Stránka 2 z 2 PrvníPrvní 12
Výsledky 26 až 36 z 36

Téma: <PHP,JAVA> Jaky pouzivate IDE???

Standardní

To asi ne, ale me to staci.
    *NIX GG

Standardní

Tak jsem si nakonec stahnul PHPEdit, je mozne pozadat o personalni licenci pro soukrome pouziti zdarma, coz jsem udelal, vypada to vyborne, ma to vsechno, co jsem potreboval, prostredi mi pripomina VS.NET 2003, ma to mnozstvi ruznych nastaveni, code beautifier, helpy, manualy, umi debugovat, ...
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Standardní Proc zere CPU?

Pouzivam kratce PHPEdit 1.0.3.68 a kdyz je spusteny, tak porad zere CPU tak 4 - 8%, nevite proc
    Docela me to vadi a nejen proto, ze mi to zdrzuje seti.

EDIT: Ted jsem s hruzou zjistil, ze kdyz pisu, tak zere 10 - 20%. A nekdy chvilema i 50%, to je katastrofa.
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Senior Member mince Avatar uživatele mraky
    Vliv
    297

Standardní

Hmm...tak to ti uprimne zavidim. Na Javu v praci pouzivam Eclipse, pomerne nenarocny prostredi a jednou denne se dockam spotreby 400MB pameti a naslednyho padu (mam tam jen 512MB pameti). To nemluvim o zatizeni.

BTW:
    ..... mi to zdrzuje seti.
    who cares?? dostavas snad za to penize?
    Pište česky: hold × holt

hold – projev pocty nebo úcty (další význam je výkupné, vynucený poplatek ve válce)
    holt – povzdech; ve významu „inu, zkrátka a dobře“

Standardní

No tak to je neco.

Nainstaloval jsem si Nusphere PhpEd 3.3.3332 a je to to samy, taky zere cpu. Tedy, to jsem si pomohl. Ale zere to min.

Kdyz uz pises o penezich...mas pravdu , kdyz se mi podari dodelat projekt, tak mam sanci i na 6-ti mistnou provizi...tak holt co se da delat, ja necham zrat procesor PHPEdit

Standardní

Ja na PHP používam notepad.exe
    Teclast F6 Pro, HP Probook 470 G0

Standardní

Citace Původně odeslal Wizzard
    Kristepane na nebesich...to snad ne

Senior Member mince Avatar uživatele mraky
    Vliv
    297

Standardní

Tak to asi delas hodne slozity stranky Ne vazne, spousta lidi si vypina zvyraznovani syntaxe, ale ja si to predstavit nedovedu. Teda dovedu, ale ta produktivita by sla vodopadove dolu.
    Pište česky: hold × holt

hold – projev pocty nebo úcty (další význam je výkupné, vynucený poplatek ve válce)
    holt – povzdech; ve významu „inu, zkrátka a dobře“

Standardní

Citace Původně odeslal mraky
    Tak to asi delas hodne slozity stranky Ne vazne, spousta lidi si vypina zvyraznovani syntaxe, ale ja si to predstavit nedovedu. Teda dovedu, ale ta produktivita by sla vodopadove dolu.
    máš pravdu, ja iba jednoduché stránky
    Teclast F6 Pro, HP Probook 470 G0

Standardní

máš pravdu, ja iba jednoduché stránky
    Tak to potom jo - taky jsem pouzival normalni notepad, ale tak na include Kdyz jsem zacal delat s databazemi, tak jsem mel zavorkovou, strednikovou a uvozovkouvou smrt... To bylo furt Syntax error - found smthg, expecting smthg else...
    :: DESKA :: Gigabyte Z68-UD3 :: CPU :: Intel Core i5 2500K :: VGA :: ATI Sapphire Radeon 5700 Vapor Chamber :: RAM :: 4x 4GB Kingston PnP Grey :: HDD :: 1TB WD Black ::

Standardní

Pracujete nekdo s PHPEdit? Taky vam to zere procesor, i kdyz v tom nic nedelate?
    Vite nekdo, co v nastaveni (nebo pluginech) vypnout, aby to nezralo? Vzdyt to neni normalni.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání