Stránka 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Výsledky 26 až 50 z 74

Téma: Logitech MX 500 vs. Microsoft Explorer 4.0

Junior Member
    Věk
    35
    Vliv
    0

Standardní Mrkvova mys

Trosku lama otaska ale nak
    Mam zaujem o tuto http://www.microsoft.com/cze/hardwar...wimen_info.asp mysku a zaujima ma aky povrch to vlastne je . Ci je to to obicajne nastriekany plast alebo netusim . A este ma zaujima ci mozem k microsoftackej klavestnici pripojit tuto mis na 1 zakladnicku

Standardní Re: Mrkvova mys

Citace Původně odeslal klonk
    Trosku lama otaska ale nak
    Mam zaujem o tuto http://www.microsoft.com/cze/hardwar...wimen_info.asp miskua zaujima ma aky povrch to vlastne je . Ci je to to obicajne nastriekany plast alebo ......... neviem . A este ma zaujima ci mozem k mrkvosoftackej klavestnici pripojit tuto mis na 1 zakladnicku
    OMG pis prosimte tak, at se to da precist a pochopit
    Core i5 2500K @ 5 GHz, 1,32V | Noctua NH-U12P | ASUS P8P67 PRO | 2 x 4GB Corsair XMS3 DDRIII 1600 CL9 | Sapphire HD6950 @ 6970 | Creative X-Fi Titanium HD | SSD OCZ Vertex 2 60GB | 2x Samsung HD20UI 2 TB SATA II | DVD RW Sony-NEC | Case CHIEFTEC DX-01BLD | regulace ot. Tt Hardcano 8VR | Seasonic SS-HT750 F3 ATX v2.3 | Razer DeathAdder + SteelSeries 4HD | 22" Eizo S2243W | Windows 7 64-bit Home Prem.| Netbox 15 Mbps |
    Canon EOS 20D | Battery grip BG-E2 | EF 28-105/3.5-4.5 II USM | EF 70-200/2.8 L USM | EF 50/1.8 II | Tokina 12-24/4 |4GB SanDisk Ultra III | Lowepro Vertex 200 AW

Standardní

v cem mas problem,neumis cist
    ja to v poho pochopil ale odpoved nevim tu mis sem vydile jen na obrazkach, ja ma standatrni povrch(kdyz sme ji kupoval tak tahle nebyla)
    co se tyka pripojeni tak zalezi jak je delana ta zakl.stanice u klavesnice ale imho to nepude....
    https://www.zvirecitricka.cz - obchod s tričky a jiným zbožím se zvířecími motivy
    https://www.litho.cz/ - kása světla a stínu, lithophane, noční světla

Member
    Vliv
    278

Standardní Re: aaa

Citace Původně odeslal Hezo
    no inak top pekne nasere , vysolil som za nu 2 litre vo velkosklade, a ta mys sa mi fakt paci, tak mam nervy
    2 litre ja som za 2100 kupil cely Microsoft Dekstop Pro Exclusive Edition (klavesnica + mys + "koza" )
    AMD Barton 2500+ | Spire Skive Stream II | Epox 8KRAI | 2 * 256 PQI 400 cl 2 | Leadtek A350XT | Hitachi 80 GB PATA | AVANCE B030 | Chill Innovation 400 W | Eizo FlexScan F520 | MS Wireles Desktop EE

Junior Member
    Vliv
    262

Standardní

to HEZO: dnes som si ju kupil (wirelessintv2.0)a zatial spokojnost este som neskusal gamesi
    na zaciatku som mal problemy (nevedel som sa trafit a tak ... ale nainstaloval som si intelli a vyladil som to takze ide normalne super
    ziadne oneskorenie aj presnost v pohode

edit: pouzivam ju z jednou bateriou takze vaha isla dolu
    ABIT NF7-S v.2.0,AMD AthlonXP 2500+@3200+ (200x11 1,825V),Radeon 9600 PRO 480/320,120gb Segate SATA , 40GB Maxtor 133,2x512Mb DDR 400,Mrkvosoft wireless Inellimouse explorer 2.0,2xSparklan 360R WiFi 802.11b,DVD-LG-4160B
    foto: olympus 8080WZ

Member
    Vliv
    280

Standardní

Tak nakonec som to vyriešil. Predám tuto hnusnu myš za 1500 sk, je uplne nova a je uplne na pi.. Skusal som dalsie 2 kusy z bgs a robia to iste. a to som ich skusal priamo tam, takze u mna chyba nie je. mozno ze iba mne ty myš nesedí ale na 100% viem ze idem do Logitecha MX510. Hawk

Standardní

.... jedu vicemene furt logitechy (pro me prozaicky hledisko), nedavno sem si vodbech na intelku 3.0ku, kerou sem po nakym case zasadne vodfoockoval, osobne mi nesedi .. a vratil se pekne zpet (i po MX310) k MX5x0 .. navic sem tedka MX510 vykuchal vo zavazi, MX500 byla drazsi, tak sem ji nechal napokoji .... a mam klid, zel, kazda sranda neco stoji, ze
    : PRASoR's MACHINE :

Standardní

Měl jsem MX500 a teď mám MX510. Povrch 510 je podle mě teda horší než na 500, ale zbytek myši je prostě bez chyby. Jedna z velkých nevýhod (aspoň podle mě) je, že MS má hrozně veliký teflony, takže když na ni chcete skejty, tak jich spotřebujete 2x tolik co na Logitecha. Takže poupravím tady jeden názor :
    pokud chcete nejlepší myš berte Logitech
    pokud chcete shit myš nebo ccete šetřit na místech kde se nemá, berte Microsoft
    Laptop : MSi GT683DX - Intel Core i5-2430M, 8GB DDR3, nVidia GTX 570M, OCZ Vertex 4 512GB, Roccat Kone+, Creative Soundblaster X-Fi Surround 5.1 Pro, Roccat Kave 5.1, Windows 7 Ultimate 64-bit
    Laptop 2 : HP Elitebook 8440p - Ubuntu
    Tablet : Asus Transformer Prime TF201

Standardní

kdyz mrkve sou shit tak co je pak genius a spol
    https://www.zvirecitricka.cz - obchod s tričky a jiným zbožím se zvířecími motivy
    https://www.litho.cz/ - kása světla a stínu, lithophane, noční světla

Junior Member
    Vliv
    262

Standardní

mam mrkev uz tyzden a neviem co je nanej shitne
    odozva rychla presnost tiez dobra trafim sa vzdy tam kde treba do ruky mi sadne tiez dobre a to koliesko je sice dobre vo windowse a pri praci ale na menenie zbrani v CS nieje dobre ale to riesim klavesami
    jedien co je sproste su tie dva tlacidla NEXT / BACK su dost vysoko a na ten NEXT sa horsie dosiaha ale co uz mozno neviem ako sa drzi mys

asi ju dam reklamovat lebo to nieje SHIT
    ABIT NF7-S v.2.0,AMD AthlonXP 2500+@3200+ (200x11 1,825V),Radeon 9600 PRO 480/320,120gb Segate SATA , 40GB Maxtor 133,2x512Mb DDR 400,Mrkvosoft wireless Inellimouse explorer 2.0,2xSparklan 360R WiFi 802.11b,DVD-LG-4160B
    foto: olympus 8080WZ

Standardní

Citace Původně odeslal Koudy
    Měl jsem MX500 a teď mám MX510. Povrch 510 je podle mě teda horší než na 500, ale zbytek myši je prostě bez chyby.

.... ja mam prave vopacnou zkusenost, takze ten lakovanej povrch u 510ky beru jako +, pac dyz uz se stane ze se mi pri parenisti zpoti haxna, tak se ruka spis prilipne, nez aby to klouzalo, coz je jedine dobre ....

.... mimochodem, intelky tam nemaji teflony, ale naky umelotiny, coz to pro minimum povrchu nejni zrovinka optimalni (viz. zrovna moe podlozka ), ofsem, kazdymu vyhovuje neco jinyho, ja intelku 3.0 nemam rad (ani 2.0ku), takze ji uz taky nemam, ale vim vo cloveku kerej s ni a Funckou strili jak buh , tudiz nema cenu roznecovat flame i krysy sou draha zalozitost nato, aby sie clovek moh kupovat jak rohliky.... ja sem vyzkousel a MX510/500 mi vysla jako the best for my pracka
    : PRASoR's MACHINE :

Standardní

No ja hraju na IE 3.0 + drivery intelipoint a je uplne super - nikdy mi nrustrelila. Myslim ze nikdo nema duvod nadavat na jeji kvalitu - hraje na ni spousta spickovejch hracu. To ze nekomu nesedne do ruky je jina vec, ktera nema s kvalitou mysi nic spolecnyho (navic se uz moc neda sehnat).
    IE 4.0 je jina mys a do ni bych nesel kvuli kolecku - to je dost nesmyslnej patent.
    Jako jedinou jinou alternativu k IE3.0 vidim pouze MX 500/510, ale spis 510 kvuli vetsimu poctu programovatelnejch tlacitek.

Takze pokud bych dneska kupoval mys na hry tak MX 510 (popř. 500) a nebo IE3.0 (pokud ji jeste nekdo sezene). IE4.0 bych nekupoval.
    Core i5 2500K @ 5 GHz, 1,32V | Noctua NH-U12P | ASUS P8P67 PRO | 2 x 4GB Corsair XMS3 DDRIII 1600 CL9 | Sapphire HD6950 @ 6970 | Creative X-Fi Titanium HD | SSD OCZ Vertex 2 60GB | 2x Samsung HD20UI 2 TB SATA II | DVD RW Sony-NEC | Case CHIEFTEC DX-01BLD | regulace ot. Tt Hardcano 8VR | Seasonic SS-HT750 F3 ATX v2.3 | Razer DeathAdder + SteelSeries 4HD | 22" Eizo S2243W | Windows 7 64-bit Home Prem.| Netbox 15 Mbps |
    Canon EOS 20D | Battery grip BG-E2 | EF 28-105/3.5-4.5 II USM | EF 70-200/2.8 L USM | EF 50/1.8 II | Tokina 12-24/4 |4GB SanDisk Ultra III | Lowepro Vertex 200 AW

Standardní

Citace Původně odeslal Koudy
    .Takže poupravím tady jeden názor :
    pokud chcete nejlepší myš berte Logitech
    pokud chcete shit myš nebo ccete šetřit na místech kde se nemá, berte Microsoft
    jak uz sem rikal...vlastnostma snimani jsou na STEJNE urovni,to nikdo nepozna pouhym okem a doposavad jsem nenasel nejaky graf,cislicove srovnani nebo neco podobnyho.MS rozhodne shit NENI,zalezi jak komu sedi.Ne vsichni pouzivaj mouse skatezz a ne vsichni pouzivaj kolecko na mysi...
    Full GAS...

Member
    Vliv
    260

Standardní

Logitech rulezzzz
    Mrkvosoft shit....vcera som to porovnaval a tie talcitka kolecko na MS su uplne na h*vno

Standardní

/ot
    dalsi lama,co potrebuje k prehazovani kolecko na mysi...
    Full GAS...

Member
    Vliv
    260

Standardní

Citace Původně odeslal dutch3s
    /ot
    Neviem ako myslis to lama ale hram 1. AMD ligu v CS a prehazujem s koleckom

Standardní

u E4 mi teda moc nevyhovuje to kolecko... amj ho naky divny...
    komu padne MX510 tak ma vystarano,,,

Standardní

Citace Původně odeslal Yogi_1
    /ot
    Neviem ako myslis to lama ale hram 1. AMD ligu v CS a prehazujem s koleckom
    je mi jedno co hrajes
    je to vec nazoru...kolecko proste nepotrebuju k hrani na urovni(taky jsem hral ligu....Q3A)
    Full GAS...

Standardní

No ja som si kupil MS IE 4 a som spokojny,predtym som mal genius optical obcas som ju skoro rozdrbal o stol co sa zahaluzila,ta MS IE 4 je supeer,ma dobry tvar a skusal som aj kamosovu mx310 a rozdiel som nepoznal,isiel som hlavne cana/vykon co ma IE4 dobry ,moses hybat hicijako rychlo s MS IE 4 aj s MXkami a rozdiel nepoznas akurat MXky ti pojdu mozno na viacerych povrchoch, Kolecko na MS je naozaj dost na<> ale v hrach som ho nikdy nejak nepouzival,a strasne tazko sa stlaca ,tie bocne su v poho, ale kazdy nech si kupi to co sa mu viac paci,mne viac sadla MS IE4
    MSI 610gx + HP LP2475 +Logitech mx518 + KRK RP5

Pentax k10D + 18-55, sigma 70-300 APO, sigma 24-70/2,8 + Metz 48

Senior Member
    • PRAHA -> FM • KaRlOs[C] = KARLOS INTERNET = 100mbps
    Vliv
    284

Standardní

Mysi LOGITECH jsem mel vzdy, od prvnich kulicek az po MX500. Logitech dela ve srovnaní lepsi produkty nez M$.

Zalezi nejvic jak kazdemu mys sedne do ruky, pro me nejlepsi volnou byla MX500 s 5 letou zarukou.

MX500 vs. MX510

500 - lepsi povrch mysi, vzhledove stribrna-cerna je elegantni
    510 - lepsi snimac, v praxi nepozorovatelne zlepseni, hlady povrch mysi- sklouzava.

500 mi jezdi na fUnc 1030 nemam nejmensi vyhrady oproti tedle kombinaci. Neznam nikoho kdo by si stezoval na tuto kombinaci.

2Yogi_1: boze - kolecko to je na prehazovani lamarna... posli mi za jaky prvoligovy klan hrajes?
    vojkovsky.com | fine art nude photographer | Canon 5D MarkII | LCD 24" Eizo S2411W-BK + 64-bit High-end PC

Senior Member mince Avatar uživatele kecinzer
    Věk
    42
    Vliv
    319

Standardní

Taky sem už vystřídal mnoho myší, byly to teda samý shity (Genius a pod.)a taky sem měl tu možnost si jich pár vyzkoušet.
    Nyní mám MX500 a lepší myš sem v ruce zatim nedržel (510 sem neměl tu čest testnout).
    Nejvíc mě dostane když přejdu ze školy kde sou starý InteliMouse domu na MX500

Ještě ke hrám ... nikdy sem profesionálně nehrál, ale kváka si občas říznu a ten rozdíl tam jako znát je a kolečko na přepínání zbraní taky používám
    MacBookPro 13 (mid 2014): Intel Core i5-4278U 2,6GHz | Intel Iris 5100 | 8GB RAM | 128GB SSD | 2560x1600 @ best for retina || HP LP2475w @ DP 1920x1200 || OSX 10.11.2
    ProBook: HP ProBook 650 G1 @ Core i5 4200M 2,5GHz | Intel HD4600 | 12GB RAM | 500 GB Seagate HDD 7200 || 1920x1080 || HP LP2475w @ DP 1920x1200 || Win10 Ent 64bit
    iPhone 6 Plus 16GB Space Gray | iOS 9.2

Standardní

Inac vsimol som si ze par ludi bralo Logitech kvoli zaruke ale nikto nepovedal ze MS IE4 maju tiez 5 rokov zaruku.
    MSI 610gx + HP LP2475 +Logitech mx518 + KRK RP5

Pentax k10D + 18-55, sigma 70-300 APO, sigma 24-70/2,8 + Metz 48

Standardní

Citace Původně odeslal KaRlOs[C
    ]Mysi LOGITECH jsem mel vzdy, od prvnich kulicek az po MX500. Logitech dela ve srovnaní lepsi produkty nez M$.

Zalezi nejvic jak kazdemu mys sedne do ruky, pro me nejlepsi volnou byla MX500 s 5 letou zarukou.

MX500 vs. MX510

500 - lepsi povrch mysi, vzhledove stribrna-cerna je elegantni
    510 - lepsi snimac, v praxi nepozorovatelne zlepseni, hlady povrch mysi- sklouzava.

500 mi jezdi na fUnc 1030 nemam nejmensi vyhrady oproti tedle kombinaci. Neznam nikoho kdo by si stezoval na tuto kombinaci.

2Yogi_1: boze - kolecko to je na prehazovani lamarna... posli mi za jaky prvoligovy klan hrajes?
    hehe ,co si budeme rikat Karlos Na ten Tvuj Camper Stike to staci ale bez se zeptat lidi z q3 (IRC #quake.cz) jak se jim hraje s MX500/510 na fUnc Kdyz uz teda neverite nikdo me.Nepreferuju ani MS ani Logitech.Osobne jsem vyzkousel OBE.Navic jsem mel prvne Logitech(MM Dual Opt.) a chtel jsem jit opet do Logitechu.MS jsem nevolil z ekonomickych duvodu ale prave kvuli podlozce(mam tu samou co Ty )Vono to v CS zas tak znat neni,tam hodinu nekde sedis a pak si das hedku ale behej v Q3,tam ta mys proste ujizdi.Nekomu to treba vyhovuje ale takovych lidi moc neni,to mi ver.

Citace Původně odeslal kecinzer
    Taky sem už vystřídal mnoho myší, byly to teda samý shity (Genius a pod.)a taky sem měl tu možnost si jich pár vyzkoušet.
    Nyní mám MX500 a lepší myš sem v ruce zatim nedržel (510 sem neměl tu čest testnout).
    Nejvíc mě dostane když přejdu ze školy kde sou starý InteliMouse domu na MX500

Ještě ke hrám ... nikdy sem profesionálně nehrál, ale kváka si občas říznu a ten rozdíl tam jako znát je a kolečko na přepínání zbraní taky používám
    hehe kecziii,kvaka si obcas jdes dat ale vzdycky dostanes na pr.del 100: - 20 Jinak teda....kdyz vidis ten rozdil....prozradis mi v cem je?Je snad pomalejsi?Snima hur?O kolecku se bavit nebudeme,to je jasna nevyhoda pro ty,co ho pouzivaji.
    Full GAS...

Standardní

hehe kecziii,kvaka si obcas jdes dat ale vzdycky dostanes na pr.del 100: - 20 Jinak teda....kdyz vidis ten rozdil....prozradis mi v cem je?Je snad pomalejsi?Snima hur?O kolecku se bavit nebudeme,to je jasna nevyhoda pro ty,co ho pouzivaji.
    he sry ze se vam do toho montuju , ale ja se musim zastat Logitechu , mam dual optical a planuju prechod na 510 uz jsem ji mel parkrat v ruce a uz sem si na ni zvyk
    takze ty tu pises kolecko nesrovnavejte - ehm ale ono to kolecko ma velkou roli a kdyz uz se bavime o kvakovi nebo UT 2004 tak je zapotrebi vedet a mit pocit v ruce -kolecku- ze kdyz trikrat votocim ze mi tam padne zbran kterou mam o tri dal a ne ze tim zatocim a nestacim se divit co mi tam zase padne , to sami u dilabla kord u charakteru ktery hodne spellujou (sor. , nec.) tam taky normal mam bone sp. vim ze trikrat votocim a mam tam rise skeleton nebo cokoliv jineho a v tuhe bitve opravdu neni cas na hru typu ,, tak copak nam to tam padne.

jo a jinak mi Logitech vyhovujou i ergonomicky - to ale nepocitam za objektivni duvod ke koupy - pro me to je ale objektivni az az
    Pašák erda.

Standardní

Citace Původně odeslal eraser

he sry ze se vam do toho montuju , ale ja se musim zastat Logitechu , mam dual optical a planuju prechod na 510 uz jsem ji mel parkrat v ruce a uz sem si na ni zvyk
    takze ty tu pises kolecko nesrovnavejte - ehm ale ono to kolecko ma velkou roli a kdyz uz se bavime o kvakovi nebo UT 2004 tak je zapotrebi vedet a mit pocit v ruce -kolecku- ze kdyz trikrat votocim ze mi tam padne zbran kterou mam o tri dal a ne ze tim zatocim a nestacim se divit co mi tam zase padne , to sami u dilabla kord u charakteru ktery hodne spellujou (sor. , nec.) tam taky normal mam bone sp. vim ze trikrat votocim a mam tam rise skeleton nebo cokoliv jineho a v tuhe bitve opravdu neni cas na hru typu ,, tak copak nam to tam padne.

jo a jinak mi Logitech vyhovujou i ergonomicky - to ale nepocitam za objektivni duvod ke koupy - pro me to je ale objektivni az az
    add kolecko....muhehe....prej kdyz 3x otocim,tak mi padne zbran to snad ani nema cenu komentovat
    Full GAS...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání