u mna to bol rozdiel AS 5 oproti thermaltake orig. paste asi 4 C, dal som za nu 350 Sk
u mna to bol rozdiel AS 5 oproti thermaltake orig. paste asi 4 C, dal som za nu 350 Sk
C2Duo 6550 │ Asus P5K-E │ 2x1024 800 Kingston │ Gigabyte GV-NX88T512HP │ X-Fi Fatal1ty │ WD CaviarSE16 250 │ WD CaviarSE16 320 │ LG 4120 │ LG 4167b │ Enermax Liberty 400 │ Aerocool BayDream Black │ Fujitsu Siemens P19-2 │ Creative Megaworks THX 250 │ Razer Copperhead │ Logitech G15
ja som pouzival na CPU bielu original pastu od AC Copper silenta
cez leto som kupil AS5 a teplota klesla minimalne o 3 stupne - povedal by som az o 5
presne to neviem povedat lebo aj v izbe sa o nieco schladilo
ale proste urcite minimalne tie 3 stupne urobila ta pasta
a to mam komp 100% load 24/7 - SETI![]()
Autor testu - vyborny testik - malinko lame (mereni na stupne), ale na domaci podminky dobre zvladnuto. Kdybys rek driv, tak bych i zbytek AS5 venoval na test![]()
multitalented - ano mas pravdu a cetl jsi to spravne. V navodu k aplikaci Arctic Silver to jeASka musi projit nekolika termalnimi cykly, aby zacaly optimalne prenaset teplo.
V praxi se to projevi tak, ze teploty se za 3-4 dny snizi tak o 3-6 stupnu, podle kvality naneseni pasty (tenka, fakt tenka vrstvicka malicka...)
Co se tyce testovani, tak je vec cviku se naucit nanest tu pastu vzdy stejne a kdyz pouzijete nejaky ten klip-klap P4 system nebo Zalman CNPS 7000 Cu jako chladic, tak mate zaruceno, ze vzdy sedne stejne - takze by to melo byt relativne dobre zmereno![]()
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)