PLZ help tuhle kartu bych bral jenze je mi divny ze stoji bez dph jenom 6400 (WWW.ALFACOMP.CZ) a v CC je za 6900 a jinde uz je pekne draha co to ? plz help![]()
PLZ help tuhle kartu bych bral jenze je mi divny ze stoji bez dph jenom 6400 (WWW.ALFACOMP.CZ) a v CC je za 6900 a jinde uz je pekne draha co to ? plz help![]()
Děkuji ti Blizzarde tvoje hry jsou moje modly jen tak dál ! Sice nevlastnim originalní verze ,ale je to BOŽÍÍÍÍÍÍÍ
WoW : TranZer sever(http://wow-tranzer.org)
W3: XPAM(euroBattle.net)(www.dota-allstars.com)
No to ja s mym vodnikem viz :
www.sdm-master.wz.cz
jsem se dostal jen na 425 a posleze jiz artefakty.Do riti.No ale zase nemam pasivy na pametech.
Dum spiro, spero
Jak je možný, že s mojí sestavou mám v 3dMarku jen 5500b a v 2001 jen 12500b? Nevíte, co by to mohlo brzdit?
Procesor mám taktovanej na 12,5x166 a grafiku na 390/740
Ten výsledek v 3DMarku03 je na tvoji sestavu myslím docela normální a ten výkon v 2001čce by mohl být daný nižší frekvencí FSB. Ale i tak je to málo.![]()
ja to samy..5766 a asi 12500b a uz na netu jsem objevil asi 10 lidi co maj 3dmark01 kolem 12tisisc bodu..a jedou i 200fsb...
WEBDESIGN + TVORBA E-SHOPU http://www.dreammedia.cz
3D marku od jiste doby nejak neverim, po te, co sem si koupil 9600Pro a vymenil ho za 8500 se me povedlo mit v 3D Marku 2001SE asi o 1000 mensi skore, ve hrach a jinde to jelo v pohode dokonce i ve 3D marku 2003. Takze myslim ze 2001SE obcas nejak zazmatkuje.
tak to je divnyPůvodně odeslal Ganja-NIN
![]()
vcera sem to trochu poskadlil
a dal sem caa 11500 pri 215 fsb ale s 4x vyhlazovanim a 16x anizo
![]()
Ale jinak souhlasim s xilla001
dulezi je jestli ti chodi to co chcesPůvodně odeslal xilla001
me napr. hry
![]()
![]()
![]()
Intel Pentium M 1.6GHz/725 Dothan, 512MB Ram ... support by ASUS
LAMA: a nemas treba v ovladacich nastaveno vahlazovani a anizo na maxPůvodně odeslal honzanun
![]()
![]()
ja se taky vcera divil ze jen 11500a pak mi svitlo
![]()
![]()
Intel Pentium M 1.6GHz/725 Dothan, 512MB Ram ... support by ASUS
koukam ze mi na muj dotaz nikdo neopoviPodle me je to blbost ,ale kamos husstil do me ze ten radeon je tak levnej protoze
prej ty drazsi maj DDR 2 pokud vim tak ty vubec zatim ATI na svoje GK
nedava respektive ten vyrobce
Děkuji ti Blizzarde tvoje hry jsou moje modly jen tak dál ! Sice nevlastnim originalní verze ,ale je to BOŽÍÍÍÍÍÍÍ
WoW : TranZer sever(http://wow-tranzer.org)
W3: XPAM(euroBattle.net)(www.dota-allstars.com)
Ta cena je normalni,vetsinou je to tom,za kolik ji nabidne prodejce,od jakeho dodavatele to kram urve a za kolik.Bavil sem se s typkem po icq,co bydli v rakousku a tam maj tudle kartu za 199 euro s dani,tzn smesnych 6300kc za R9800 Pro...Původně odeslal D@DIK
DDR2 davaj na 256MB 9800 Pro verze a snad na 9800XT,nikam jinam.
Bud rad, ze tam mas taky maly vetracik, aspon ti to nehuci. Jeden moj kamarat ma Powercolor radeon9800pro a to huci jak vysavac !Původně odeslal Don Pablo
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)