Stránka 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Výsledky 26 až 50 z 59

Téma: 04/04 Jakou optickou mys do 700Kc ?

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member mince Avatar uživatele Hrochoslon
    Vliv
    296

Standardní

Citace Původně odeslal Croog
    Citace Původně odeslal Hrochoslon
    Citace Původně odeslal Arteee
    No já můžu zas jen doporučit WOP35 z kolebky A4tech.
    Pět talčítek, dvě kolečka, ergonomická, lehká a krásná... zvlášť, když se vymění ledky za modré.
    nebo se do ni pridela vetrak
    fakt pohodova
    No tuhle myšku už mam hrozně let a pořád slouží k plné spokojenosti.. Až mě to udivuje, protože už si najezdila takový množství kilometrů, že to snad není možný.. A nebyl pro ni ani problém dohrát třeba quaka3 na nightmare...
    Nemáte k mání nějaký fotečky tech vašich úprav?? To by mě fakt celkem zajímalo! Nesníží změna diody, která svítí senzoru na cestu jeho přesnost?
    vcera sem to konecne po dvou letech nafotil.. az se dostanu dom tak ti to bud poslu nebo to hodim nekam na net
    C2D6420@3400mhz (1.375v)■Thermalright Ultra 120e ■gigabyteDQ62gb 800DDR2corsair ■samsung172X ■ audigy ■ zalmanZM400A(380w) ■
    ■MsiHD4850■ Racionální přístup má tendenci bagatelizovat to, čemu nerozumí ■
    "As long as there is duality between "what is" and "what should be" ~ man trying to become something else, making effort to achieve "what should be" ~ this conflict is waste of energy." ■ J.KRISHNAMURTI■

Senior Member mince
    Vliv
    299

Standardní

Jen bych podotknul, že MSIME 4.0 bych si nekoupil z jediného důvodu, a to je bezkrokové kolečko. Kvůli gamesení. A dost dobře si nedovedu představit, že bych si při přepínání něčeho(třeba zbraní ) měl ještě hlídat, jestli jsem danou položku nepřejel. Prostě jen proto.
    MB G... a to už taky není pravda ;)
    A nekřičte na mě, pokud jsem plácnul nějakou hloupost ...........

Standardní

2Marty:
    No to mi stačí. Tak do změny ledek v myši nepudu. Hlavní je vždycky funkčnost..

2Hrochoslon:
    Super dík, už se na ty fotečky těšim!
    CPU Athlon XP-M 2500+@2300MHz(1.575V), AC Copper Silent 2 TC rev.2, MB Abit NF7-S rev.2 + Zalman NB47J, RAM 1536MB DDR400, GK Sapphire Radeon 9600 128MB, HDD Samsung SpinPoint (P80 160GB + T166 500GB), CD/DVD LG GSA-4160B, DVD-ROM Pioneer 106S, další DVB-T Technisat Airstar, VFD Noritake 20x2, MSI Bluetooth, ICY BOX čtečka 8in1, skříň Logic Q11 + Fortron FSP350-60PN(PF), monitor LCD Dell 2007FP, LCD Samsung 32" LE32A457, repro Genius SW-5.1 HT, OS Windows XP + Media Portal, Dell D630, SE Vivaz Pro

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

Citace Původně odeslal Croog
    2Marty:
    No to mi stačí. Tak do změny ledek v myši nepudu. Hlavní je vždycky funkčnost..

2Hrochoslon:
    Super dík, už se na ty fotečky těšim!
    k tomu kolecku je to pravda. nechapu je ( ovsem trebas u te sve sem ze zacatku nesnasel prave ten velmi odpruzeny krok ). co do uprav > no hele na mrkvosofti mys mam 3 roky zaruku ( i kdyby to bylo posrane tlacitko jako ze bude ) takze radsi ozelim kravinky a po 3 letech budu mit novou mys > to se vyplati!

EDIT: citlivost se samozrejme snizi, hlavne pri osvetleni okoli. ovsem musis pocitat, ze mas mys prikrytou rukou, takze to stinis. spis bych to udelal tak, ze bych dal IR diodu misto te cervene ( samozrejme s co nejblizsi vlnovou delkou ) a jako osvetleni bych dal navic trebas modrou ci bilou ( koneckoncu mrkvosofti mysi maji dve ledky - jednu pracovni a jednu efektovou ).
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Standardní

Intellimouse Explorer Platinum, resp. OEM verze ... Těžko chtít za ty peníze víc ...

Tahle kopie Logitechu vypadá docela OK (vzhledem k ceně), ale dostupná není a od Geniusu bych nekoupil ani prodlužovačku na myš, natož myš http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=26815
    [PC] i7-3770K @4.5 GHz w/Noctua NH-D14 SE2011 | 32 GB Patriot G2 | Asus P8Z77-V Deluxe | Crucial M4 256 GB | 2x WD20EZRX RAID1 | BD-RE LG GBW-H20L | Sapphire HD7750 Ultimate | Enermax Revolution87+ 550W | Antec Solo II | Asus Xonar Phoebus + AKG K271 MkII | NEC PA231W + SVII + Spyder3EE
    [Photo] Nikon D700 + MB-D10 | AF-S 16-35/4G VR | AF-S 24-120/4G VR | AF-S 50/1.4G | AF-S 60/2.8G | AF-S 85/1.8G | AF-S 70-200/2.8G VRII | TC-17E II | SB-900 | Transcend cards | Heliopan + Formatt filters | Gitzo support | Kata + Tamrac bags
    You're guaranteed to miss 100% of the shots you don't take. (Wayne Gretzky)

Senior Member mince
    Vliv
    299

Standardní

Možná vypadá OK, ale myslím, že tam se připlácí právě za ten design, a optika bude stejná jako u těch netscrollů...Takže dohromady nic
    MB G... a to už taky není pravda ;)
    A nekřičte na mě, pokud jsem plácnul nějakou hloupost ...........

Member mince Avatar uživatele abel
    Vliv
    276

Standardní

Citace Původně odeslal mISHA
    Citace Původně odeslal abel
    já mám neolec spitfire 4d za 666,- kč (před rokem v monimě) a jsem s ní spokojenej.
    klasika: kolečko, 5 tlačítek - je univerzální pro leváky (můj případ ).
    perfektní jsou především boční tlačítka (trochu ve stylu ms intellimouse, ale lepší).
    no o neolecu sem sveho casu uvazoval, ale pak sem je videl v realu a krom designu me nicim jinym ( dilenskym zpracovanim, kvalitou ) neoslovili. a rozhodne s tema bocnima tlacitkama bych se hadal
    no mám ho rok a půl a naprosto v pohodě. ta boční tlačítka mi sqele vyhovujou, v práci mám ms intellimouse 1.1a a ty tlačítka maj docela vůli .
    jinak na tom neolecu mi vadí akorát trochu tvar z boku, blbějc se zvedá palcem a prsteníčkem (třeba když vyjedu mimo podložku a potřebuju rychle poponýst).
    C2D E6550, Gigabyte GA-P35-DS3R, 2 x 2048MB Kingston HyperX, 2x 640GB WD AAKS, 160GB Hitachi 7K250, Palit X1950GT, LG GSA-4167B, SoundBlaster X-Fi Platinum, Dell Ultrasharp 2209WA, WIN 7 x64

Senior Member Avatar uživatele PetrT
    Vliv
    334

Standardní

koneckoncu mrkvosofti mysi maji dve ledky - jednu pracovni a jednu efektovou ...
    ...kterou jsem okamzite odpajel, pac me neskutecne s....
    PS: u M$ 4.0 to vypada, ze se uz poucili a dali ji mensi (tu efekt. diodu)-nesviti tak do okoli.

web: Apple MacMini 2018 | Intel i5 3.0GHz | 16GB RAM | 512GB SSD | Dell U2412M
    games: Intel i5-2500K@4GHz | GB Z68MA-D2H | Kingston HyperX 8GB DDR3 | MSI GTX770 Lightning | Samsung 840 EVO 120GB + Crucial MX300 525GB | Seasonic M12II 620W
    data: Intel G2020 | GB B75M-D3V | Transcend 4GB DDR3 | 4x WD RED 3TB | Ubuntu Server

Administrátor マツダ mince Avatar uživatele Marty
    Věk
    43
    Vliv
    300

Standardní

Citace Původně odeslal Petrt
    koneckoncu mrkvosofti mysi maji dve ledky - jednu pracovni a jednu efektovou ...
    PS: u M$ 4.0 to vypada, ze se uz poucili a dali ji mensi (tu efekt. diodu)-nesviti tak do okoli.
    No, moc ne, vcera sem sel spat a koukam ze sviti jako blazen - na skrin dva metry daleko, docela dost.. takze sem ji otocil at sviti aspon do zdi. Mohli tam dat aspon rozptylnou mene svitivou..
    CUBE> Ryzen 7 7700X + Arctic Lq Frzr III 64 GB DDR5-6000 ◦ ASUS TUF B650PLUS ◦ ASUS RTX3060 OC 12GB ◦ Kingston KC3000 2TB ◦ SS G12 GM-650 Gold ◦ Samsung S27A800 4K
    WORK> HP EliteBook 845 G9 ◦ Ryzen 5 PRO 6550 ◦ 32 GB DDR3 ◦ 2048 GB nVME SSD ◦ 14.1" 1920x1080 LED + 2x 32" Dell 4K ◦ Win11 Enterprise
    SERVER> HP ProLiant Microserver Gen8 ◦ Intel Core i5-3540T ◦ 16 GB DDR3 ◦ 180 GB SSD + 2x4 TB WD RED + 2x16 TB Toshiba ◦ 10GbE NIC
    PHOTO> Canon EOS 70D ◦ EF 70-200/4L ◦ EF-S 10-18 STM ◦ EF 50/1.8II ◦ EF-S 40/2.8 STM ◦ Yongnuo YN-568EX ◦ Tamrac 5534
    HOMECINEMA> TV Samsung UE55Q55T 55" 4K ◦ DVD Pioneer DV-310K ◦ AVR Yamaha RX-V359 ◦ SPK Dexon Allegro 5.0
    OTHERSTUFF> Mikrotik RB760iGS ◦ Mikrotik CSS610
    ◦ Mikrotik CRS326 ◦ UniFi WLAN ◦ Xerox B235 ◦ Canon PiXMA MG5350

Vliv
    334

Standardní

Citace Původně odeslal Marty
    Citace Původně odeslal Petrt
    No, moc ne, vcera sem sel spat a koukam ze sviti jako blazen - na skrin dva metry daleko, docela dost.. takze sem ji otocil at sviti aspon do zdi. Mohli tam dat aspon rozptylnou mene svitivou..
    No jako laser se mi nechovala, ale plochou to bylo vetsi a v noci pri sledovani filmu to bylo dost rusive. Spolubydla ju jeste do haje nedal a tak s tim jak pako toci, aby ta dioda nesvitila do oci ...

games: Intel i5-2500K@4GHz | GB Z68MA-D2H | Kingston HyperX 8GB DDR3 | MSI GTX770 Lightning | Samsung 840 EVO 120GB + Crucial MX300 525GB | Seasonic M12II 620W
    data: Intel G2020 | GB B75M-D3V | Transcend 4GB DDR3 | 4x WD RED 3TB | Ubuntu Server

Senior Member VIP Avatar uživatele Arteee
    Vliv
    293

Standardní

Jo to je problém i tý WOPky, taky má jednu ledku na zadku a kdo má postel proti počítači, tak mu ta ledka v noci svítí přímo do obličeje
    BA95 positive
    Jen mrtví poznají konec války. Platón

Vliv
    357

Standardní

2Petrt a ostatni co to zajimalo: dnes se zase pokusil soft o odchozi spojeni, tzn udaje jsou takoveto IP 207.46.156.220 port 80 protokol TCP

Vliv
    334

Standardní

2Petrt a ostatni co to zajimalo: dnes se zase pokusil soft o odchozi spojeni, tzn udaje jsou takoveto IP 207.46.156.220 port 80 protokol TCP
    Diky...tedka jeste zjistit co tam posila ))

Senior Member Avatar uživatele bukva
    Věk
    39
    Vliv
    294

Standardní

Celej thread sem necetl, ale co treba Genius Netscroll Superior? Vypada slusne, asi do ni pujdu: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=26815

Edit: Proc je to klasickej Logitech

Edit 2: Tak sem to cetl a pred chvili se tu o ni psalo... no tak nic A podle me to neni OEM verze - vypada trosku jinak nez vsechny Logitechy (tvarem)
    Myšlení zkresluje realitu.

Vliv
    357

Standardní

2Petrt: no nebezi me ethereal, takze nevim co chce poslat, v kazdem pripade ji to nedovolim

2Bukva: ... no nez sem to napsal, tak si hodil edit2 jinak cetl si tu diskuzi na czechcomputeru k te mysi? no more genius

Věk
    39
    Vliv
    294

Standardní

mISHA> to te musim pekne stvat, protoze sem ten prispevek menil asi 4x . Z te diskuze sem se nedozvedel vubec nic (zadny fakta, jen spekulace - taky ji jeste nikdo nemel v ruce), v podstate jen to, ze ji nemaji.
    Jinak Geniuy sem mel - docela slusny mysi (hrac FPS nejsem, takze me "tyhle" vlastnosti nezajimaji), ale potom, co u druhe odeslo po roce levy tlacitko sem koupil MS a zatim v pohode a mozna bych zkusil i tuhle...

Vliv
    357

Standardní

2bukva: no vidis, ted uz je zas jinak ten prispevek )

hele ja mel take geniusku ( newscroll+ ) a super mi vyhovovala. ale byla tezka jak krava a kdyz sedis hodne dlouho tak poceni rukou delalo udesne veci s kulickou. no pak sem zkusil genius nejakej optickej a ten me moc nenadchl. pak logitech b52 k cernemu kompu. pekna jednoducha mys. no ale mam tu ms a musim rici, ze fakt ted kdyz vezmu jinou mys, tak mi chybi ty bocni tlacitka a ten spravnej tvar. proste sila zvyku.

Standardní

jj tybocni tlacitka mi taky chybej na jinych mysich..obzvlaste kdyz surfim po oc foru (mam tam vpred a vzad)
    https://www.zvirecitricka.cz - obchod s tričky a jiným zbožím se zvířecími motivy
    https://www.litho.cz/ - kása světla a stínu, lithophane, noční světla

Věk
    39
    Vliv
    294

Standardní

Jinak teda vec, co musim vytknout MS je jejich silenej ovladac. Kdyz ho naistaluju, tak sice muzu menit funkci bocnich tlacitek (standartne je back/forward), ale priradi se nejaka funkce zmacknuti kolecka a to prestane v 3DS Max fungovat jako prostredni tlacitko a neda se kvuli tomu rotovat scenou ani posouvat a bez toho se nejak neda pracovat . Priradit funkci prostrednimu tlacitku "NIC" nejde...

Vliv
    357

Standardní

Citace Původně odeslal bukva
    Jinak teda vec, co musim vytknout MS je jejich silenej ovladac. Kdyz ho naistaluju, tak sice muzu menit funkci bocnich tlacitek (standartne je back/forward), ale priradi se nejaka funkce zmacknuti kolecka a to prestane v 3DS Max fungovat jako prostredni tlacitko a neda se kvuli tomu rotovat scenou ani posouvat a bez toho se nejak neda pracovat . Priradit funkci prostrednimu tlacitku "NIC" nejde...
    a jakej ovladac pouzivas? zkousel si priradit funkci tlacitek primo pro urcitou aplikaci ( ne pro vsechno najednou )?

Věk
    39
    Vliv
    294

Standardní

a jakej ovladac pouzivas? zkousel si priradit funkci tlacitek primo pro urcitou aplikaci ( ne pro vsechno najednou )?
    Z vyse uvedenych duvodu nepouzivam zadnej (standart XP) - sice nemuzu zmenit funkci bocnich tlacitek, ale prostredni funguje tak, jak ma. Naposled sem zkousel nekdy v lednu oficilni ovladace MS ani nevim kolik, ale potom, co sem ani po tydnu laborovani neprisel an to, jak se toho zbavit sem je odebral a bylo po starostech. Mozna se zas podivam na nejaky novy a uvidim, jestli s tim neco chlapci z MS neudelali.

Sorry vsem za OT.

Vliv
    357

Standardní

Citace Původně odeslal bukva
    Z vyse uvedenych duvodu nepouzivam zadnej (standart XP) - sice nemuzu zmenit funkci bocnich tlacitek, ale prostredni funguje tak, jak ma. Naposled sem zkousel nekdy v lednu oficilni ovladace MS ani nevim kolik, ale potom, co sem ani po tydnu laborovani neprisel an to, jak se toho zbavit sem je odebral a bylo po starostech. Mozna se zas podivam na nejaky novy a uvidim, jestli s tim neco chlapci z MS neudelali.

Sorry vsem za OT.
    ja tedy nevim co si mel za ovladace, ale zkusil bych 4.12. 5ka byla nepovedena.

Standardní

mnome pomohlo nastavit autoscroll
    https://www.zvirecitricka.cz - obchod s tričky a jiným zbožím se zvířecími motivy
    https://www.litho.cz/ - kása světla a stínu, lithophane, noční světla

Member Avatar uživatele Wotan
    Věk
    42
    Vliv
    277

Standardní

Tak sem nakonec koupil WOP-35 od A4Tech a jsem celkem spokojenej, ale uvidime za 2, 3 mesice, stala me asi 240Kc.

Standardní

Citace Původně odeslal Wotan
    Tak sem nakonec koupil WOP-35 od A4Tech a jsem celkem spokojenej, ale uvidime za 2, 3 mesice, stala me asi 240Kc.
    A kdes ji koupil smím-li se zeptat? Já myslel, že už se ani nedá sehnat.. Nebo z druhý ruky? Životnosti bych se nebál, ta moje už má nasloužíno tolik, že bych si myslel, že už by měla být roprášená po podložce na atomy.. Jenom je na ní teda ošoupaná barva od mojí ruky, ale to je po těch letech detail.

EDIT: No teď koukám, že ji stále nabízej třeba v alzasoftu..
    CPU Athlon XP-M 2500+@2300MHz(1.575V), AC Copper Silent 2 TC rev.2, MB Abit NF7-S rev.2 + Zalman NB47J, RAM 1536MB DDR400, GK Sapphire Radeon 9600 128MB, HDD Samsung SpinPoint (P80 160GB + T166 500GB), CD/DVD LG GSA-4160B, DVD-ROM Pioneer 106S, další DVB-T Technisat Airstar, VFD Noritake 20x2, MSI Bluetooth, ICY BOX čtečka 8in1, skříň Logic Q11 + Fortron FSP350-60PN(PF), monitor LCD Dell 2007FP, LCD Samsung 32" LE32A457, repro Genius SW-5.1 HT, OS Windows XP + Media Portal, Dell D630, SE Vivaz Pro

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání