Stránka 2 z 2 PrvníPrvní 12
Výsledky 26 až 28 z 28

Téma: PRECO vobec nejaky OVERCLOCKING???

Member
    Vliv
    280

Standardní

Citace Původně odeslal Xima
    taktováním se dá taky poznat kvalita komponentu - a já chci jen kvalitní komponenty
    a neoznačoval bych to všechno jen slovem "taktování", jde spíš o celkovou optimalizaci - např. pro výkon
    jeden příklad - na defaultu mi moje sestava dávala v 3DM03 - 1970 bodů, při OC jsem dosáhl 4520 bodů
    zásluhu má na tom nejen OC (procáku a hlavně grafiky) ale i výběr ovladačů...
    při vytížení je OC dost cítit, při kancl aplikacích je k ničemu
    Tohle jsem nějak nepochopil - ty dáš s R9500np v 3Dmarku03 4520 bodů? A jak jsi to dokázal

Standardní

Citace Původně odeslal Hybee
    Citace Původně odeslal Xima
    taktováním se dá taky poznat kvalita komponentu - a já chci jen kvalitní komponenty
    a neoznačoval bych to všechno jen slovem "taktování", jde spíš o celkovou optimalizaci - např. pro výkon
    jeden příklad - na defaultu mi moje sestava dávala v 3DM03 - 1970 bodů, při OC jsem dosáhl 4520 bodů
    zásluhu má na tom nejen OC (procáku a hlavně grafiky) ale i výběr ovladačů...
    při vytížení je OC dost cítit, při kancl aplikacích je k ničemu
    Tohle jsem nějak nepochopil - ty dáš s R9500np v 3Dmarku03 4520 bodů? A jak jsi to dokázal
    a co jsi nepochopil?
    prostě 8pipek a trocha OC a máš to ne?
    podívej se trochu po fóru a zjistíš že lidi tu dosáhli mnohem lepších výsledků
    nekamaradim s vama

Moderátor Avatar uživatele NOD
    Věk
    45
    Vliv
    299

Standardní

Pani zatazeje misa zamknuta tak to nemusit riesit zrovna tu .A zistovat preco albo co je to OC v AMDckach.Nieje ti to samotnemu trochu OT.Takze lock
    KILL -9 .If U step out of line :),Pre Zillu SILENCE!!! I KILL YOU!!!:)

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání