Stránka 2 z 2 PrvníPrvní 12
Výsledky 26 až 32 z 32

Téma: Knoppix a HDD.

Standardní

Citace Původně odeslal Rainbow
    Citace Původně odeslal Peter Chovanec
    no mam este jednu otazku disk ide mi vidi ale nemozem na nom vytvarat ani mazat subory ako mam nastavit mount?s akym parametrom?
    Podpora NTFS je read-only.
    Jadra 2.6 maji podporu zapisu na NTFS .
    amd64 x86_64 AMD Athlon(tm) 64 Processor 3000+ GNU/Linux
    Největší zábavou bývají ty počítačové úlohy, které jsou v praxi naprosto k ničemu

Standardní

Citace Původně odeslal Rezna
    Citace Původně odeslal Wohmatak
    ... jestli chces nakej user friendly debian tak vybirej na http://www.distrowatch.com ... je jich tam cela rada postavena na debianu
    No nevim jak pro koho, ale pro me je debian user friendly dost . A nevim v cem muzou distribuce postaveny na debianu bejt vic user friendly nez debian sam - resp. existuje snad neco, co bych do debiana nemoh pripadne doinstalovat?
    ANO
    ma snad debian takovy konfiguracni tlackatka jako Lycoris ci podobny distra? a nevim odkud bys to chtel doinstalovat... to nebude perdel je sehnat... i kdyz pravda nezkousel sem

CompCrasher: jestli tomu rikas podpora zapisu tak potes prdel teda muzou se menit jen existujici soubory a nesmis zmenit velikost...
    Imagine there's no heaven and at once the sky is the limit
    Photoblog | Kapela

Standardní

Hm, popravde uz jsem myslel, ze byl tenhle handicap fixnutej. Stejne nevim, na co by mi to bylo.

This enables mmap(2) based
    overwriting of existing files on ntfs.
    amd64 x86_64 AMD Athlon(tm) 64 Processor 3000+ GNU/Linux
    Největší zábavou bývají ty počítačové úlohy, které jsou v praxi naprosto k ničemu

Standardní

Citace Původně odeslal Wohmatak
    ANO
    ma snad debian takovy konfiguracni tlackatka jako Lycoris ci podobny distra? a nevim odkud bys to chtel doinstalovat... to nebude perdel je sehnat... i kdyz pravda nezkousel sem
    No predpokladam, ze kdyz to je postaveny na debianu, budou pro to deb balicky, tudiz by to melo jit doinstalovat. Jinac nevim jak komu, ale me bohate staci debconf. No a v neposledni rade si myslim, ze pouzivat distro, jehoz uzivatelska zakladna se sklada z "par" cloveku, pro zacatecnika moc dobry nebude.

Standardní

debian ma par uzivatelu?
    asi vubec nchapes o co jde - ty distribuce jsou prevleceny debiany, jen jsou udelany vic user friendly...
    Imagine there's no heaven and at once the sky is the limit
    Photoblog | Kapela

Standardní

Citace Původně odeslal Wizzard
    A nejakú radu ako tam rozbehať Internet cez chello (ak mám 2 sieťovky)
    Tak riešenie bolo triviálne Linuxovské, vypnúť a zapnúť modem
    Teclast F6 Pro, HP Probook 470 G0

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání