicmene pri nakupu pres zasilkovou sluzbu, i-net, telefon, atd... , je v zakone paragraf, umoznující zakaznikovi odstoupit od smlouvy do 14 dni od doruceni zasilky. Jako prodejce byste mel totiz predvest konkretni vec, coz samozrejme neni pri posilani mozne. Mozna jste v obchode 16 let, ale zakony se porad meni
    ASUS P5Q-SE, CD 5200@3,3Ghz 1,28V, 4GB DDR2, 1x Samsung F1 1TB, 2x640GB WDC AAKS, ASUS HD4850 1GB, Corsair HX520

Standardní

Kdyby postupoval tak jak ma jiste by to s nima vyresil (pokud vubec neco koupil). Kazdy umi jen pomlouvat, ale dle jednoho "zakaznika" tezko soudit celou firmu. Mozna je z konkurence. Bohuzel, ale zakon na 14 denní vrácení peněz neexistuje. Upravují si to jen nektere supermarkety a retezce jako nadstandartni sluzbu na natahani lidi (...zbozi muzete vratit bez udani duvodu do 14 nebo 30 dnu). Sam delam v obchode jiz 16 let, ale nic takoveho v zakoniku neni, bohuzel. Stejne musi prvne zaslat zbozi na reklamaci a pak se pripadne solidnim jednanim zkusit dohodnout a ne vyhrozovat..atp. Tohle ale jako moc solidni cesta nevypada, ale spise jako nejaky provokater, neverim ani, ze by ten telefonat takhle vypadal
    To bude asi vazne nekdo z konkurence. Po tolika letech v branzi by tezko takova firma zamestnavala nekoho takoveho. Nechapu lidi, kteri maji cas bavit se tim skodit jinym, radej by si meli najit nejakou praci

Ing. David Hamacek
    2 pan. Hamáček, docela jste mě rozproudil adrenalin v těle. Telefonní rozhovor probíhal opravdu jak jsem popsal a nic jsem si nevymyslel. Nejsem z žádné konkurence, ale obyčejný zákazník z kterým bylo po telefonu takto zacházeno. Pokud jste z firmy, která je tu probírána napište mě meil nebo Icq a rád bych to s Váma probral. Vaše slova se mě dost dotkla. Příspěvěk o této firmě jsem ve fóru uvedl jenom proto, že jsem se s takovým nesolidním jednání ještě nesetkal a to na internetu jsem nakoupil již za x tisíc. jfk
    Amd Athlon XP 1700+/2400+ 1,675 vc, Epox 8RDA3/Nforce2/768 mb ram ,HDD Seagate 80 gb,Powercolor Radeon 9500/9700 270/270-370/270,ZK Audigy, repro Genius 5.1,Lcd Ag Neovo F-417/17/,CD Teax 40x,DVD-R Toshiba 5112,3Dmark03 - 5039 bodů

Standardní

Citace Původně odeslal Radim Štěpanec

Ing. David Hamacek
    Jak to bylo ve skutečnosti, to nevim, nicmene pri nakupu pres zasilkovou sluzbu, i-net, telefon, atd... , je v zakone paragraf, umoznující zakaznikovi odstoupit od smlouvy do 14 dni od doruceni zasilky. Jako prodejce byste mel totiz predvest konkretni vec, coz samozrejme neni pri posilani mozne. Mozna jste v obchode 16 let, ale zakony se porad meni
    Naprosto souhlasím a solidní prodejce /což R. Štěpanec je / zná zákony a práva zákazníka což se o někom říci nedá. jfk
    Amd Athlon XP 1700+/2400+ 1,675 vc, Epox 8RDA3/Nforce2/768 mb ram ,HDD Seagate 80 gb,Powercolor Radeon 9500/9700 270/270-370/270,ZK Audigy, repro Genius 5.1,Lcd Ag Neovo F-417/17/,CD Teax 40x,DVD-R Toshiba 5112,3Dmark03 - 5039 bodů

Standardní

No jo, ale ja psal o "normalnim" kameném obchodě ne o internetu. Navic stejne to jiste nemeni nic na tom, ze zbozi musi prvne vratit. Ne si stezovat "chatarum". Toho ingu si nech mas taky pravo chodit do skoly.
    Pro toho JFK. Bohuzel z te firmy nejsem, ale kdybych byl asi bych te poslal nekam tohle tedy vubec neni jednani - chci zbozi vratit, ale
    jak udelat kampan.... Mel by jsi i neco rozjet o TV Nova tam to pry neni
    nejak v poradku....

Hamacek

Standardní

No jo, ale ja psal o "normalnim" kameném obchodě ne o internetu. Navic stejne to jiste nemeni nic na tom, ze zbozi musi prvne vratit. Ne si stezovat "chatarum". Toho ingu si nech mas taky pravo chodit do skoly.
    Pro toho JFK. Bohuzel z te firmy nejsem, ale kdybych byl asi bych te poslal nekam tohle tedy vubec neni jednani - chci zbozi vratit, ale
    nejak v poradku....

Hamacek
    By me zajimalo proc pisete o normolanim kamenem obchode, kdyz tady probirame inetovej... to je prece prispevek torchu mimo...

Dale z Obc.Z. plyne, ze nejdriv se dava echo, a to ze to odeslete az treba 20 den se do toho nepocita, rozhdodujici je kdy date echo o tom ze to chcete vratit... a to musite dat do 14 dnu... lhuta pravdepodobne zacina dnem nasledujicim od dne koupe...
    Prectete si prosim ten Obc.Z. a souvisejici zakony, vyhlasky, narizeni, smernice... a nebo staci jen precist rady na www.spotrebitel.cz
    AMD XP 25+ BOX Barton SOLTEK SL-75FRN3-L - nVidia nForce2 Ultra 400 ADATA 450 512 DDR GIGABYTE MAYA GV-R96P128DU 128MB orig. 500/600 Seagate 7200.7 80GB TOSHIBA Combo AOC 9K+ Microsoft Intellimouse Explorer 4.0A

Standardní

nejak v poradku....

Hamacek
    to Ing. David Hamáček Já jsem se po telefonu firmy ptal jak postupovat když chci zboží vrátit a za jakých podmínek lze zboží vrátit. Bylo mě řečeno, že toto nedělají. Opravdu nevím o co Vám běží pokud mě chcete něco napsat použijte SZ nebo meil byl bych nerad aby toto téma bylo administrátorem zamčeno. Děkuji jfk

Senior Member minceVIP Avatar uživatele riksa
    Věk
    44
    Vliv
    325

Standardní

to dozajista mam a taky toho vyuzivam. jen nemam pocit, ze bych se musel predstavovat titulem, protoze ten me chytrejsim nedela (muzu te ujistit, ze si na vizitky "mgr." nedam)

chci zbozi vratit, ale
    jak udelat kampan
    tohle je snad burt, ne? my mu v tom nijak nepomuzeme - to je vztah mezi jfk a tim obchodem a kde neni zalobce, neni soudce. tady jde primarne o to rict, ze ten a ten obchod nefunguje korektne - coz je v trznim prostredi jediny mozny postih nekorektni firmy ze strany zakaznika (krome vymahani svych prav u organu k tomu urceneho).
    i3 3240@default || Gigabyte Z77-D3H || 2x4GB Kingston DDR3 1600 || Sapphire 7750@default|| Default cooling || WD 500AAKS + Samsung F2 1.5TB || Lite-on 1673 || Corsair HX520 || Chieftec DX-01BL-D-U || MS Natural Keyboard 4000 || Logitech MX1000 || HP LP2065
    "Der Kaiser Franz Straka", 3/11/05 in lidovky.cz: "Pokud vím, svět byl stvořen Adamem a Evou a u toho bychom měli zůstat."

Standardní

Citace Původně odeslal riksa
    to dozajista mam a taky toho vyuzivam. jen nemam pocit, ze bych se musel predstavovat titulem, protoze ten te chytrejsim nedela (muzu te ujistit, ze si na vizitky "mgr." nedam)

chci zbozi vratit, ale
    jak udelat kampan
    tohle je snad burt, ne? my mu v tom nijak nepomuzeme - to je vztah mezi jfk a tim obchodem a kde neni zalobce, neni soudce. tady jde primarne o to rict, ze ten a ten obchod nefunguje korektne - coz je v trznim prostredi jediny mozny postih nekorektni firmy ze strany zakaznika (krome vymahani svych prav u organu k tomu urceneho).
    Máš recht a o to mě v tomto threadu šlo. Informovat a tím varovat ostatní před neseriózní firmou. Předběžně tuším jak by vrácení peněz probíhalo. Já bych jim sluchátka poslal a oni by je vrátily jako opravené z reklamace. Což mě do telefonu prodejce řekl/ vezmeme je pouze na reklamaci,ale peníze nevracíme/. Peníze bych nedostal a ještě bych zaplatil za poštovné. Chraň je bůch zda v záruční době se sluchátka rozbijou. Okamžitě je posílám na reklamaci jfk

Standardní

Jenom ať vidíte jak se baví pan Zahradník ..

Takze z jednoho zamindrakovanyho "cloveka" navic se zcela vymyslenym pribehem (zrejme konkurence) posuzujete celou firmu ? Tak to jste buď ubožák nebo nejaky novy clovek v branzi

Zahradnik
    Game Line

Nevím ale pan Hamáček mi silně připomíná pana Zahradníka.
    ASUS Rampage II GENE + Intel i7-920 @ 3.8 GHz + Noctua NH-U12P SE1366
    6GB RAM OCZ Intel Extreme XMP 1600MHz / Gainward Geforce GTX470 SLI
    1x30GB SSD OCZ Vertex Turbo (system) / 2x30GB SSD OCZ Vertex RAID 0 (games)
    23.6" Acer GD245HQBID + 3D Vision / PSU Nexus RX-8500 850W / Asus OC STATION

Standardní

Citace Původně odeslal Spajdr

Takze z jednoho zamindrakovanyho "cloveka" navic se zcela vymyslenym pribehem (zrejme konkurence) posuzujete celou firmu ? Tak to jste buď ubožák nebo nejaky novy clovek v branzi

Zahradnik
    Game Line

2 Spajdr: Prosil bych tě aby jsi panu Zahradníkovi řekl ať se se mnou spojí a řešil to se mnou. Mě bohužel na email neodpovídají a tudíž se nemohu bránit. Můžu jenom říci, že nic není vymyšlené a že nejsem zamindrákovanej. Děkuji jfk

Standardní

Citace Původně odeslal jfk

Zahradnik
    Game Line

2 Spajdr: Prosil bych tě aby jsi panu Zahradníkovi řekl ať se se mnou spojí a řešil to se mnou. Mě bohužel na email neodpovídají a tudíž se nemohu bránit. Můžu jenom říci, že nic není vymyšlené a že nejsem zamindrákovanej. Děkuji jfk
    Já jsem mu dal odkaz sem, s tím ať se vyjádří a že bude třeba registrace, no a sám se můžeš podívat kdo se jako poslední před chvílí registroval a kdo tady reagoval.
    ASUS Rampage II GENE + Intel i7-920 @ 3.8 GHz + Noctua NH-U12P SE1366
    6GB RAM OCZ Intel Extreme XMP 1600MHz / Gainward Geforce GTX470 SLI
    1x30GB SSD OCZ Vertex Turbo (system) / 2x30GB SSD OCZ Vertex RAID 0 (games)
    23.6" Acer GD245HQBID + 3D Vision / PSU Nexus RX-8500 850W / Asus OC STATION

Standardní

Citace Původně odeslal jfk

Zahradnik
    Game Line

Já jsem mu dal odkaz sem, s tím ať se vyjádří a že bude třeba registrace, no a sám se můžeš podívat kdo se jako poslední před chvílí registroval a kdo tady reagoval.
    Už mě svítá v makovici pan. Ing. David Hamáček byl poslední registrující jak je vidět moc k nám tomu neřekl a vypadá to, že ani nezná zákony a práva zákazníků. Kdyby byl co k čemu tak to vyřeší se mnou po meilu a nepíše tady bludy. Abych to upřesnil vše jsem řešil přes jejich horkou linku na mobilu 0603.... jfk

Standardní

Hehee, tak to se opravdu povedlo
    Už do té firmy přímo běžím si něco objednat... Připomnělo mi to pražskou růžovku, tam už mě také nikdy neuvidí.
    CPU Athlon XP-M 2500+@2300MHz(1.575V), AC Copper Silent 2 TC rev.2, MB Abit NF7-S rev.2 + Zalman NB47J, RAM 1536MB DDR400, GK Sapphire Radeon 9600 128MB, HDD Samsung SpinPoint (P80 160GB + T166 500GB), CD/DVD LG GSA-4160B, DVD-ROM Pioneer 106S, další DVB-T Technisat Airstar, VFD Noritake 20x2, MSI Bluetooth, ICY BOX čtečka 8in1, skříň Logic Q11 + Fortron FSP350-60PN(PF), monitor LCD Dell 2007FP, LCD Samsung 32" LE32A457, repro Genius SW-5.1 HT, OS Windows XP + Media Portal, Dell D630, SE Vivaz Pro

Standardní

Chodil jsem sem jako host a pripadalo mi serioznejsi se podepsat k takove debate, proto ta registrace, tak jeste tam me zamestnate ?
    Vypada, ze Vam vadi uplne vsichni a uplne kazdy. Tak proc forum a diskuse ? Kdyz vse stejne bude dla Vas, spravce a par znamych. Radej se zase odhlasim a uz sem nepujdu. Zlatej bonusweb.

hama

Administrátor マツダ mince Avatar uživatele Marty
    Věk
    43
    Vliv
    300

Standardní

Vazeny pane Hamacek (Zahradnik?),

dovolil bych si Vas upozornit, ze toto forum slouzi primarne k vymene informaci a zkusenosti z oboru mezi cleny tohoto fora.
    To, ze kolega jfk prisel uzpozornit na nesolidnost jednani Vasi (?) firmy, neni zadne "stezovani si chatarum".
    Jak jste si jiste vsiml, je tu mnoho lidi se zkusenostmi z prava, kteri k tomuto tematu maji co rict, tak NAS laskave nenazyvejte CHATARI. Pokud mate neco konstruktivniho k tomuto tematu, prosim, od toho je tu diskuze. Ale ne na takove "plky".

A co se tyce Vasi poznamky o nejmenovanem webu venujicimu se pocitacovym hram, je mi Vas uprimne lito...
    CUBE> Ryzen 7 7700X + Arctic Lq Frzr III 64 GB DDR5-6000 ◦ ASUS TUF B650PLUS ◦ ASUS RTX3060 OC 12GB ◦ Kingston KC3000 2TB ◦ SS G12 GM-650 Gold ◦ Samsung S27A800 4K
    WORK> HP EliteBook 845 G9 ◦ Ryzen 5 PRO 6550 ◦ 32 GB DDR3 ◦ 2048 GB nVME SSD ◦ 14.1" 1920x1080 LED + 2x 32" Dell 4K ◦ Win11 Enterprise
    SERVER> HP ProLiant Microserver Gen8 ◦ Intel Core i5-3540T ◦ 16 GB DDR3 ◦ 180 GB SSD + 2x4 TB WD RED + 2x16 TB Toshiba ◦ 10GbE NIC
    PHOTO> Canon EOS 70D ◦ EF 70-200/4L ◦ EF-S 10-18 STM ◦ EF 50/1.8II ◦ EF-S 40/2.8 STM ◦ Yongnuo YN-568EX ◦ Tamrac 5534
    HOMECINEMA> TV Samsung UE55Q55T 55" 4K ◦ DVD Pioneer DV-310K ◦ AVR Yamaha RX-V359 ◦ SPK Dexon Allegro 5.0
    OTHERSTUFF> Mikrotik RB760iGS ◦ Mikrotik CSS610
    ◦ Mikrotik CRS326 ◦ UniFi WLAN ◦ Xerox B235 ◦ Canon PiXMA MG5350

Standardní

Chodil jsem sem jako host a pripadalo mi serioznejsi se podepsat k takove debate
    A ja som myslel, ze tuto sekciu vidia len registrovani pouzivatelia...
    1: Asus P2B 1.10 • Celeron 1100@1364/1.8V • 512MB SDRAM • Samsung SP1213N+WD AC28400 • Toshiba XM-6402B+SD-M1212 • PowerColor AR2L Radeon 9100 64MB • 3C900-Combo • Bt848A • ASB-3940UA • AWE-64 • DTK PTP-3007 • VisionMaster 405 • Umax UC630 • Star LC24-200 Colour 2: PCPartner TXB820DS • Cyrix MII PR300/1.8V • 256MB SDRAM • 2xSamsung HD400LD+IT8212F • Accesstek CW4001 • LS-120 • Mystique 4MB • Millennium II 4MB • 3C509 • CMI8329A+Dream MIDI • ADI ProVista E44 • SyncMaster 203B Notebook: DTK FortisPro TOP-5A • P166MMX/1.8V • 80MB EDO • Hitachi 5K80 40GB • 12,1" TFT Router: A-Trend ATC-1425B • i486DX 50@33/5V • 48MB FPM • WD AC14300 • UMC UM9003F • HP PC LAN 16/TP+ Car: Mazda 323P BA • Z5 1489ccm, 65kW@5500rpm, 134Nm@4000rpm

Standardní

Caute, s Hamckem je to asi vyreseno, at se venuje hernimu chatu...
    kazdopadne me opravdu udivilo, kolik lidi jeste dnes da na titul pred jmenem, asi je to takzvana "oldschool" mimoto clovek co vystudoval dnesni VS vi o tom, ze ing. pred jmenem znamena pro budouciho zamestnavatele, ze jste si o 5-6 let prodlouzil mladi, jste teoretik bez praxe a ze se umite nad problemem pozastavit trosku ho hlavou rasit, badat, aspon tohle nam rikaj kantori co jsou jeste Ph.D., DrCS, CSC atd...
    Ale to jsme se dostali od tematu, pan Hamacek jsite Obc.Z. zna a jen nas zkousel, takze nemejme mu to za zle..., verim ze kdyz pracuje uz 16 let v obchode, tak akorat tak se smetakem a hadrem...

Mejte se bajo, a skoda JFK ze nemas cas, hodilo by e to komplet jako priklad...
    AMD XP 25+ BOX Barton SOLTEK SL-75FRN3-L - nVidia nForce2 Ultra 400 ADATA 450 512 DDR GIGABYTE MAYA GV-R96P128DU 128MB orig. 500/600 Seagate 7200.7 80GB TOSHIBA Combo AOC 9K+ Microsoft Intellimouse Explorer 4.0A

Standardní

Opravdu nechápu proč pan. Hamáček/Zahradník/ pokud je z firmy zde citované se mě neozve a nesnaží se vše urovnat. Zřejmě nemá zájem tuto věc řešit ikdyž je mu zde naznačováno, že právo je na mé straně. Opravdu si myslím, že to zřejmě nebude solidní firma, protože by se k tomu postavil čelem jako správný chlap. ahoj jfk

Standardní

Protože něco na tom Hamáčkovi smrdí, už jak jsem poprvý postnul, tak jsem to cejtil

jfk: přeju ti hodně štěstí.

Sorry za OT.
    ASUS Blitz Formula P35 | C2Q 9550 @3.41GHz | TR Ultra120 Extreme | 4GB Corsair 6400C5 | 2x Samsung F1 320GB | Samsung F1 640GB | WD My Book Home 1TB | ASUS GTX295 1.8GB | SB X-Fi Titanium Fatal1ty Champion PCI-E | Leadtek DTV2000H | Asus 2014L1T SATA | Logitech G9 | Logitech Illuminated Keyb. US | 24" HP DreamColor LP2480zx + X-Rite | LIAN LI A7010 HotSwap | Corsair HX620 | Genius HT 5.1 Foto: Miláškové Nikon D200 & D300 | Nikkor AF-S VR 70-200/2.8 | Nikon TC-14E | Nikkor AF-S 14-24/2.8 | Nikkor AF-S 300/4 | Nikon SB-800 | 2xCF Extreme IV 8GB

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání